2021 Eylül Ayı Burç Yorumları

Astrolog Filiz Özkol, 2021 eylül ayı burç yorumlarını yazdı. Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burçlarını eylül ayında neler bekliyor? Eylül aylık burç yorumları...

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
26 Ağustos 2021 Perşembe 15:04 | Son Güncellenme:
23 dakika okunma süresi
2021 Eylül Ayı Burç Yorumları

Eylül 2021 Aylık burç yorumları neler söylüyor? Sağlık, Aşk, Para, İş, Eğitim, Kariyer durumunuz ile ilgili koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu Eylül Ayı Burç yorumları;

2021 Eylül Ayında Koç Burcunu Neler Bekliyor?

Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Fakat kıskançlık duygularınızın da sizi saracağını düşünerek, bu tür zararlı takıntılardan kendinizi korumaya çalışmalısınız. 27 Eylül'de karşıt evinizde Merkür retrosu başlıyor. 16 Eylül'de Mars da karşıt evinize geçiyor. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu bir döneme gireceksiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkilemeye başlayacaksınız. Enerjinizi ve hırslarınızı arkadaşlarınızla birleştirirken; sert ilişkiler yerine, uyum içinde hareket etmelisiniz. Bazılarınız, dostluklarını yeniden gözden geçirecekler. Fikir alışverişinde bulunacağınız topluluk ve arkadaş grupları içinde olmayı arzulayacaksınız. Düşüncelerinizi odaklaştıracak ve uyumlu dostluklar arayacaksınız. Boğa burcunda Uranüs geri giderken yavaşlayan işlerinizde, yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi törpüleme ihtiyacı duyacak ve paylaşım konusunda gizliliği tercih edeceksiniz. Seçim yaparken bir hayli zorlanacaksınız. Yine bu dönem uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de, her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz.

2021 Eylül Ayında Boğa Burcunu Neler Bekliyor?

Aşk gezegeniniz Mars enerjinizi yükseltirken, geri giden Uranüs yüzünden ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Özellikle kendi sisteminizin üzerine çıkmak istemiyor ve titiz bir yaklaşımla ilişkilerinizi gözlemliyorsunuz. Bazılarınız ise karşılıksız duygular içinde olacaktır. Sevdiğiniz kişiyi uzaktan düşünmek bile size yetecektir. Diplomatik tavırlarınızla çözemediğiniz hiçbir şey yok. Aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim oluşabilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha hisli bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanabilirsiniz. 27 Eylül'de Merkür geri gitmeye başlıyor. Dikkatli olun ve biraz daha sempatik olmaya çalışın. Bu ay bir konuda yapacağınız sübjektif değerlendirmelerinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. Hareketli ve yerinde duramayan kişiliğiniz, işinizle ilgili baş etmek zorunda kaldığınız konularda sizi gergin yapıyor. Birçok işi bir arada yapmaya kalkışmamalı ve çevrenize de sorumluluk yüklemeyi öğrenmelisiniz.

2021 Eylül Ayında İkizler Burcunu Neler Bekliyor?

Geri giden Uranüs ve yine 27 Eylül'de geri giden Merkür, eski dostlarla sizi yeniden bir araya getirecektir. Çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Mars 16 Eylül'de çalışma evinizde ilerlemeye başlıyor. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için uygun bir ay. Dostlarınız için kendinizi ön saflara atabilirsiniz. Kendiniz kadar çevrenizi düşünmeniz tabii ki çok güzel. Fakat zaman zaman aşırıya kaçabilir, sevdiklerinizin de harcamalarını denetlemek isteyebilirsiniz. Sizi yanıltacak ve daha sonra da 'geri dönüşler' yaşayabileceğiniz ilişkilerden kaçınmalısınız. İş ilişkilerinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Ölçülü davranışlarınız, ince hesaplarınız ve samimi tavırlarınız sizi her konuda farklı kılıyor. Fikirleriniz, planlarınız ve kendinizi ifade şekliniz ön planda olacak. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz sizi, yeni yaşantınıza hazırlayacaktır. Artık disiplinli davranmayı yaşam biçimi haline getirmeyi başarabilirsiniz.

2021 Eylül Ayında Yengeç Burcunu Neler Bekliyor?

Geri giden Plüton ve Uranüs, partnerinizle veya eşinizle yaşayacağınız problemler, aşk hayatınızda sizi kuşkuya sürükleyebilir. Aileniz ve patronlarınız hayatınıza müdahale edebilirler. Karşı cinsin ilgisiyle istemediğiniz aşklara da sürüklenebilirsiniz. 7 Eylül'de Yeni Ay iletişim evinizde doğuyor. Bu ay bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Aşkın size sunacağı dekorları ve verileri reddetmeyeceğiniz bir dönem. Yine sizi tehdit eden unsurları unutmayın ve sosyal yaşantınızda bencilliğe dönüşen davranış biçimlerinin size fırsat kaybettirebileceğini düşünün. Merkür, aile ve yuva evinizde 27 Eylül'de geri gidecek. Mars aynı evde 16 Eylül'de ilerlemeye başlayacak. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de, her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz. Kendinizde yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Bazılarınız alıştıkları evlerden ayrılma veya iş değiştirme planları yapmak isteyecekler. Yine bazılarınız da eğitim ve öğretim için şehir değiştirebilir, taşınma sorunları yaşayabilirsiniz. Tüm bunlar sizde mutlu olaylar zincirini oluşturacak ve yoğun bir ay yaşamanıza neden olacak.

2021 Eylül Ayında Aslan Burcunu Neler Bekliyor?

Birçok heyecan verici maceralar karşınıza çıkarken küçük flörtlere hayır diyemeyecekler. Bu ay eğlence dünyasında yerinizi alırken, sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmanın zevkini yaşayacaksınız. Evliyseniz veya ciddi bir partneriniz varsa, onunla güzel günler geçireceksiniz. Geri giden Uranüs ve 27 Eylül'deki Merkür retrosu sayesinde yollardan gelen eski dostlarla özlem gidereceksiniz. Yine bu dönem, şirket içi aşkları da gündeme getirecektir. Birçoğunuz beklediğiniz fırsatları yakalayacaksınız. Beklediğiniz eğitim ve iş konusunda bazı fırsatlar karşınıza çıkacak. Yapacağınız seyahatlerde bilginiz artacak. Bu hafta seyahatlerle iş hayatınızı birlikte götüreceksiniz. Yurt dışından gelen misafirlerinizi karşılayacak ve onları ağırlayacak, iş yemeklerinde aynı zamanda eğleneceksiniz. Başlatacağınız seyahatlerin size çok önemli katkıları olacak. Yeni Ay 7 Eylül'de finans evinizde doğacak. Maddi konular gündeme gelecek. Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz. Tartışmalarda üstünlük sağlayacak, karşı taraf üzerinde etkin fikir hakimiyeti kuracaksınız.

2021 Eylül Ayında Başak Burcunu Neler Bekliyor?

7 Eylül'de Yeni Ay burcunuzda doğacak. Aşk gezegeniniz Neptün ve Jüpiter'den olumlu destek alıyorsunuz. 27 Eylül'de yönetici gezegeniniz Merkür retro yapacak. 16 Eylül'de Mars finans evinizde ilerlemeye başlayacak. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir. Hatta bazılarınız özlem duygusu içindesiniz. Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Bu ay dengelerinizi korumak zorunda olduğunuzun farkında olarak, hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ne istediğinizi biliyor ve çevrenizden etkilenmeden kişisel hareket ediyorsunuz. Başkalarının değil, sizin ne istediğiniz ön planda olacak... Başlangıçlar yaparken iyi düşünmelisiniz. Beklediğiniz ve tarzınıza uygun bir ev ve yaşam alanı, tam isteğinize göre çıkacak ve bu fırsatlardan memnun kalacaksınız. İstekleriniz konusunda sabırlı ve öz verili davranmalısınız. Ayın ikinci yarısında finans temponuz artıyor. Ayrıca bu ay iş toplantılarında ve aşk yaşamınızda fiziksel açıdan da etkileyici olmak istiyorsunuz.

2021 Eylül Ayında Terazi Burcunu Neler Bekliyor?

7 Eylül'de Yeni Ay ruhsal evinizde doğuyor. Takıntılarınıza dikkat etmelisiniz. 27 Eylül'e kadar uyumlu ilişkiler sayesinde kendinizi mutlu hissedeceksiniz; daha sonra Merkür burcunuzda geri hareketine başlayacak ve Mars da burcunuza geçecek. Bulunacağınız ortamlarda iş, size eğlenceli arkadaşlarla birlikte gelecek. Yine eski dost ve arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin de gururunuzu okşayacak. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Bu dönem özel ilişkiler konusunda çok dikkatli olmalı, tedbiri elden bırakmamalısınız. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Yenilik yapmayı düşünmediğiniz anda hazırlıksız bir şekilde gelen tekliflere karşı kafanız karışacaktır. Hayır demeden önce iyi düşünün çünkü siz çevrenizle bütünleşmeyi seviyor ve yaşantınızda değişik insanlarla bir arada olmaktan hoşlanıyorsunuz.

2021 Eylül Ayında Akrep Burcunu Neler Bekliyor?

Karşıt burcunuzda Uranüs geri hareketine başladı. Mücadele içinde olacaksınız. Karşınıza birçok rakipleriniz çıkacak. Partnerinizle aranızda kıskançlık kavgaları olabilir. Bekarlar, aşk açısından ilginç karşılaşmalar yaşayacak. Yine bu dönem yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişkilerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Eski bir aşkın yeniden canlanması söz konusu. Katılacağınız toplantılarda parlak konuşmalarınızla çevrenizi etkileyeceksiniz. Yakın çevrenizden biri size aşık olabilir. Bilinçaltınız karışık. Mars ve geri giden Merkür'den ayın ikinci yarısında olumsuz etki alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili sorunlar olabilir. 7 Eylül'de Yeni Ay sayesinde arkadaşlık duygularınızı, iş konusunda size beceri kazandıracak kişilerde deneyeceksiniz. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin yararınıza olacak. Paraya olan ilginiz artarken, para kazanma konusunda iddialı bir tutum izleyeceksiniz. Sizin en büyük özelliğiniz, özgür kaldığınız zaman yaşantınızı daha iyi düzenleyebilmeniz. Böylesi durumlarda etki alanınızda çok daha başarılı oluyorsunuz. Eğitim ve öğretim konularında istediğiniz bağlantıları yapabileceksiniz.

2021 Eylül Ayında Yay Burcunu Neler Bekliyor?

Sağlık ve çalışma evinizde Uranüs, geri gidiyor. İş hayatınızdaki ilişkilere dikkat etmek zorundasınız. 16 Eylül'de Mars yenilenme konusunda size enerji verecek. Aşık olma ihtimaliniz var; romantik günler yaşayacaksınız. Karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkileneceksiniz. Hatta bazılarınız ciddi ilişkilerin temellerini bu dönemde atacak; ani başlayan ilişkiler önce cazip gelse de sonradan önemini kaybedebilir. 27 Eylül'de Merkür retrosu başlıyor. Yine, bu dönemde her zamankinden daha fazla cesur olacaksınız. Risklere karşı tedbirli olmalısınız. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; gerekli fırsatlar karşınıza çıkaracak. Karşılaştığınız kişilerin iç yüzünü görmek sizi rahatsız edebilir. Fakat aldırmayın ve olayları kendi haline bırakın.

2021 Eylül Ayında Oğlak Burcunu Neler Bekliyor?

Uranüs geri giderken, ailenizin onay vermediği bir aşk, sıkıntılı anlar yaşatabilir. İş yeri, patron, iş veren aşklarına karşı tedbirli olmalısınız. Bazılarınız, uzun zamandır karar vermeniz gereken evliliğe ilk adımı atarken, toplumda isim yapan bir kişiyle birlikte olabilir. 16 Eylül'de Mars kariyer evinizde ve 27 Eylül'de Merkür retrosu başlıyor. Bu kişiyle ortak aktivitelerde tanışacaksınız. Eğlenceli bir ortamda başlayan bir arkadaşlık, daha sonra ciddi boyutlara ulaşacaktır. İlişkilerinizde partnerinizin olanaklarını kendi menfaatleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Yürümeyen ilişkiler için fazla efor sarf etmeyin. Bazı konular canınızın sıkılmasına neden olabilir. Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor. Sevdiğiniz kişinin her şeyinden kuşkulanabilirsiniz. Duygularınızın ön plana çıkacağı işler peşindesiniz. Enerjiniz sizi her zaman en doğruya götürmeyebilir. Ailenizdeki sorunları çözmeyi yeğlerken, iş temponuzu da düşürmemeye çalışacaksınız. Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru zaman diliminde olduğunu biliyorsunuz. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Mesleki konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz.

2021 Eylül Ayında Kova Burcunu Neler Bekliyor?

Uranüs aile ve yuva evinizde geri gideceği için, ani kararlar vermemeli ve duygusal enerjinizi doğru kullanmalısınız. Karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bu aşklarda yoğun duygusallık etken olabilir. 16 Eylül'de Mars ruhsal evinizde ilerlerken 27 Eylül'de Merkür retrosu başlıyor. Eski sevgililerle sosyal bir aktivitede karşılaşabilir ve geçmiş günlerden söz edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda tanıştığınız bazı kişilerle sırdaşlık ve dostluk duygularınızı tatmin edeceksiniz. Eskiyi konuşmaktan büyük zevk alacaksınız. Yeni ve eski dostların bir araya gelmesi size keyifli saatler yaşatacak. Hatta eski bir projeyi canlandırma sohbetleri yapabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız. Eğer bir işverenseniz, size uygun elemanlar bulacaksınız. Fakat hep gücünüzü ve çalışma sisteminizi kullanmak zorundasınız. Ağır kaldırmamalı ve boyun kaslarınıza dikkat etmelisiniz.

2021 Eylül Ayında Balık Burcunu Neler Bekliyor?

Çevresel nedenlerden dolayı enerjiniz etkilenecektir. Neptün burcunuzda geri gidiyor. 7 Eylül'de Yeni Ay karşıt evinizde doğuyor. Karşıt finans evinize 16 Eylül'de Mars ilerlemeye başlayacak ve 27 Eylül'de Merkür retrosu başlayacak. Hatalara açık olacaksınız. Kısa görüşmelerde ve yollarda tanışacağınız kişilerle ani aşk kıvılcımları doğacak. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkileme çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız. Romantik olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Bu duygusal kontrolü elden bırakmayın. Eski dostlarla iş birlikleri, gündeme gelecek olaylar sizi önemli kılacak. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun, bugün de kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak. Bu nedenle kendinizle ilgili düşüncelerinizde ısrarcı olacaksınız. Özgüveninizin size sağladığı avantajları istediğiniz alanda kullanabileceksiniz. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız. Uzun süre ayakta kalmamalı ve ağır olmayan sporları tercih etmelisiniz.


Zeynep Turan Astrolojide Dolunay ve Yeniay'ın Etkilerini Anlatıyor

2021 Yılına Astrolojik Bakış

Astrolog Zeynep Turan'ın 2021 Yılı Astrolojik Öngörüleri

EN ÇOK OKUNANLAR

Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

34 dakika okunma süresi
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

1 dakika okunma süresi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

1 dakika okunma süresi
2024 Erkek İlkbahar/Yaz Moda Trendleri
2024 Erkek İlkbahar/Yaz Moda Trendleri

2024 Erkek İlkbahar/Yaz Moda Trendleri

1 dakika okunma süresi
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

12 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?
2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Şubat Ayı Burç Yorumları
Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat Ayı Burç Yorumları

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları