İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Çağdaş Japon robatayaki mutfağı ile bilinen Roka İstanbul, brunch deneyimi ile de misafirlerini karşılıyor. Menüsünden atmosferine dek Roka İstanbul'u keşfettik.

20 Kasım 2023 Pazartesi 13:41 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi

Roka İstanbul'da Brunch:

Japon robatayaki mutfağını modern bir dokunuşla sergileyen Roka İstanbul, brunch deneyimi ile de misafirlerini karşılıyor. Her cumartesi ve pazar günü 12:30'dan 16:00'ya kadar süren Roka Brunch, Roka'nın klasikleşmiş menüsünden özel bir seçki sunuyor. Bu kendine özgü gastronomi deneyimi, imza robatayaki mutfağını sergiliyor.

Roka İstanbul'un Brunch Menüsü:

Roka, brunch'a özel olarak paylaşımlık olarak hazırlanan üç çeşit sashimi, "sirkeli soya sos ile dana eti ve zencefil gyoza," gibi tabaklara ek olarak iki yeni lezzeti menüsüne ekliyor. Sebzeli Japon krebi "okonomiyaki" ve "miso ekmeği üzerinde ızgara dana kaburga" brunch misafirlerine sunuluyor. Roka'nın sevilen robata menüsünden de lezzetleri barındıran brunch menüsü tatlıyı da ihmal etmiyor.

Roka İstanbul, Çocuklar İçin Brunch Menüsü:

Aileleriyle gelmek isteyen misafirler de düşünülüyor. 12 yaşına kadar olan genç misafirler için brunch'ta özel bir menüye de yer veriliyor. Ayrıca tercihe göre brunch deneyimini özelleştirme imkanı tanıyan paketler de sunuluyor.

Roka İstanbul'da Japon Mutfağı Kültürü:

Çağdaş Japon robatayaki mutfağı ile tanıdığımız Roka İstanbul, otantik ve sıcak bir atmosfer yaratıyor. Japon robatayaki mutfağını modern bir dokunuşla sergileyen Roka, Robata (ro) çevresinde arkadaşlarla güzel yemek ve içeceklerin paylaşıldığı, sıcak, içten ve her şeyi kucaklayan bir enerji ortamı (ka) anlamı ile özel bir deneyim alanı yaratıyor.


İstanbul'da Farklı Dünya Mutfaklarından Restoranlar

İstanbul'un En İyi Suşi Restoranları

İstanbul'un En İyi İtalyan Restoranları

EN ÇOK OKUNANLAR

Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

15 dakika okunma süresi
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

9 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
“Goodbye June”: Bir Noel Vedası

“Goodbye June”: Bir Noel Vedası

3 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri