Merkür Jüpiter Mars ve Satürn Retrosunun Burçlara Etkileri Neler?

Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek?

YAZAR: Gülser Çelik
ABONE OL
19 Eylül 2022 Pazartesi 09:49 | Son Güncellenme:
15 dakika okunma süresi
Gökyüzündeki Retro Gezegenlerin Burçlara Etkileri Neler?

Neredeyse gökyüzündeki bütün gezegenler retro hareketine başladı ve devam ediyor. Kişisel olarak hepimiz hayatlarımızda sorgulama dönemine geçtik. Hayatımızda ne eksik ya da ne fazla? Hep eksik olduğunu düşünüyoruz ama bazen çok fazla şey yapabiliyoruz. Gökyüzündeki retrolar bu dönem bizi bu konularda sorgulama yapmaya davet ediyor. Merkür retrosu 9 Eylül – 3 Ekim; Jüpiter retrosu 28 Temmuz – 24 Kasım; Mars retrosu 30 Ekim – 13 Ocak ve Satürn retrosu 4 Haziran – 23 Ekim günleri arasında devam edecek. Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek?

Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Koç ve Yükselen Koç Burçlarını Neler Bekliyor?

Koç burçları Merkür retrosu boyunca günlük iş hayatlarına, rutinlerine ve birlikte çalıştıkları insanlara dikkat etmeliler. Yanlış anlamalar ve anlaşılmalar sıkça yaşanabilir.

Jüpiter retrosu boyunca geçmişte kaçırdıkları, hayatlarının tamamını etkileyecek fırsatlar tekrar gündemlerine gelebilir.

Mars retrosu boyunca yakın arkadaşlar, ticaret ve trafik gibi konularda gerginlik yaşayabilirler.

Satürn retrosu boyunca çevrelerini ve hayallerini sorgulayabilir; kim dost kim düşman karar verebilirler. Hayat Koç burçlarına bu dönemde almaları gereken dersleri gösterecek. Bu yüzden olaylara 'Ben buradan ne ders almalıyım?' gözüyle bakmalılar.

Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Boğa ve Yükselen Boğa Burçlarını Neler Bekliyor?

Boğa burçları Merkür retrosu boyunca aşk, çocuklar ve eğlence konularında yanlış anlamalar ve anlaşılmalar yaşayabilir. Eski ilişkileri ya da geçmişten birileri akıllarına takılabilir.

Jüpiter retrosu boyunca hiç farkında olmadıkları bir yeteneklerini keşfedebilirler, biraz iç seslerini dinlemeliler.

Mars retrosu boyunca parasal konularla ilgili gerginlikler yaşayabilir; mücadele etmek zorunda kalabilirler.

Satürn retrosu kariyer konusunda farkındalık yaratarak, Boğa burçlarının dersler almasını sağlayacak. Bu yüzden olaylara 'Ben buradan ne ders almalıyım?' gözüyle bakmalılar.

Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek? İkizler ve Yükselen İkizler Burçlarını Neler Bekliyor?

İkizler burçları Merkür retrosu boyunca aile evi ve kökler konusunda yanlış anlamalar ve anlaşmalar yaşayabilir. Yıllardır görmedikleri akrabalarının haberlerini alabilirler.

Jüpiter retrosu boyunca çok geride bıraktıkları bir hayalleri tekrar gündemlerine gelebilir; çevrelerindeki insanlar ile bazı eski planlarını tekrar hayata geçirebilirler.

Mars retrosu boyunca fiziksel ve zihinsel anlamda yorulabilir; mücadele güçleri düşebilir. Kendilerini çok yormamaya dikkat etmeliler.

Satürn retrosu İkizler burçlarını hayat amaçları konusunda sorgulamalara itecek. Bu süreçte karşılarına engeller çıksa da farkındalıklar yaşayacaklar. Bu yüzden olaylara 'Ben buradan ne ders almalıyım?' gözüyle bakmalılar.

Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor?

Yengeç burçları Merkür retrosu boyunca arkadaşlıklar, seyahatler ve eğitim konularında sorunlar yaşayabilirler; iletişim kurarken oldukça dikkatli olmalılar.

Jüpiter retrosu boyunca geçmiş dönemde kariyer konusunda kaçırdıkları bir fırsat tekrar gündemlerine gelebilir ya da eskiden sunulan bir teklif yeniden önlerine düşebilir.

Mars retrosu boyunca gizli düşmanlar konusunda zorlanabilirler; hayatlarında güzel giden olayları herkes ile paylaşmamaya özen göstermeliler.

Satürn retrosu boyunca parasal ve yatırım konularında zorlanabilirler; karşılarına engeller çıkabilir. Bu yüzden olaylara 'Ben buradan ne ders almalıyım?' gözüyle bakmalılar.

Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Aslan ve Yükselen Aslan Burçlarını Neler Bekliyor?

Aslan burçları Merkür retrosu boyunca parasal konularda çok dikkatli olmalı; yanlış anlama ve anlaşılmalara sıkça maruz kalabilirler.

Jüpiter retrosu ile geçmişte kaçırdıkları bir eğitim fırsatı karşılarına çıkabilir; yurt dışı fikri tekrar gündemlerine gelebilir.

Mars retrosu ile çevreleri ve toplumla gerginlik yaşamaları çok mühim. Çevrelerini gerçek anlamda tamamen değiştirmek isteyebilirler. Bu süreçte yeni ortamlara girmek ya da hayalleri ile ilgili adımlar atmak isteyebilirler. Mücadele etmeleri gereken bir dönemdeler.

Satürn retrosu Aslan burçlarını ilişkiler ve evlilik konusunda sorgulatabilir. Bu yüzden olaylara 'Ben buradan ne ders almalıyım?' gözüyle bakmalılar.

Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Başak ve Yükselen Başak Burçlarını Neler Bekliyor?

Başak burçları Merkür retrosu boyunca her konuda yanlış anlamalara ve anlaşılmalara açık olabilirler. Ara ara 'Herkes mi beni yanlış anlıyor?' fikrine kapılabilirler.

Mars retrosu boyunca kariyer konularında yorulabilirler. Sürekli çalışmak ya da işle ilgili konularla uğraşmak zorunda kalabilirler; dikkatli olmalılar.

Jüpiter retrosu eski bir yatırım fırsatını tekrar önlerine getirebilir; vergi, sigortalar ve kredi konularında bu dönem yeni çözümler üretebilirler.

Satürn retrosu Başak burçlarını günlük hayatları ve rutinler konusunda zorlayabilir, karşılarına engeller çıkarabilir. Bu yüzden olaylara 'Ben buradan ne ders almalıyım?' gözüyle bakmalılar.

Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Terazi ve Yükselen Terazi Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi burçları Merkür retrosu boyunca biraz melankolik bir havaya bürünebilir, geçmiştekiler meseleleri kendilerine dert edinebilirler. Arkalarından yapılan konuşmalara şahit olabilirler.

Jüpiter retrosu boyunca geçmişteki bir ilişkileri yeniden gündeme gelebilir; kaçırdıkları bir fırsatla yeniden karşılaşabilirler. İlişkisi olan Terazi burçları geçmişte aşamadıkları bir sorunu bu dönemde aşmak için yeni bir şans elde edebilir.

Mars retrosu boyunca eğitim ve seyahat konularında yorulabilirler. Mücadele enerjileri düşebilir, dikkat etmeliler.

Satürn retrosu Terazi burçlarını aşk konularında sorgulatacak ve farkındalıklar yaşatacak. Çocukları olan Terazi burçları bu dönemle onlarla ilgili zorlanabilir. Bu yüzden olaylara 'Ben buradan ne ders almalıyım?' gözüyle bakmalılar.

Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Akrep ve Yükselen Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?

Akrep burçları Merkür retrosu boyunca 'Herkesin, kendilerini yanlış anladığını' düşünebilir. Plan ve programlarını birkaç kere gözden geçirmeyi unutmamalılar.

Jüpiter retrosu boyunca geçmişte reddettikleri bir iş teklifi yeniden önlerine gelebilir ya da eski bir iş arkadaşları ile tekrar bir araya gelebilirler.

Mars retrosu boyunca parasal, sigortalar ve vergiler konularında zorlanabilir, mücadele etmek durumunda kalabilirler.

Satürn retrosu Akrep burçlarına aile ilişkilerini, yaşadıkları evi ve şehri sorgulatabilir. Retro boyunca bu konularda engellerle karşılaşabilirler. Bu yüzden olaylara 'Ben buradan ne ders almalıyım?' gözüyle bakmalılar.

Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Yay ve Yükselen Yay Burçlarını Neler Bekliyor?

Yay burçları Merkür retrosu boyunca kariyer konularında iletişime özen göstermeli; yanlış anlama ve anlaşılmalara karşı dikkatli olmalılar.

Jüpiter retrosu boyunca eski bir aşk yeniden gündemlerine gelebilir; geçmişten birisi yeniden hayatlarına dahil olmaya çalışabilir. İlişkisi olan Yay burçları ise geçmişte çözemedikleri bir sorunu bu dönemde çözebilir.

Mars retrosu boyunca eğitim ve seyahat konularında biraz yorulabilir, mücadele etmekte zorlanabilirler.

Satürn retrosu Yay burçlarına eğitim, arkadaşlıklar ve seyahat konularında zorluklar çıkartacak. Bu yüzden olaylara 'Ben buradan ne ders almalıyım?' gözüyle bakmalılar.

Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak burçları Merkür retrosu boyunca iş, eğitim ve seyahat konularındaki yazılı belgelerini birkaç kez kontrol etmeliler. Planlamalar konusunda yanlış anlaşılmalara karşı oldukça açık olacakları bir dönemdeler.

Jüpiter retrosu boyunca eski aile meseleleri tekrar gündemlerine gelebilir. Bu defa çözüm sağlayabilirler. Ayrıca eskiden kaçırdıkları bir ev alma fırsatı bu dönemde yeniden önlerine düşebilir ve bu defa olumlu sonuçlar alabilirler.

Mars retrosu boyunca günlük rutinleri yoğunlaşabilir, iş yerinde çok fazla çalışmak zorunda kalabilirler. Bu dönemde enerjilerini doğru kullanmaya özen göstermeliler.

Satürn retrosu Oğlak burçlarına parasal anlamda engeller çıkartacak ve sorgulamalar yaşatacak. Bu yüzden olaylara 'Ben buradan ne ders almalıyım?' gözüyle bakmalılar.

Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Kova ve Yükselen Kova Burçlarını Neler Bekliyor?

Kova burçları Merkür retrosu boyunca yatırım ve vergi gibi konulardaki tüm yazılı belgelerini birkaç kez kontrol etmeli ve detaylıca planlar yapmalılar.

Jüpiter retrosu ile geçmişte kaçırdıkları eğitim, seyahat ya da araç alma fırsatı tekrar karşılarına çıkabilir; eski bir arkadaşlarıyla tekrar bir araya gelebilirler.

Mars retrosu boyunca eğitim, aşk ve ilişkiler konusunda yorulabilirler. Gerginlikler yaşayabilir, hayatlarına onları zorlayacak insanlar çıkabilir.

Satürn retrosu boyunca Kova burçları hayatlarının genelini sorgulayabilir. Karşılarına engeller çıksa da yaşayacakları farkındalıklar ders almalarını sağlayacak. Bu yüzden olaylara 'Ben buradan ne ders almalıyım?' gözüyle bakmalılar.

Gökyüzündeki Merkür, Jüpiter, Mars ve Satürn gezegenlerinin retro hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Balık ve Yükselen Balık Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık burçları Merkür retrosu boyunca geçmiş ilişkileriyle yüzleşebilir ve bu konularda kafa karışıklığı yaşayabilir. Merkür retrosu etkisi altında olduklarını unutmamalılar.

Jüpiter retrosu boyunca geçmiş dönemde parasal anlamda kaçırdıkları fırsatlar yeniden önlerine gelebilir.

Mars retrosu boyunca aile, yaşam alanı ve ev konularında gerginlikler yaşayabilirler.

Satürn retrosu Balık burçlarının bilinçaltı korkularını ve endişelerini tetikleyebilir. Bu durum rüyalarını etkileyebilir. Bu yüzden olaylara 'Ben buradan ne ders almalıyım?' gözüyle bakmalılar.

Jüpiter'in Retro Hareketinde Burcunuzu Neler Bekliyor?

16 Mayıs'taki Akrep Ay Tutulması Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

Satürn Kova'da Retro Hareketine Başladı

EN ÇOK OKUNANLAR

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Mayıs Ayı Burç Yorumları
Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı