Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

The Good Wild, "Görsel İletişim Tasarımı" alanında tasarımcı kadınlara odaklanan ve onların üretimlerindeki dil, teknik ve yaklaşım çeşitliliğini ortaya koymayı amaçlayan Milano'daki AWDA Ödülleri'nde, tasarım ödülüne layık görüldü. Dilara Koçak'ın sürdürülebilirlik prensipleriyle çalışan ve ilhamını doğadan alan markası The Good Wild'ı keşfettik.

ABONE OL
20 Kasım 2023 Pazartesi 12:14 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi
Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

AWDA Ödülleri Nedir?

Kadın tasarımcıların görsel iletişimde yeteneğini öne çıkarmayı ve tasarımda özgünlük, cinsiyet eşitliği ve sürdürülebilirliği desteklemeyi amaçlayan AIAP Women in Design Award (AWDA) Ödülü, 2019'dan bu yana Uluslararası Tasarım Konseyi ICoD'nin desteği, onayı ve kurumsal ortaklığıyla verilmeye devam ediyor. 2023 yılında Milano'da beşincisi düzenlenen AWDA Ödülleri'nde The Good Wild, tasarım ödülü ile döndü.

The Good Wild Markası:

Üreten, köklerine sahip çıkan ve özünü koruyan kadının gücüne inanan The Good Wild marka ve görsel dünya yaratımında yeni nesil, renkli, heyecanlı, dinamik, estetik bir bakış açısı için tasarımda Eda Gündüz ile çalıştı. Marka yaratım sürecinde öncelik, yeni nesil bitki bazlı beslenme markasının adını ve genel dünyasını tasarlamak oldu.

The Good Wild İçin Sürdürülebilirlik:

The Good Wild araştıran tasarlayan, dönüştüren teknoloji ve sürdürülebilir yaşam markası olarak sanat ve tasarım başta olmak üzere özünü bozmadan ve kendini özgürce ifade eden bir duruşu sahipleniyor. Köklerine bağlı kalarak geleceğe yönelik tasarımlar da bu nedenle vahşi doğadan ilham aldı. Paket tasarımları bir araya geldiğinde kocaman bir sanat eserine dönüşen marka dünyasında van kedisi, denizli horozu gibi birçok hayvan ve endemik bitki türleri yer alıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

“İstanbul İçin Son Çağrı” Filmi İstanbul Gala Daveti
“İstanbul İçin Son Çağrı” Filmi İstanbul Gala Daveti

“İstanbul İçin Son Çağrı” Filmi İstanbul Gala Daveti

1 dakika okunma süresi
“Napolyon” Filmi İncelemesi
“Napolyon” Filmi İncelemesi

“Napolyon” Filmi İncelemesi

14 dakika okunma süresi
Aralık Ayı Burç Yorumları
Aralık Ayı Burç Yorumları

Aralık Ayı Burç Yorumları

26 dakika okunma süresi
Beymen Group CEO'su Elif Çapçı, "Beymen'in 50, Lüksün 500 Yılı" Projesini Anlatıyor
Beymen Group CEO'su Elif Çapçı, "Beymen'in 50, Lüksün 500 Yılı" Projesini Anlatıyor

Beymen Group CEO'su Elif Çapçı, "Beymen'in 50, Lüksün 500 Yılı" Projesini Anlatıyor

28 dakika okunma süresi
2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?
2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

14 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Kırmızı Et Tüketimi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Kırmızı Et Tüketimi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Kırmızı Et Tüketimi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mayıs Ayı Meyve ve Sebzeleri
Mayıs Ayı Meyve ve Sebzeleri

Mayıs Ayı Meyve ve Sebzeleri

Paris'in En Trend 5 Restoranı
Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları
Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği
“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Yağ Yakımını Hızlandıran Bitki Çayı Tarifleri
Yağ Yakımını Hızlandıran Bitki Çayı Tarifleri

Yağ Yakımını Hızlandıran Bitki Çayı Tarifleri

Haziran Ayı Meyve ve Sebzeleri
Haziran Ayı Meyve ve Sebzeleri

Haziran Ayı Meyve ve Sebzeleri

Pratik 5 Porridge Tarifi
Pratik 5 Porridge Tarifi

Pratik 5 Porridge Tarifi

Temmuz Ayı Meyve ve Sebzeleri
Temmuz Ayı Meyve ve Sebzeleri

Temmuz Ayı Meyve ve Sebzeleri

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

*