İstanbul'un Yeni Lüks Restoran Deneyimi: Bardot

Beymen, İstanbul'da lüks restoran deneyimini Bardot ile yeni bir boyuta taşıyor. Zorlu Center'da kapılarını aralayan Bardot, Türkiye'nin ilk Michelin yıldızlı şeflerinden Cihan Çetinkaya'nın sunduğu özel gastronomi deneyimiyle, İstanbul'a yeni bir lüks buluşma noktası kazandırıyor.

YAZAR: Nazlı Sancaklı
9 Kasım 2024 Cumartesi 12:53 | Son Güncellenme:
4 dakika okunma süresi

Bir mekanı özel kılan detaylar arasında elbette lezzetleri kadar atmosferi de var. Türkiye'nin lüks moda temsilcilerinden Beymen; yeni markası Bardot ile çok özel bir deneyimin kapılarını aralıyor. Kendine has atmosferiyle dikkat çeken mekan, Türkiye'nin ilk Michelin yıldızlı şeflerinden Cihan Çetinkaya'nın gastronomi danışmanlığında misafirlerine unutulmaz lezzetler sunuyor.

Sanat ve mimarlığın buluşması

Kendine has mimarisi ve atmosferiyle Bardot, lüks restoran deneyimini yeni bir boyuta taşıyor. Şehirle bütünleşen tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan mekan, New York merkezli Roman & Williams imzası taşıyor. Bardot'nun sunduğu sanat ve mimarlık uyumu, Beymen'in yenilikçi tarzının da somut bir örneği...

Cihan Çetinkaya dokunuşu

Bardot; kozmopolit yaşam tarzını, lüksün merkezinde yaratıcı ve özgün bir zarafetle birleştirmeyi amaçlıyor. Özgün konseptiyle misafirlerini ağırlamaya başlayan mekan, kaliteli mutfağını, şehrin enerjisiyle birleştirerek farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Artisan Hospitality Group'un F&B partner'ı olan, Türkiye'nin ilk Michelin yıldızlı şeflerinden Cihan Çetinkaya danışmanlığında seçkin bir gastronomi deneyimi sunan Bardot, yenilikçi tekniklerle pişirilen lezzetleriyle misafirlerini uluslararası standartlarda bir tat yolculuğuna davet ediyor. Mekan, geniş bar menüsü ile de sunduğu deneyimi taçlandırıyor. Bardot yalnızca İstanbul'da yaşayanların değil, global gastronomi tutkunlarının da uğrak yeri olmaya hazır. İstanbul'u keşfetmek isteyen misafirler, şehrin kalbindeki bu özel mekanda hem zarif bir atmosferin hem de tadına doyum olmayan lezzetlerin keyfini çıkarabiliyor.

Özel bir deneyim

Mimarisi, atmosferi ve lüks gastronomi deneyimiyle şehre Beymen imzası altında yeni bir buluşma noktası kazandırdıklarını belirten Beymen Group CEO'su Elif Çapçı, Bardot'yu şu sözlerle tanımlıyor; "Beymen Zorlu Center'da kapılarını açan Bardot ile ilk günden itibaren klasik olacak, İstanbul'un mutlaka görülmesi gereken lokasyonları arasına kalıcı olarak girecek bir restoranı hayata geçirmenin heyecanı içindeyiz. Bardot'nun; Beymen müşterilerinin, İstanbul ve Türkiye'nin kanaat önderlerinin ve İstanbul'u ziyaret eden yabancı misafirlerin buluşma noktasına dönüşeceğine inanıyoruz. Bardot için, New York merkezli mimari danışmanlık ofisi Roman & Williams ile birlikte çalıştık. Roman & Williams Londra'da NoMad Hotel'in, New York'ta Boom Boom Room'un, Veronika'nın, Le Coucou'nun mimari tasarımını da yapmış, imza mekanları şehirle buluşturma konusunda eşsiz bir deneyime sahip. Birlikte Bardot için; içeriye girdiğiniz andan itibaren mimarisi ve dokusuyla özel bir mekan yaratmayı arzu ettik. Müşterilerimizin müdavimi olacağı, uğramadan edemeyeceği İstanbul'a gelen ziyaretçilerin görmeden geçemeyeceği bir mekanı İstanbul'a ve Beymen dostlarına kazandırmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz."

EN ÇOK OKUNANLAR

İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
"Palm Royale": Moda Tutkunları Bu Diziyi Çok Sevdi

"Palm Royale": Moda Tutkunları Bu Diziyi Çok Sevdi

1 dakika okunma süresi
Bir Mirasın İzinde

Bir Mirasın İzinde

1 dakika okunma süresi
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

3 dakika okunma süresi
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri