YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

Michelin yıldızlı şef Heinz Beck Yaz boyunca Monte Carlo’ya konuk oluyor.

ABONE OL
6 Temmuz 2017 Perşembe 14:05 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi
YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

Elif ÖKSÜZ – elif.oksuz@alem.com.tr

 

Heinz Beck, 2005 yılında La Pergola’ya kazandırdığı üç Michelin yıldızına ek olarak, 2013’te American Academy of Hospitality Sciences tarafından verilen ‘Six Star Diamond’ Ödülü’nü kazanan ilk İtalyan Şef olma özelliğine sahip. Michelin yıldızlı La Pergola’ya ek olarak yine Michelin yıldızlı restoranlar Café Les Paillotes ve Heinz Beck Seasons, Portekiz’de Gusto by Heinz Beck, Dubai’de Social by Heinz Beck, Tokyo’da Heinz Beck ve Sensi by Heinz Beck ve yine Dubai’de Taste of Italy by Heinz Beck de yine ünlü şefin sahibi olduğu restoranlar.

 

Heinz Beck, 8 Haziran’dan bu yana ise Hotel Metropole Monte-Carlo içinde yer alan restoran Odyssey’de Executive Şef Christophe Cussac ve Joël Robuchon’un davetlisi olarak pop-up bir menü ile yeni tatlar peşindeki tatilcilerle buluşurken bir yandan da artık imzası haline gelen yemeklerini akşam yemeği saatinde servis ediyor.  

 

 

2013 yılından bu yana otelin içinde hizmet veren restoran Odyssey, yüksek kalitede hazırlanan yemekleriyle Monte Carlo’nun popüler restoranlarından biri. Heinz Beck de bu iş birliği ile, Odyssey’nin çizgisiyle uyumlu hale getirdiği İtalyan ve Akdeniz menüsünü gastronomik bir deneyime dönüştürüyor.  Menüde başlangıçlar ve ana yemek fiyatları 150 Euro’dan başlıyor. 

 

Risotto

 

Tartar di ricciola con tofu 

 

Tortellini

 

Odyssey

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR

Bir Mirasın İzinde
Bir Mirasın İzinde

Bir Mirasın İzinde

1 dakika okunma süresi
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

3 dakika okunma süresi
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

9 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

2023 Yılı Gastronomi Trendleri
YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne
YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk
YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Mekan Önerisi: Canella Bakery
YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde
YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü
YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild
YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul