2021 Ağustos Ayı Burç Yorumları

Astrolog Filiz Özkol, 2021 ağustos ayı burç yorumlarını yazdı. Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burçlarını ağustos ayında neler bekliyor? Ağustos aylık burç yorumları...

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
30 Temmuz 2021 Cuma 16:02 | Son Güncellenme:
2021 Ağustos Ayı Burç Yorumları
1/12

Koç Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu


Koç Burcu Aşk Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay aşk hayatınız oldukça renkli seyredecek. Ayın ikinci yarısında ailenizle ilgili konulara odaklanacaksınız. Yakın çevrenizdeki kişilere dikkat etmelisiniz. Çünkü karşılaşacağınız kişiden büyük bir etki alacaksınız. Etkilendiğiniz bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacak. Belki de, diğer tüm işlerinizi askıya alacaksınız. Bu ilginç aşk sizin için oldukça önemli olabilir. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. Ailevi konularla ilgili yeni bir dönem başlayacak. Bazılarınız mutluluğu çok uzaklarda arayacaklar ve yaşam kalitelerini yükseltmek için, hedeflerini yükseltecekler. Yine bu dönem, uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de, her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz. Evliyseniz veya ciddi bir ilişkiniz varsa, onunla uyumlu olmaya çalışmalısınız. Birlikte tatile gitmenin planlarını yapabilirsiniz. Yeni gruplar içinde tanıştığınız kişiler, sizi önemli yerlere taşıyacak. İleride birçok gelişmenin başlangıcı bugünlerdeki ilişkilerinize bağlı gelişecek. Yine bu ay yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişkilerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacak. Bu ay eğlence dünyasında yerinizi alırken, sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmanın zevkini yaşayacaksınız. Jüpiter sizin bilgiç ve kendinizden emin hallerinizi ortaya çıkarırken, iyi niyetli olduğunuz zaman, ilişkilerinizi destekleyeceğini de gösteriyor.


Koç Burcu İş Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay aşk ve iş ilişkilerinizde gücü tercih edeceğiniz için, bu tür ortamlarda bulunmaya dikkat edeceksiniz. İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacaktır. Bu ay kariyerinizi geliştirmek için önemli fırsatlarınız var. Kariyerinizi genişletmek amacı içindesiniz. Maaş artışları ve terfiler sizi bekliyor. Bu sürprizlere hazırlıklı olun. Riskler size yakışıyor ve bu atılımlardan alnınızın akıyla sıyrılıyorsunuz. Kariyer evinizdeki tutulma, önemli sürprizleri de beraberinde getirecek. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir zaman dilimi içinde olduğunuzu biliyorsunuz. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Cesur, aktif ve risk almaya hazırsınız. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Bu ay akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız.


Koç Burcu Sağlık Durumu Ağustos 2021;

Oldukça hareketli bir ay geçireceğiniz için metabolizmanızı yormamalısınız. Sağlık gezegeniniz Merkür, 12 Ağustos'tan sonra sağlık evinizde yer alacak, davetler ve eğlenceli ortamlarda bulunacağınız için uykunuza dikkat etmelisiniz. Özellikle sindirim sisteminiz ve bağırsaklarınızla ilgili problemler gündeme gelebilir. Ayrıca cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız. Uyku düzeniniz önemli. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz. Rutin kontrollerinizi yaptırmalı, spora daha fazla zaman ayırmalısınız. Kemikleriniz için gerekli mineralleri almalı ve dişlerinizle ilgili sorunlarınızı çözmelisiniz.

2021 Ağustos Ayı Burç Yorumları
2/12

Boğa Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu


Boğa Burcu Aşk Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay aşk hayatınızla ev hayatınızı birleştireceksiniz. Sevdiklerinizle fazla uzağa gitmek istemeyeceksiniz. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz. Ailenizin, yaşantınıza saygı göstermesini bekliyorsunuz. Bunu onlara anlatmak zorunda kalmak sizi biraz sıkabilir. İş hayatınızdaki başarınız için, onlardan anlayış bekliyorsunuz. Ağustos ayının tamamında aşk hayatınızda önemli açılımlar söz konusu olacak. Bulunduğunuz ortamlarda aşk fırsatları sizi bekliyor. Bu ay, ortak organizasyon çalışmaları yapacağınız biri olabilir. Kendinizi yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin.


Boğa Burcu İş Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay, ortaklıklar gezegeniniz Mars, sizi hareketli ortamlara sürükleyecek. Bu ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle ileriye dönük planlar ve iş başlangıçları yapmak için sözler vereceksiniz. Maddi konular sizin için her zaman çok önemli, siz de biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Ay boyunca rakipleriniz oldukça güçlü olacaktır. Performansınız yükseliyor. Fakat komşularınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olmalı, konuşmalarınızda ölçülü davranmalısınız. Gireceğiniz topluluklarda fikirlerinizi gizli bir şekilde ortaya koymayı tercih etmelisiniz. 22 Ağustos'tan sonra birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Onların dertlerine karşı kayıtsız kalırsanız, güçlü düşmanlıklar da kazanabilirsiniz. İlişkilerinizde ince detaylar önemli olacak.


Boğa Burcu Sağlık Durumu Ağustos 2021;

Ailenizdeki bireylerin sağlık durumu varsa düzelecek ve onların sağlık sorunlarının maddi sorumluluklarını siz yüklenebilirsiniz. Bu ay yeme ve içme konusunda aşırıya kaçmamalısınız. Dost toplantıları diyet listenizi unutturabilir. Tansiyon probleminiz varsa kontrollerinizi yaptırmalısınız. Bu ay, meditasyon ve hobi niteliğindeki çalışmalar sizi rahatlatan terapi niteliğinde konular olacak. Çok zorlamayan sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Ayaklarınızı, bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz.

2021 Ağustos Ayı Burç Yorumları
3/12

İkizler Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu


İkizler Burcu Aşk Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay oldukça hareketli günler sizi bekliyor. Aşka bağlı yolculuklar yapabilirsiniz. Eğlenceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şans kapınızı çalabilir. Karşı cinse oldukça çekici gelecek ve duygu yoğunluğu yaşayacaksınız. Bazılarınız gizli aşklara eğilimli olacak. Uyuyan bazı sorunların su üstüne çıkması sizi üzmemeli, çünkü yara fazla derinleşmeden sorunlarınıza istediğiniz gibi çözüm bulmanın yollarını araştıracaksınız. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Aile bireylerinin bazı konulardaki isteklerinin çıtaları yüksek olabilir. Onların duygusal problemlerine de çare bulmak size düşebilir. Arabuluculuk size yakışacak. Ailenizle ortak dost toplantılarında, farklı düşünce yapınız yüzünden istemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk evinizin gezegeni Jüpiter, yolcuklarda karşılaşacağınız kişilerden etkileneceğinizi gösteriyor. Ayrıca partnerinizin şansından da faydalanabilirsiniz.


İkizler Burcu İş Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay ailenizle birlikte ortak çalışmalar yapabilir; kan bağı olduğunuz kardeşler ve kuzenlerle iş birliği içinde hareket edebilirsiniz. Kısa yollar ve küçük davetlerde karşılaşılan kişilerden iş teklifleri gündeme gelecektir. İletişim konusunda becerileriniz size şans kapılarını açacaktır. Fakat iletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz. Aileniz arasında süregelen bir sürtüşme olayı varsa, ayın ikinci yarısından sonra çözümlemeye çalışacaksınız. Küçük ev tamiratları gündemde. 20 Ağustos'a kadar çevre ile ilgili sorunlara dikkat etmelisiniz. Ay ortalarında, çevresel faktörlerin destekleyeceği; sizi güçlendirecek işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğiniz de sağlam temeller üzerinde boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla birçok iş fırsatı yakalayacaksınız. Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Özellikle aile büyükleri bu konuda size yardımcı olacak.


İkizler Burcu Sağlık Durumu Ağustos 2021;

Aile içinde bir takım sağlık sorunları gündeme gelebilir. Ruhsal durumunuz hassas olacak. Sinir sisteminiz, öfkeli davranışlarınız yüzünden yorgun düşebilir. Ay boyunca sağlık eviniz, size büyük bir şans verecektir. Fakat iştahınız konusunda da, size abartılar sunacaktır. İkizler' in narin ve ince olduğunu düşünürsek, kilo almak isteyenler için problem olmayacaktır. Fakat bazılarınız bu durumdan hoşnut olamayacaktır. Çevrenizdeki arkadaşlarınız ve yakınlarınızdan destek alacaksınız. Ortak diyet programları ve kitlesel rejimlere girebilirsiniz. Ani küçük operasyonlar da gündeme gelebilir. Bu ay, ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. Yine bu ay, sindirim sisteminizle ilgili problemlerin ortaya çıkmasını istemiyorsanız, sizi rahatlatacak yogo ve meditasyon gibi egzersizlere yönelmelisiniz. Fazla yoğun düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yapacaktır. Sizi mutlu edecek hobilerinize yer vermelisiniz.

2021 Ağustos Ayı Burç Yorumları
4/12

Yengeç Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu


Yengeç Burcu Aşk Hayatı Ağustos 2021;

8 Ağustos'ta yeni Ay'la birlikte coşkularınız tavan yapacak, hızlı bir gelişim gösterecek. Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa, acele etmemeli ve aşkınızın gelişip, serpilmesini beklemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Her şeyin parasal değerler çerçevesinde değişmediğini görecek, yaşantınızdan keyif almasını öğreneceksiniz. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Yaşamınızı renklendirecek çalışmalara yöneleceksiniz. Duygularınız yenilenecek. Sosyal açıdan parlak bir döneme gireceksiniz. Bekarlar, evlilik olmasa da ciddi ilişkilerin ilk adımlarını atacaklar. Karşılaştıkları kişiden etkilenecekler. Bu ay varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Bazılarınız patron ve üst düzeyde kişilerle aşk yaşama şansına sahip olacaksınız. İleri vadeli ilişkileriniz için planlı ve programlı davranmak zorundasınız.


Yengeç Burcu İş Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay iş hayatınızda canlanma ve isteklerinizde artış olacak. Para kazanmayı hedefliyorsunuz. İş ortamlarında güçlü ve kariyerli kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Maddi konular sizin için her zaman çok önemli siz de biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı, unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Yine bu dönem yüklü enerjiler içindesiniz. Olayları içinizde biriktirmek yerine dışa vurmayı tercih etmelisiniz.


Yengeç Burcu Sağlık Durumu Ağustos 2021;

Sağlık konusunda bu ay oldukça hassassınız. Fakat 20 Ağustos'tan sonra her şey istediğiniz gibi olacak. Kollarınızı, ayaklarınızı, uyluk kemiklerinizi ve dizlerinizi korumalısınız. Zihinsel enerjinizi dağıtmak yerine gerekli odaklanmayı sağlamalısınız. Akciğerlerinizin sorun yaratabileceğini düşünerek, kapalı ortamlardan ve havasız yerlerden uzaklaşmalı, açık hava sporlarına özen göstermelisiniz. Katılacağınız toplantılarda yeme, içme konusunda aşırıya kaçmayın ve geceleri uykusuz kalmayın. Kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Ayrıca, diyet yapmak gibi disiplin isteyen işlerle aranız iyi değilse; bugünler içinde gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz. Eğer kendinizi yormaz ve sağlık koşullarına uygun yaşarsanız güçlü bedeniniz hiçbir sorun yaratmayacaktır.

2021 Ağustos Ayı Burç Yorumları
5/12

Aslan Burcu - Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumları


Aslan Burcu Aşk Hayatı Ağustos 2021;

Zihinsel ve bedensel aktiviteleriniz çok yüksek. Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız artıyor. Konuşma dilinizi çok iyi kullanacaksınız. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Gizli düşüncelerin de ortaya çıkabileceğini düşünerek, bu dönemde sıra dışı ilişkiler konusunda dikkatli olmalısınız. Uzun süredir beklediğiniz kişi, bu dönemde karşınıza çıkacaktır. Aile ve yuva gezegeniniz 25 Ağustos'ta Plüton'un geri hareketi, aile çevrenizde köklü problemlerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Yıllardır unuttuğunuz bazı olayların yeniden gündeme gelmesi, belki de çözümlenmesi gereken olaylara yeniden ayna tutacak. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz. Ailenizin, yaşantınıza saygı göstermesini bekliyorsunuz. Bunu onlara anlatmakta zorlanabilirsiniz. Ama şimdi onlardan beklediğiniz bu anlayışa ihtiyacınız olabilir. Daha ileride, iş başarınız ve çevrenizden gelen takdir, onları da memnun edecektir. Kendi mutluluğunuzu arka plana atmak yerine, içinizdeki çocukla barışık olmaktan vazgeçmeyin. Bu ay yaşamanızı gözden geçireceksiniz. Sosyal yaşamı sevmenize rağmen, bu dönemde belli sürelerde yalnız kalmak isteyecek ve yaşadıklarınızın muhasebesini yapacaksınız.


Aslan Burcu İş Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay iş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. Kariyeriniz özellikle ayın ikinci yarısında güçlenecek. İşinize yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken; eski alışkanlıklarınızı gözden geçirerek gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bu ay dış görünüşünüze daha fazla önem vereceksiniz; kazançlarınızı arttırma konusunda yeni görüntünüz size yardımcı olacaktır.


Aslan Burcu Sağlık Durumu Ağustos 2021;

Sağlık durumunuz ayın büyük bir bölümünde iyi olacak. Gergin olduğunuz anlarda, hızla size rahatsızlık veren düşünceyi veya ortamı terk etmelisiniz. Kalbinizi kontrolden geçirmelisiniz. Dolaşım sisteminizi yoracak yiyeceklerden uzak kalmalı ve ağız sağlığınızı daha çok önemsemelisiniz. Karşıt Satürn, sizden kemiklerinizi güçlü tutmanızı istemektedir. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.

2021 Ağustos Ayı Burç Yorumları
6/12

Başak Burcu - Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumları


Başak Burcu Aşk Hayatı Ağustos 2021;

Hareketli ve neşeli günler sizi bekliyor. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Deneyimleriniz oldukça bol olacak. Bazılarınız iş aşklarıyla gündeme gelecekler. Eski sevgililerle sosyal bir aktivitede karşılaşabilir ve geçmiş günlerden söz edebilirsiniz. Aşk konusunda istikrarı sağlamanız çok zor... Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Kendinize olan güven duygunuz sayesinde, çevrenizdeki kişileri de doğru bir şekilde etkileyeceksiniz. Karizmatik olmanın keyfini çıkaracaksınız. Bu ay insanları etkilemenin yolunu biliyorsunuz. Sanki tüm dünya etrafınızda dönecek. Sosyal açıdan parlak bir döneme gireceksiniz. Evlilik olmasa da, bekarlar ciddi ilişkilerin ilk adımlarını atacaklar. Karşılaştıkları kişiden etkilenecekler. Bu ay varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin de gururunuzu okşayacak. Doğal cazibenizin arttığı bir dönemdesiniz. Fakat karşı cinsin ilgisiyle istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.


Başak Burcu İş Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay kendi değerlerinizin farkında oluşunuz, sizi önemli pozisyonlara getirecek. Aşk gezgeniniz Neptün ve Jüpiter, önemli kişilerle tanışacağınız ortamlara girmenizi sağlayacak. Kendinizden daha büyük kişilerin fikrinden faydalanmanız size yarar sağlayacaktır. Ayrıca sosyal açıdan verimli günlere giriyorsunuz. Bu ay ruh sağlığınız için evinizi ön plana çıkarmalı ve kariyerinizle ilgili çalışmalarınızı ertelemelisiniz. Yakın çevrenize güven duygusu içinde, onlarla yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz. Madde ve para kaynaklı konularda önsezilerinizin yüksek olması, sizin için önemli bir unsur kaynağı. Ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Fakat iletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Maddi konuların sizin için her zaman çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnsanları idare etme konusunda becerinizi göstermek zorundasınız. İşinizle eğlenceyi ustaca birleştirirseniz her şey sizden yana olacak.


Başak Burcu Sağlık Durumu Ağustos 2021;

Bu ay sağlık durumunuz oldukça iyi olacak. Kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Duygusal çelişkiler yaşadığınız anlarda sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ay sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ruhsal dengenizi korumalı ve onu güçlendirici yoga, meditasyon gibi aktivitelere katılmalısınız. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız. Alkol ve kahve tüketimini azaltıp, bitkisel çaylara ağırlık vermelisiniz.

2021 Ağustos Ayı Burç Yorumları
7/12

Terazi Burcu - Ağustos 2021 Burç Yorumu


Terazi Burcu Aşk Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay, sosyal ilişkileriniz oldukça yoğun. Tanışacağınız kişilerde güç ve cazibe arayacaksınız. Bu dönem entelektüel ve sosyal yapıda olan kişilerden etkileneceksiniz. Felsefi konuşmalar sizin için önemli olacak. Aşk gezegeniniz Mars sayesinde oldukça hareketli ortamlarda bulunacaksınız. Enerjiniz oldukça yüksek seyredecek. Çevrenizde rakip tanımıyorsunuz. Karşı cins üzerinde hayranlık kazanırken, hemcinsleriniz tarafından ilgi ve hasetle izleneceksiniz. Yolculuklarda aşklar ve beraberlikler söz konusu olurken, seminerler ve kültürel etkinliklerde karşılaşacağınız kişilerden etkileneceksiniz. Bu ay aşkta dış görünüşten çok, karşınızdaki kişinin eğitim ve kültürü ilginizi çekecek. Yine bu ay konuşurken, düşüncelerinizi temkinli bir şekilde ifade etmelisiniz. Cesur davranmak size çok şey kaybettirebilir.


Terazi Burcu İş Hayatı Ağustos 2021;

Bu dönem entelektüel ve sosyal yapıda olan kişilerden etkileneceksiniz. Akıl ve felsefe üzerine konuşmalar sizin için önemli olacak. Ailenizle ve sevdiklerinizle ilgili karar vermeden önce iyi düşünmelisiniz. Ayrıca evinizle ilgili masraflara hazır olmalısınız. Ufak tefek değişimlerle, evinizi güzelleştirecek objelerden ve dekorlardan yararlanabilirsiniz. Eski sandığınızı karıştırarak, geçmiş eşyalarınızdan yararlanabilirsiniz. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir. Bu dönemde iş ortaklığı için fırsatlar yakalayacaksınız. Kariyer ve çalışma evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma sayesinde, işinizle ilgili önemli terfiler ve maaş artışları söz konusu olacak. Yeni bir şirkette işe başlayabilir veya bulunduğunuz iş alanında yükselebilirsiniz. Patron pozisyonunda çalışıyorsanız, yanınızda çalışanlardan zarar görebilirsiniz, dikkatli olun. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi iyileştirme ihtiyacı duyacak ve paylaşım konusunda gizliliği tercih edeceksiniz. Aslında sizinle aynı düşünceyi paylaşacak kişilerle birlikte bir grup yapabilirsiniz. Güçlü ve kaliteli kişilerden etkileneceğiniz için, bu ay size yaklaşmak o kadar da kolay olmayacak. İlerleyen tarihlerde kazançlarınız daha da artacak. Eğer paranızı harcamayarak biriktirirseniz, sahip olduğunuz yatırımlar artacak.


Terazi Burcu Sağlık Durumu Ağustos 2021;

Sağlık gezegeniniz Neptün ay boyunca, sosyal ve aşk evinizde bulunmaya devam edecek. Ön planda olan eğlence yaşamınız ve zevkleriniz nedeniyle rahatsızlıklar meydana gelebilir. İstemediğiniz halde vücudunuz yağlanabilir ve kan tablonuz bozulabilir. Dişleriniz ve kemiklerinizi sağlamlaştırıcı vitaminlerinizi almalısınız. Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bu arada, ağır yükler kaldırmamaya özen gösterin, bileklere dikkat edin. Rahatsız olduğunuz sıkı ayakkabı ve dar korselerden uzak durun ve bol bol yürüyün.

2021 Ağustos Ayı Burç Yorumları
8/12

Akrep Burcu - Ağustos 2021 Burç Yorumu


Akrep Burcu Aşk Hayatı Ağustos 2021;

Ay boyunca güç savaşları içinde olacaksınız. Duygusal konularda daha fazla odaklaşacaksınız. Aşk etrafınızda dolaşıyor. Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken her şeyi yapın ve gerisini düşünmeyin. Siz tutku ve aşk insanısınız. Üstelik ihtiraslı aşklarınız dillere destandır. Bu ay mantıklı ve sabit aşka dönüşebilecek önemli duygular peşindesiniz. Karşılaşacağınız kişilerde farklı özellikler arıyorsunuz. Bu konuda fırsatlar ayağınıza gelecek. Bekarlar seyahatlerde karşılaşacakları kişilere aşık olacaktır. Yine yurt dışı aşkları gündeme gelecektir. Gideceğiniz yabancı ülkelerde etkileneceğiniz kişiler, daha sonra hayatınıza girecek. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Fakat kıskançlık duygularının sizi saracağını düşünerek, bu tür zararlı duygulardan kendinizi korumaya çalışmalısınız.


Akrep Burcu İş Hayatı Ağustos 2021;

İş hayatınızda mükemmel bir gelişme sizi bekliyor. Sosyal şartlarınız değişecek. Daha güçlü olmaya başlayacaksınız. Genel olarak kazançlı bir ay geçireceksiniz. Cesur, aktif ve risk almaya kendinizi hazır hissediyorsunuz. Bu ay para size kolay gelecek. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Tüm ay boyunca kişisel isteklerinizi, parasal kaynaklarınızla uygun bir şekilde kombinasyonunu sağlayacaksınız. Güneş, kariyer evinizde size destek vererek, yaşamınızı oldukça kolaylaştıracak. Arzularınızın tavanı yüksek ve bu taleplerinizdeki artış, sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu arttıracak; sizi daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız. Hayatınızda güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için, farkında olmadan yöneldiğiniz insanların kariyer açısından önemli kişiler olduğunu biliyorsunuz.


Akrep Burcu Sağlık Durumu Ağustos 2021;

Bu ay içinde, sağlık konusunda dikkatli olmalı ve kendinize daha çok vakit ayırmalısınız. Katılacağınız toplantılarda tartışmalardan uzak kalın ve tansiyon sorunlarınıza dikkat edin. Mideniz ve sindirim sisteminizle ilgili sorunlar olabilir. Boğaz bölgenizi korumalısınız Spor yapıyorsanız; ağır kaldırmamaya özen gösterin. Cinsel konularda yanlış partnerler yüzünden sıkıcı ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, duygularınızı dengelemelisiniz. Dengeli beslenmeye, kısa yürüyüşlere ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ruhsal dengenizi korumalı ve onu güçlendirici yoga, meditasyon gibi aktivitelere katılmalısınız. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız. Alkol ve kahve tüketimini azaltıp, bitkisel çaylara ağırlık vermelisiniz. Zehirlenmelere ve bozuk gıda alımına dikkat etmelisiniz.

2021 Ağustos Ayı Burç Yorumları
9/12

Yay Burcu Ağustos 2021 Burç Yorumu


Yay Burcu Aşk Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay üst seviyelerde bir aşka hazır mısınız? Önünüzde çok güzel ve ilginç fırsat çıkacak. Siz özenli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Bazıları, gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacaklar. İş yaptığınız kişilerin size olan ilgileri hoşunuza gidecek ve bazılarınız ciddi boyutlarda bir aşkın temelini atacaklar. Pratik zekanızı akılla birleştirecek ve kişisel ilişkilerinizi güçlü bir şekilde etkileyeceksiniz. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması, sosyal çevre ve kariyer gelişimlerini de beraberinde getirecek. Akıcı konuşmalarınızla karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Bu ay duygusallığınız yoğun seyrediyor. Siz aşka ve cinselliğe her zaman çok önem veren bir kişi olarak, bu ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatırlatmak isterim. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz özgürlüğünüzü seviyor ve duygusal konularda yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz.


Yay Burcu İş Hayatı Ağustos 2021;

Tek başına ve bağımsız hareket etmekten korkmayacaksınız. Bazı kişileri çevrenizden eleyebilirsiniz. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Onay almak sizin için önemli olmayacak. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Para gezegeniniz Satürn, kariyer başarınızı güçlü bir şekilde paraya dönüştürecek. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda özveride bulunmanız gerekebilir. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız. Uzun yol mesafeleri olan fırsatlar ayağınız gelecek. Bazılarınız birçok aşk ve iş durumlarını birlikte yaşayacaklar. Geleceğinizle ilgili lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası.


Yay Burcu Sağlık Durumu Ağustos 2021;

Bu ay yolculuklarda dikkatli olmalı ve beslenme konusunda gelişigüzel davranma sonucunda zehirlenmelerle karşılaşabilirsiniz. Sindirim bozuklukları sizi yorabilir. Öfkelerinizi denetim altına almalı, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız. Kazalara karşı tedbirli olmalısınız. Tipinizi tamamen değiştirebilirsiniz. Bileklerinize ve kadar ayaklarınıza dikkat etmelisiniz. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenmelisiniz. Spor yaparken dikkatli olmalısınız. İskelet sistemini zorlayacak hareketlerden kaçının. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalı ve yağlı besinlerden uzak durmalısınız.

2021 Ağustos Ayı Burç Yorumları
10/12

Oğlak Burcu Ağustos 2021 Burç Yorumu


Oğlak Burcu Aşk Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay duygusal ilişkilerinizde gizemli davranmaktan çok, gücü tercih edeceksiniz. Farklı yönlerinizi ortaya çıkaracak aşkları tercih edeceksiniz. Fakat dikkatli olmanız gereken bir durum ortaya çıkacaktır. Bu dönem karşı cinsle aranızda önlenemeyen bir çekim oluşacak. Büyük bir aşkla bağlandığınız kişiyle olan beraberliğinizin temelinde cinsellik yattığını göreceksiniz veya bu dönemde başlayacağınız bir ilişki, daha sonra duygusallığın bitmesiyle cazibesini yitirecektir... Aşkta mükemmel olmayı istemek güzel bir şey ama sonuçlar her zaman lehinize olmayabilir. Bu ay, hiç kimse sizin aşk partnerinizin yerinde olmak istemez... Çünkü her şey sizin için sorun hale gelecektir. Düşünmeli hata yapmamaya çalışmalısınız. Evlilik ve nişan gibi bir durum varsa, son sözü siz söyleyecek ve otoriter bir tavırla yaklaşacaksınız. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır.


Oğlak Burcu İş Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay kariyer gezegeniniz Venüs size gizli anlaşmaların söz konusu olduğu ortamları yaratacak. Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir zaman dilimi içinde olduğunuzu biliyorsunuz. Kişisel girişiminiz ön planda olacak. Kariyerinizde önemli yükselişler söz konusu olacak. Yaptığınız işten eminseniz, size daha fazla deneyim kazandıracak koşullar yaratacaksınız. Seyahat sizin için her zaman çok önemli. Fakat bu ay çok daha fazla önemli olacak. Çevresel faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğiniz de sağlam temeller üzerine yükselecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla birçok iş fırsatı yakalayacaksınız. Bu ay, ikna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunacaksınız; güçleneceğiniz işler peşinde koşturacaksınız.


Oğlak Burcu Sağlık Durumu Ağustos 2021;

Ağustos ayı içinde sağlığınız konusunda kemiklerinize dikkat etmeli ve acele davranışlarla bileklerinizi zorlamamalısınız. Dişlerinizle ilgili bir doktor kontrolünden geçmeli, cildinize özen göstermelisiniz. Böbrekleriniz için bol suyu ihmal etmeyin. Uykunuza da gereken önemi verin. Gizli aşk ilişkilerinizde kontrolü elden bırakmamalısınız. Zihinsel yorgunluk sizi zorlayabilir. Doktor kontrolünde gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.

2021 Ağustos Ayı Burç Yorumları
11/12

Kova Burcu Ağustos 2021 Burç Yorumu


Kova Burcu Aşk Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay güç ve aşk unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan, isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Ortaklıklar konusunda aşk ve iş ilişkilerini birleştireceksiniz. Bekarlar hayatlarının en mutlu tesadüflerini yaşayacaklar. Özellikle, aynı grupta tanışarak düşünce bazında anlaştığınız kişiyle sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz, dikkatli olun. Çünkü siz, yüksek enerjinizi ilişkilerine yansıtan birisiniz. Karşınızdaki kişilerin içlerini rahatça okuyabiliyorsunuz; kapasitelerini çok çabuk ölçebiliyorsunuz.


Kova Burcu İş Hayatı Ağustos 2021;

Ay boyunca iş ilişkilerinizi gizli tutmak isteyeceksiniz. Uranüs, yıllarca aile ve yuva evinizde kalırken maddi konularda istediğiniz performansı size verecek fakat aynı zamanda problemler de yaratacaktır. Sıra dışı mesleklerden para kazanma şansınız hep gündemde olacaktır. Önemli olan, sizin ne istediğinizi bilmeniz ve bu konularda göstereceğiniz azim ve yaratıcılıktır. Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz. Kariyer gezegeniniz Mars, yaratıcılığınız ön plana çıkarırken, enerjinizi tüm ilişkilerinize yansıtacaksınız. Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. Yine bu dönemde imzalamanız gereken evraklara dikkat etmelisiniz. Her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir gün. Bu dönemde, yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı, gizli kalmasını istediğiniz yapıcı faaliyetlere de katılabilirsiniz. Aşk ve sosyal ilişkilerinizle yeni durumlarla karşılaşacaksınız. Çözümlenmesi gereken durumlar gündeme gelecektir. Yolunda gitmeyen sosyal ilişkileriniz yön değiştirecek, şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak; ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız.


Kova Burcu Sağlık Durumu Ağustos 2021;

Bu ay sağlığınızla ilgili sorunlara karşı duyarlı yaklaşmalısınız. Sezgisel yetenekleriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Uykunuza dikkat edin ve küçük kazalara karşı tedbirli olun. Mideniz ve sindirim sisteminiz hassas. Kadınların rahim ve yumurtalık kontrolünden geçmelerinde fayda var. Ayrıca kalp ve tansiyon sorunları olanlar, gerekli perhizlerini yapmalı ve diyete başlamamışlarsa bir an önce bu konuya eğilmelidirler.


Ağustos 2021 Burç Yorumları; Ağustos Ayı Burç Yorumları 2021 - Ağustos Burç Yorumu 2021

2021 Ağustos Ayı Burç Yorumları
12/12

Balık Burcu Ağustos 2021 Burç Yorumu


Balık Burcu Aşk Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay aşk evinizde bir yoğunluk hakim olacak. Karşılaşacağınız kişilerden etkilenmeniz söz konusu. Hatta bazılarınız ciddi ilişkilerin temellerini bu dönemde atacaklar. Ailenizin de onay vereceği kişilerle yuva hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Evlilik konusunda önemli bir fırsat yakalıyorsunuz, evlenerek bir başka ülkeye yerleşebilirsiniz. Yine bu dönemde her zamankinden daha fazla cesur olacaksınız. Risklere karşı tedbirli olmanızı hatırlatıyoruz. Duygusal hatalar yapmaya müsait bir döneminiz. Yurt dışından gelen bir kişi ile tanışarak, partnerinizin memleketine yerleşebilirsiniz. Kendinizden daha genç bir evlilik yapabilirsiniz. Bazılarınız ikinci kez şansını deneyecekler. Karşı cins ile olan ilişkilerinizde, ani gelişen duygularınız sizi yanıltacaktır. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevdiğiniz bu dönemde, bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyice sorgulayacaksınız. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracaktır. Kıskanılacak ve tenkit edileceksiniz.


Balık Burcu İş Hayatı Ağustos 2021;

Bu ay iş konularına odaklanacaksınız. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz. Kariyer gezegeniniz sizi desteklemeye devam ediyor. Jüpiter sizin kazançlarınızı ve başarınızı pekiştirecek fırsatları ayağınıza getirecek. Şans gezegeninizin size vereceği mutluluklar karşısında sanki farklı bir dünyanın kapılarının size açıldığını göreceksiniz. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız, yakın çevrenizin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Evren bazı gerekli fırsatları karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamları yaratacaktır. Geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Yaptığınız işten eminseniz, size daha fazla deneyim kazandıracak koşullar yaratacaksınız. Bu ay gerekli yerlerde beklemeli ve hareketlerinizi ayarlamalısınız. Çünkü sevdiğiniz kişi de iş konusunda size gereken desteği verecektir. Çevrenize yardım etme isteği içindesiniz. Yardım kuruluşlarının aktivitelerine katılırken, yeni para kazanma imkanları doğacak. Çünkü bulunacağınız çevrelerde tanışacağınız kişiler, size maddi olanak sağlayacak insanları karşınıza çıkaracak.


Balık Burcu Sağlık Durumu Ağustos 2021;

Bu ay öfkenize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Kendinizi rahatlatacak ruhsal deneyimler, meditasyon ve spiritüel konularla ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilir, sakin ortamları tercih edebilirsiniz. Kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmemelisiniz. Özellikle iş temponuzun ağır olması ve çok çalışmanız sizi stresli hale getirebilir. Uyku düzeninizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz. Bu ay, duygularınızda ruhani bir doyum arayacaksınız.

EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER

77. BAFTA Film Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
77. BAFTA Film Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

77. BAFTA Film Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti
Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti

Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti

Mercedes-Benz x Moncler “Project Mondo G” Daveti
Mercedes-Benz x Moncler “Project Mondo G” Daveti

Mercedes-Benz x Moncler “Project Mondo G” Daveti

ALEM 30. Yıl Daveti
ALEM 30. Yıl Daveti

ALEM 30. Yıl Daveti

Beymen Beauty Week Daveti
Beymen Beauty Week Daveti

Beymen Beauty Week Daveti

Ayşe Yılmaz & Onur İçcan Düğün Daveti
Ayşe Yılmaz & Onur İçcan Düğün Daveti

Ayşe Yılmaz & Onur İçcan Düğün Daveti

2024 Moda Haftalarının En İyi Ünlü Stilleri
2024 Moda Haftalarının En İyi Ünlü Stilleri

2024 Moda Haftalarının En İyi Ünlü Stilleri