LOKUM KIVAMLI PEYNİRLİ TUZLU YULAF KURABİYESİ TARİFİ

Bu hafta lokum kıvamında mis gibi taze peynirler ile hazırlayacağınız yulaf kepekli mükemmel lezzetli ara öğün tarifi vereceğim. Lokum Kıvamlı Peynirli Tuzlu Yulaf Kurabiyesi.

7 Mayıs 2016 Cumartesi 12:42 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi

Malzemeler:
● 3 dilim lokum kıvamında beyaz peynir    ● 1 adet yumurta            ● 1 su bardağı yulaf kepeği
● 1 tatlı kaşığı çörek otu             ● 1 çay kaşığı tane karabiber (çekilmiş)    ● Kıyılmış maydanoz

 


Yapılışı: Tüm malzemeler derin bir kapta hamur kıvamına gelinceye kadar çatal yardımı ile harmanlanır. 

Tatlı kaşığı ile hamurdan parçalar alınıp, yağlı kağıt serilmiş tepsiye dökülür. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede pişirilir.

 

Uzman Diyetisyen Selahattin DÖNMEZ

 

EN ÇOK OKUNANLAR

Bir Mirasın İzinde

Bir Mirasın İzinde

1 dakika okunma süresi
"Palm Royale": Moda Tutkunları Bu Diziyi Çok Sevdi

"Palm Royale": Moda Tutkunları Bu Diziyi Çok Sevdi

1 dakika okunma süresi
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

3 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

EVDE CİLT BAKIMI

EVDE CİLT BAKIMI

KIŞA ÖZEL GRİPSAVAR ÇAY

KIŞA ÖZEL GRİPSAVAR ÇAY

EN ETKİLİ EL KREMLERİ

EN ETKİLİ EL KREMLERİ

HAILEY BIEBER’IN SAĞLIK İKSİRİ

HAILEY BIEBER’IN SAĞLIK İKSİRİ

GÜNE SAĞLIKLI VE ENERJİK BAŞLAMAK İÇİN TÜYOLAR

GÜNE SAĞLIKLI VE ENERJİK BAŞLAMAK İÇİN TÜYOLAR

AZ UYUMAK KİLO ALDIRIYOR!

AZ UYUMAK KİLO ALDIRIYOR!

KAHVALTI YAPMALI MI? YAPMAMALI MI?

KAHVALTI YAPMALI MI? YAPMAMALI MI?

METABOLİZMA HIZLANDIRAN TARİF

METABOLİZMA HIZLANDIRAN TARİF

VEGAN İLE VEJETARYEN ARASINDAKİ FARK NEDİR?

VEGAN İLE VEJETARYEN ARASINDAKİ FARK NEDİR?

NEDEN KİLO VEREMİYORSUNUZ?

NEDEN KİLO VEREMİYORSUNUZ?

0-1 YAŞ ARASI BEBEKLER NASIL BESLENMELİ?

0-1 YAŞ ARASI BEBEKLER NASIL BESLENMELİ?

ŞİFA KAYNAĞI BAHARATLAR VE ÇAYLAR

ŞİFA KAYNAĞI BAHARATLAR VE ÇAYLAR