İSTANBUL’UN MEŞHUR LEZZETLERİ SEMT HİKAYELERİNE DÖNÜŞÜYOR

The Galliard, İstanbul’un meşhur lezzetlerini Sedef İybar ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç’un anlatımıyla semt hikayelerine dönüştürüyor.

8 Ocak 2016 Cuma 16:08 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi

The Galliard, “Gurme Geceler” adlı özel konseptiyle misafirlerine konusunda uzman isimlerden eşsiz bilgiler ve birbirinden lezzetli tariflerle eşlik edecek. Saffet Emre Tonguç’un hikayeleri ve Sedef İybar’ın geceye özel hazırladığı menüde, lezzet yolculuğu İstanbul’dan başlayarak Kars’a kadar devam edecek. 


12 Ocak Salı günü gerçekleşen ilk gecenin ardından "The Galliard Gurme Geceler”,  13, 14 ve 15 Ocak tarihlerinde yeniden misafirleriyle buluşmaya devam edecek.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

070 Shake, Stili ve Müzikal Evrimiyle Dior'a Yeni Bir Soluk Getiriyor

070 Shake, Stili ve Müzikal Evrimiyle Dior'a Yeni Bir Soluk Getiriyor

2 dakika okunma süresi
Aralık 2025'te Kaçırılmaması Gereken Sergiler

Aralık 2025'te Kaçırılmaması Gereken Sergiler

14 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
2025 Fashion Awards: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

2025 Fashion Awards: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

1 dakika okunma süresi
2025 Gotham Ödülleri: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

2025 Gotham Ödülleri: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati