StarBoard Restaurant Boğaz ambiyansıyla misafirlerini bekliyor

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden oluşan iftar menüsü ve muhteşem Boğaz ışıltısıyla Radisson Blu Bosphorus Hotel, StarBoard Restaurant’da misafirlerini bekliyor.

ABONE OL
2 Temmuz 2015 Perşembe 15:36 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
StarBoard Restaurant Boğaz ambiyansıyla misafirlerini bekliyor

Radisson Blu Bosphorus Hotel, Razaman ve iftar dendiğinde ilk akla gelen mekanlardan biri olarak bu sene de StarBoard Restaurant’da Boğaz ambiyansıyla misafirlerini bekliyor. Kalabalık ya da küçük iftar sofraları için tercih edilebilen iftar menüsünde; iftariye tabağı, mercimek çorbası veya terbiyeli bademli tavuk çorbası; Topkapı usulü paçanga böreği, mevsim salatası, hünkar beğendi, Bosphorus ızgara tabağı, ev yapımı Türk tatlıları veya cevizli güllaç, Osmanlı saray şerbetleri, soğuk ve sıcak içecekler, pide, çavdar ve baget ekmeği bulunuyor. Bu yıl Haziran ve Temmuz aylarına denk gelen Ramazan’da Boğaz’ın büyüleyici manzarası eşliğinde, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden oluşan StarBoard Restaurant’ın eşsiz menüsü kişi başı 145 TL’den sunuluyor. 
Bilgi ve rezervasyon için: (0212) 310 15 00

EN ÇOK OKUNANLAR

81. Venedik Film Festivali'nde Boucheron Esintisi
81. Venedik Film Festivali'nde Boucheron Esintisi

81. Venedik Film Festivali'nde Boucheron Esintisi

1 dakika okunma süresi
Cartier'nin Venedik Film Festivali Kutlaması
Cartier'nin Venedik Film Festivali Kutlaması

Cartier'nin Venedik Film Festivali Kutlaması

4 dakika okunma süresi
Sonbaharın En İyi Saç Bakım Ürünleri
Sonbaharın En İyi Saç Bakım Ürünleri

Sonbaharın En İyi Saç Bakım Ürünleri

1 dakika okunma süresi
Rita Fine Jewelry Koleksiyon Daveti
Rita Fine Jewelry Koleksiyon Daveti

Rita Fine Jewelry Koleksiyon Daveti

1 dakika okunma süresi
2024 Venedik Film Festivali'nin Kırmızı Halı Stilleri
2024 Venedik Film Festivali'nin Kırmızı Halı Stilleri

2024 Venedik Film Festivali'nin Kırmızı Halı Stilleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi
Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği
“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri
Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı
Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?
Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati
Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları
Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey