MEKANLAR

Haftanın Mekânı: Rüya İstanbul
Haftanın Mekânı: Rüya İstanbul
MEKANLAR

Haftanın Mekânı: Rüya İstanbul

Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen
Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen
MEKANLAR

Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı
Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

Nazlı Sancaklı
Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj
Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj

Nazlı Sancaklı
Haftanın Mekânı: Lokanta Limu
Haftanın Mekânı: Lokanta Limu

Haftanın Mekânı: Lokanta Limu

Nazlı Sancaklı
Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri
Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri

Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri

Nazlı Sancaklı

Yerelin lezzetini doğanın dinginliğiyle buluşturan en seçkin oteller, gastronomiyi bir yolculuğa dönüştürüyor. Her biri, toprağın bereketini tabağa taşıyan, doğayla iç içe unutulmaz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Haftanın Mekanı: Avlu Restaurant
Haftanın Mekanı: Avlu Restaurant

Haftanın Mekanı: Avlu Restaurant

Nazlı Sancaklı

Tarihin kalbinde, zarafetin tam ortasında… Üç Michelin Key ödüllü Four Seasons Hotel Sultanahmet'in gözdesi Avlu Restaurant, Anadolu lezzetlerini çağdaş dokunuşlarla yeniden yorumluyor. Bu hafta “Haftanın Mekanı” köşemize de geçmişin ruhunu, fine dining'in inceliğini ve Michelin Key ile taçlanmış bir konaklama deneyimini aynı sofrada buluşturan Avlu yerleşiyor.

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı
Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı

Nazlı Sancaklı

Dünyanın En İyi 50 Barı Listesi, 2025'te bar kültürünü yeniden tanımlıyor. Yaratıcılığın, zarafetin ve deneyim tasarımının buluştuğu adresler bu yıl sınırları zorluyor.

Haftanın Mekanı: Inari Omakase
Haftanın Mekanı: Inari Omakase

Haftanın Mekanı: Inari Omakase

Nazlı Sancaklı

Adını Japon mitolojisindeki doğurganlık, bereket ve nadir rastlanan beyaz tilki Inari'den alan Inari Omakase, her lokmada bu efsanenin zarafetini ve gizemini damakta yaşatıyor. Felsefesi, yalnızca yemek sunmak değil; her tabağı bir ritüel, her ziyareti unutulmaz bir deneyime dönüştürmek… İşte bu eşsiz keşif, bu hafta “Haftanın Mekanı” köşemize yerleşiyor.

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”
The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”

Nazlı Sancaklı

The Peninsula'nın özel gastronomi serisi Three Chefs, Three Feasts, İstanbul finaliyle damaklarda ve hafızalarda iz bırakacak bir akşam vadediyor. Üç kültür, üç şef ve altı özel lezzet, tek bir masada buluşuyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

Hayatı Değiştiren Bir Dönüşümün Hikayesi: “Fer”
Hayatı Değiştiren Bir Dönüşümün Hikayesi: “Fer”

Hayatı Değiştiren Bir Dönüşümün Hikayesi: “Fer”

3 dakika okunma süresi
“Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi”: Yeşil Sahadan Toplumsal Hafızaya Uzanan Destan
“Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi”: Yeşil Sahadan Toplumsal Hafızaya Uzanan Destan

“Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi”: Yeşil Sahadan Toplumsal Hafızaya Uzanan Destan

3 dakika okunma süresi
Duvarların Arkasından Gelen Yeni Bir Çağrı: "Prison Break"
Duvarların Arkasından Gelen Yeni Bir Çağrı: "Prison Break"

Duvarların Arkasından Gelen Yeni Bir Çağrı: "Prison Break"

4 dakika okunma süresi
Doğa ve İnsan Arasındaki Sessiz Diyalog
Doğa ve İnsan Arasındaki Sessiz Diyalog

Doğa ve İnsan Arasındaki Sessiz Diyalog

2 dakika okunma süresi
Her Kapının Ardında Yeni Bir Macera: “Gupi”
Her Kapının Ardında Yeni Bir Macera: “Gupi”

Her Kapının Ardında Yeni Bir Macera: “Gupi”

4 dakika okunma süresi