Haftalık-Aylık Ağustos 2021 Burç Yorum

Ağustos 2021 burç yorumları neler söylüyor? Aylık Burç Yorumlarına göre bu ay burcunuzu neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için Ağustos Ayı Burç Yorum 2021 ve Aylık Burç Yorumları...

ABONE OL
9 Temmuz 2021 Cuma 19:21 | Son Güncellenme:
16 dakika okunma süresi
Haftalık-Aylık Ağustos 2021 Burç Yorum

Ağustos Ayı 2021 burç yorumları neler söylüyor? Sağlık, Aşk, Para, İş, Eğitim, Kariyer durumunuz ile ilgili koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu 2021 Ağustos Ayı burç yorumları ve aylık burç yorumları;

Koç Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

Duygularınızda geçmişten kaynaklanan bir karmaşıklık yaşayabilirsiniz. Geçici olan günlük gerilimli halinizi fazla önemsemeyin, duygularınızı abartmayın. Yaşamda kaçırmış olduğunuz bazı şartları tekrar elde edebilirsiniz. Koç Burçları Ağustos ayında Hayatınızı regüle etmek için ilginç, önemli fırsatlar önünüze kaliteli bir halde sunulacak. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Güçlü gruplar arasında olma arzusu ile, dostlarınızla bütünleşmeyi sağlayacak işler peşinde olacaksınız. Seçtiğiniz arkadaşlarınızı çalışma hayatınızda size fayda sağlayacak tarzda olmalarına dikkat ediyorsunuz. Bu, ortak organizasyon çalışmaları yapacağınız biri olabilir. Takıntılı ve platonik aşka da hazır olun. Psikolojik anlamda kendinizi oldukça güçlü hissedeceğiniz bu ay, sizi oyalayan yolculukları da gündeme getirecek. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatların karşınıza çıkmasıyla, çalışmalarınız yüksek bir aktivite kazanacak. Başkalarının düşünceleri sizi ilgilendirmeyecek.

Boğa Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

Ailenizin havası sıcak olsa da çevrenize kayıtsız kalmayacaksınız. Yeni insanlarla iyi ilişkiler sürdürmekten mutlu olacaksınız. Ancak, yenilik yapmaya başlamadan önce biraz beklemelisiniz. Boğa Burçları Ağustos ayında çevreden etkilenmeden, kendi fikirlerinize göre deneyiminizi genişletecek başlangıçlar ve fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız. İç dengenizi gerektiren bir dönem. Nedeni işe yarayacak. Mesleki konularda nazik ve politize olmanın avantajlarını göreceksiniz. İletişim konusunda çok başarılısınız ve çevreniz için olumlu bir imaj oluşturdunuz. Haksız davranışa karşı adil davranışınıza dikkat çekeceksiniz. Popüler çevrede yürümekten keyif alacak ve renkli bir hayata devam edeceksiniz. Aşkla ilgilenmenize rağmen, anlaşılması zor bir benlik, muhafazakar ve alışılmış bir tutum sergileyeceksiniz.

İkizler Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

Önemli anlaşmalar için altyapı hazırlanırken karşınıza uzmanlar çıkacaktır. Ne kadar çok kazanırsanız, kendinizi o kadar başarılı hissedebilirsiniz. İkizler burcu Ağustos ayında işten elde ettiğiniz gelir konusunda çok hassas olabilir ve haklarınızı kazanmak için girişimci olabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız zorluklardan dolayı asıl güvencenin para kazanmak ve para sahibi olmak olduğunu düşünebilirsiniz. Ağustos ayında Aşk hayatınız karşılıklı çekiciliğiniz doruğa ulaşacaktır. İlişkinizde eşi benzeri görülmemiş şaşırtıcı duygular yaşayacaksınız. Siz ve isimsiz karşı cinsiniz arasında duygusal türbülans yaşayabilirsiniz. Arkadaş grubunuzu değiştirecek ve yeni bir ortama gireceksiniz. Belki uzun süredir ayrılmayan bir arkadaşınızla yollarınızı ayırabilirsiniz.

Yengeç Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

İlişkinize yeni bir tarz kazandırmak istiyorsanız, tanışma ve işbirliği için uygun bir dönemdir. Bu günlerde duygularınıza yönelmeli ve bu fırsatları önemsediğiniz duygularla başa çıkmak için kullanmalısınız. Yengeç burçları Ağustos ayında, ilişkinizi gözden geçirme zamanı. Sevdiğiniz insanlara karşı duygularınızı gizleyeceksiniz. Çünkü kırılmaktan korkuyorsun. Yanlış anlaşılmaktan vazgeçtiğiniz için, sevginizi onun içinde yaşamak isteyebilirsiniz. Aslında insanları gözünde büyütmenin bir anlamı yok. Kendinize olan hayranlığınızı abartmış olabilirsiniz. Kolayca hayal kırıklığına uğrarsınız. Önemli bir kararın arifesindeyseniz, tereddüt etmeden bir karar vereceksiniz. İş arkadaşlarınızla işbirliğiniz arttı. Ani vakalar karşısında cevap vereceksiniz. Ailenizin istekleri su yüzüne çıkacak. Bu ay yine sizin ve arkadaşlarınızın düzenlediği bir etkinliğin sonucu olacaksınız.

Aslan Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

Eski duyguların geride kaldığını düşünmeye başlayacak ve geçmişte yaşadığınız birçok olayı film olarak hayal edeceksiniz, bu da mantıksal ve duygusal kafa karışıklığına neden olabilir. Aslan Burçları Ağustos ayında yaratıcı olabileceğiniz bir ortamda olacaksınız. Sorumluluk size odaklanacaktır. Kendi başarılarınızı tek başınıza elde ettiğinizde, çevrenizin lideri olmaya devam edeceksiniz. Bazı zıt fikirler için stratejiler geliştirmeniz gerekebilir. Karşılaştığınız sorunu zorla çözmenin bir anlamı yok. Farklı fikirleriniz, farklı davranışlarınız var ama durumu kontrol edebilirsiniz. İnsanlar size ilgi duyduklarında karşı koyamazlar. Yoğun, aktif ve heyecanlı bir andasınız. Hedefleriniz doğrultusunda bilinçli olarak hareket ettiğiniz için güzel günler sizi bekliyor. Yaşam parametrelerinin olanakları hizmetinizdedir. Grup çalışması gibi kendi aktivite ve hobilerinize göre çalışacaksınız.

Başak Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

Gereksiz cesaret performansına kanmayın. Takdir ettiğiniz kişisel çaba sizi motive etse bile, beklediğiniz şeyi tam olarak bulamayabilirsiniz. Başak Burçları Ağustos ayında ani değişikliklere karşı dikkatli olmalı ve bu önlemi kaçırmamalısınız. Yorulmadan hareket etmelisiniz. Kişilerarası ilişkilerde zorluklarla karşılaştınız. Ancak, artık aynı fikirde olmadığınız sorunlara çözümler bulmanız gerekiyor. Bu yüzden sorunun en üstünü çözmelisiniz. İmkansız gibi görünen durumlarda başarılı olacaksınız. İlişkilerinizi kontrol etmeniz gerekiyor. Depresif tavrınız çevrenizdekileri tedirgin etse de kimseyle uzlaşmak istemiyorsunuz. Yapıcı, güçlü, ancak ilişkilerinizde kontrol sahibi olacaksınız. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Aşk hayatınızda güçlü bir etkileşim içinde olacaksınız. Partnerinizle heyecanlı günler sizi bekliyor. Sosyal aktiviteler çerçevesinde grup toplantılarına katılacaksınız.

Terazi Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

Kolaylığınızla, çevrenizdeki insanları kendilerini koruma fırsatı vermeden etkilersiniz. Zihinsel aktivitenizi güçlü bir şekilde ortaya çıkarırsınız. Terazi Burçları Ağustos ayında bilgeliğinizden yararlanacak birçok insanı çevrenize getireceksiniz. Özellikle finansal konularda kimsenin aklına gelmeyecek alanlarda büyük paralar kazanabilirsiniz. Hayat felsefenizde değişiklikler için fikirleriniz olacak. Çekiciliğini kişiliğin ve tavrınla gösteriyorsun. Kendini daha çok seveceksin. Egonuz yüksek olduğu için bulunduğunuz ortamda önce kendinizi düşüneceksiniz. İyi odaklandığınız ve başlamak için cesur olduğunuz bir konuya karar verin. Enerjinizi arzularınızda hırs ve gücü birleştirmeye odakladınız.

Akrep Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

Yenilik söz konusu olduğunda, sakin olmalısınız. Bunun nedeni; Beklentileriniz yavaşlayabilir ve ertelenebilir. Bunları fazla dert etmeyin ve odaklandığınız ve karar verdiğiniz sorunu bir an önce bitirmeye çalışın. Ayrıca işlerde gecikmelere neden olabilir. Daha önce hiç düşünmediğiniz bir sorunla kafanız karışabilir. Akrep Burçları Ağustos ayında kariyerinizle ilgili değişikliklere hazırlıklı olmalısınız. Bu aşamada daha fazla enerjiye ihtiyaç vardır. Fanatik düşünceler arasında sıkışıp kalıp kendinizi kalıplaşmış duygular içinde bulabilirsiniz. Ailenizle birlikte olmak için önemli bir fırsat kapınızın önünde. Sosyal çevrenizde sizin için her şeyini feda eden arkadaşlarınız olacaktır. Çocukları olanlar, onların müjdesine tanık olacaklar. Sosyal adalet duygusuna sahip olduğunuzda, bir grup toplantısında sert bir konuşma yapabilirsiniz.

Yay Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

Ailenizdeki büyükler tarafından destekleneceksiniz. Kardeşlerle işbirliği vurgulanır. Aile ilişkileri geçen aydan beri çatışıyor, aralarındaki anlaşmazlıkları çözmek gerekiyor. Aranızda hala anlaşmazlık varsa, tüm bunlara şimdi bir son vereceksiniz. Paranın gücünü anlayacaksınız. Para kazanma konusunda kararlı bir tutuma sahip olmak size büyük şans getirecektir. Yay Burçları Ağustos ayında iç dünyanızdaki gerilimi hissedebilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken bir noktadasınız. Kişisel çalışmanızı destekleyen bir gezi oluşturacaksınız ve seyahatinizin yurt dışında başladığını not edeceksiniz. İnovasyon için uygun önlemleri alın. Çevrenizdeki insanlar alışkanlıklarınıza tepki gösterebilir, ancak yardımcı olmazlar çünkü düşüncelerinizi inatla savunursunuz.

2021 Hangi burcun yılı olacak? 2021 De Hangi Burçlar Şanslı? 2021 Burç Yorumları

Oğlak Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

İş arkadaşları edinmek veya bir takımda çalışmak gibi ilgi alanlarınıza ve etkinliklerinize yöneleceksiniz. Bahsettiğiniz sorunu zorlamanın anlamı yok. Düşüncelerinizi kolaylıkla ifade edin ve sizin için doğru olan uygulamayı bulmak için ikna gücünüzü aktif olarak kullanın. Karşı cins üzerinde büyük bir etkiye sahip olduğunuz aydasınız. Yapıcı ve güçlüsünüz ama ilişkinizi zor kontrol ediyorsunuz. Eski arkadaşlarınla tekrar buluşabilirsin. Kırgın arkadaşlarından bazılarıyla barışacaksın. kendini eski ve yeni dostlukların bir arada olduğu ortamda bulacaksın.

Kova Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

Birbirinizden borç almaktan kaçının. Eklemleriniz yüzünden stresli hissedebilirsiniz. İhtiyacınız kadar satın alın. Egonuzu sadece amaçlarınız için kullanın. Kova Burçları Ağustos ayında gelecek kaygıları nedeniyle daha fazlasını yapacak, yeni projeleriniz ortaya çıkacak ve çevrenize katkılarla ortak bir gelir platformu oluşturma işini yapacaksınız. Kararlılığınız ve hırslı doğanız sizi agresif yapabilir. Enerjinizi mantıklı kullanmanız ve insanları ezmemeniz gerekiyor. Uyumlu ve çevrenize faydalı hareket edin. Ağustos ayında hareketli günler yaşayacaksınız. Bazılarınızın meslektaşları ve sizin için çalışan insanlarla romantik ilişkileri olabilir. Akıllı ve güzel konuşmanızla dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Seçimlerinizi, fikirlerinizi zaten uygulayan kişilere sunmak isteyebilirsiniz. Sizden daha genç veya daha büyük bir partnerle romantik bir ilişkiniz olabilir.

Balık Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

Olağanüstü değişikliklere hazırlanın. Balık Burçları Ağustos ayında ani olaylara olumlu tepki vermek, aynı zamanda işlevsiz ilişkilere de yol açabilir. Enerjinizi kontrol ederek detayları görmezden gelebilirsiniz. İletişim ve hedefler açısından büyük bir başarı dönemine giriyorsunuz. Düşündüğünüz keşifleri kolaylıkla yapacaksınız. Gücünün sınırındasın. Engelleri hızlı bir şekilde geçebilirsin. Sezginiz başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. İlişkinizi yeniden şekillendirmek istiyorsanız, şimdi bir araya gelmenin ve birlikte çalışmanın tam zamanı. Aşk hayatınızda bazı ilginç gelişmeler var. Profesyonel yaşamınızın yanı sıra aşk hayatınızı da tanışacağınız güçlü ve profesyonel insanlarla paylaşabilirsiniz. Bazıları size yardımcı olacaktır... Uyumlu ve yapıcı bir fikriniz olacak. Her zamankinden daha güvende olacaksın. Artık çekiciliğinizi karşı cins üzerinde kullanacaksınız. Özellikle ilişkilerde zorlanıyorsunuz.

Tüm yeniliklerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edin.

Instagram; @alemdergisi

2021 Eylül Ayı Burç Yorumları

Astrolog Zeynep Turan'ın 2021 Yılı Astrolojik Öngörüleri

2021 Yılına Astrolojik Bakış

2021 Temmuz Ayı Burç Yorumları

EN ÇOK OKUNANLAR

2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

1 dakika okunma süresi
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

1 dakika okunma süresi
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

12 dakika okunma süresi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

1 dakika okunma süresi
En İyi Polo Kazak Stilleri
En İyi Polo Kazak Stilleri

En İyi Polo Kazak Stilleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Günlük Burç Yorumları (30 Mart 2024) ‘Gelecekte Sürprizler Var'
Günlük Burç Yorumları (30 Mart 2024) ‘Gelecekte Sürprizler Var'

Günlük Burç Yorumları (30 Mart 2024) ‘Gelecekte Sürprizler Var'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Motivasyona İhtiyacınız Var'
Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Motivasyona İhtiyacınız Var'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Motivasyona İhtiyacınız Var'

Günlük Burç Yorumları (21 Mart 2024) ‘Kaygılarınızı Dizginleyin'
Günlük Burç Yorumları (21 Mart 2024) ‘Kaygılarınızı Dizginleyin'

Günlük Burç Yorumları (21 Mart 2024) ‘Kaygılarınızı Dizginleyin'

Günlük Burç Yorumları (26 Mart 2024) ‘Çabuk Kırılıyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (26 Mart 2024) ‘Çabuk Kırılıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (26 Mart 2024) ‘Çabuk Kırılıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Şans Sizden Yana'
Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Şans Sizden Yana'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Şans Sizden Yana'

Günlük Burç Yorumları (19 Mart 2024) ‘Israrcı Davranıyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (19 Mart 2024) ‘Israrcı Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (19 Mart 2024) ‘Israrcı Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (26 Mart 2024) ‘Tutulma Etkisi'
Günlük Burç Yorumları (26 Mart 2024) ‘Tutulma Etkisi'

Günlük Burç Yorumları (26 Mart 2024) ‘Tutulma Etkisi'

Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'
Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'

Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'

Günlük Burç Yorumları (27 Mart 2024) ‘Sistemli Hareket Etmelisiniz'
Günlük Burç Yorumları (27 Mart 2024) ‘Sistemli Hareket Etmelisiniz'

Günlük Burç Yorumları (27 Mart 2024) ‘Sistemli Hareket Etmelisiniz'

Günlük Burç Yorumları (25 Mart 2024) ‘Enerjiniz Yüksek'
Günlük Burç Yorumları (25 Mart 2024) ‘Enerjiniz Yüksek'

Günlük Burç Yorumları (25 Mart 2024) ‘Enerjiniz Yüksek'

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘Temkinli Davranıyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘Temkinli Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘Temkinli Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘İş Konusunda Dikkat'
Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘İş Konusunda Dikkat'

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘İş Konusunda Dikkat'