StarBoard Restaurant Boğaz ambiyansıyla misafirlerini bekliyor

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden oluşan iftar menüsü ve muhteşem Boğaz ışıltısıyla Radisson Blu Bosphorus Hotel, StarBoard Restaurant’da misafirlerini bekliyor.

ABONE OL
2 Temmuz 2015 Perşembe 15:36 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
StarBoard Restaurant Boğaz ambiyansıyla misafirlerini bekliyor

Radisson Blu Bosphorus Hotel, Razaman ve iftar dendiğinde ilk akla gelen mekanlardan biri olarak bu sene de StarBoard Restaurant’da Boğaz ambiyansıyla misafirlerini bekliyor. Kalabalık ya da küçük iftar sofraları için tercih edilebilen iftar menüsünde; iftariye tabağı, mercimek çorbası veya terbiyeli bademli tavuk çorbası; Topkapı usulü paçanga böreği, mevsim salatası, hünkar beğendi, Bosphorus ızgara tabağı, ev yapımı Türk tatlıları veya cevizli güllaç, Osmanlı saray şerbetleri, soğuk ve sıcak içecekler, pide, çavdar ve baget ekmeği bulunuyor. Bu yıl Haziran ve Temmuz aylarına denk gelen Ramazan’da Boğaz’ın büyüleyici manzarası eşliğinde, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden oluşan StarBoard Restaurant’ın eşsiz menüsü kişi başı 145 TL’den sunuluyor. 
Bilgi ve rezervasyon için: (0212) 310 15 00

EN ÇOK OKUNANLAR

Bir Babanın Gözünden
Bir Babanın Gözünden

Bir Babanın Gözünden

4 dakika okunma süresi
Geçmişe Saygı: Mamma Baguette 25 Yıl Sonra Podyumda
Geçmişe Saygı: Mamma Baguette 25 Yıl Sonra Podyumda

Geçmişe Saygı: Mamma Baguette 25 Yıl Sonra Podyumda

1 dakika okunma süresi
Rosella Karabacak ile Sofraların Ruhuna Yolculuk
Rosella Karabacak ile Sofraların Ruhuna Yolculuk

Rosella Karabacak ile Sofraların Ruhuna Yolculuk

31 dakika okunma süresi
TUDUM 2025: Netflix Dünyasından Yeni Haberler
TUDUM 2025: Netflix Dünyasından Yeni Haberler

TUDUM 2025: Netflix Dünyasından Yeni Haberler

3 dakika okunma süresi
Zamanın Durduğu Renklerin Konuştuğu Bir Ada: Küba
Zamanın Durduğu Renklerin Konuştuğu Bir Ada: Küba

Zamanın Durduğu Renklerin Konuştuğu Bir Ada: Küba

10 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?
Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Paris'in En Trend 5 Restoranı
Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları
Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?
Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

2023 Yılı Gastronomi Trendleri
2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri
Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı
Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati
Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi
Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey