PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Londra'da bulunan The Berkeley, Prêt-à-Portea adını verdiği çay saatinde podyum trendlerine gönderme yapıyor.

7 Temmuz 2017 Cuma 14:36 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi

Elif ÖKSÜZ - elif.oksuz@alem.com.tr

 

Londra'nın Knightsbridge bölgesinde yer alan otel The Berkeley, İlkbahar-Yaz 2017 modasını çay saatine taşıyor. Prêt-à-Portea adı verilen bu çok özel çay saatinde Charlotte Olympia, Gucci ve Balenciaga'nın couture koleksiyonları bisküviler, muslar ve kurabiyelerde farklı bir yorumla karşımıza çıkıyor. En son catwalk trendlerinin görülebileceği bu çay saati, özellikle modaseverlerin çok hoşuna gidecek.

 

 

Gucci'nin pembe şeker rengi elbisesinden tutun da,  Ralph & Russo'nun Pain de Gene elbise pastası da bu çay saatinde tadına bakılabilecek lezzetlerden. Stella McCartney'nin damalı dolgu topuk ayakkabıları, Charlotte Olympia'nın çok konuşulan “Chiquita”  muz stilettolarından ilhamını alan bisküvileri, Dolce&Gabbana'nın Güney İtalya mirasını taşıyan fındıklı midi elbisesi, Mulberry'nin “IT” Pembroke çantasından yola çıkılarak hazırlanan çikolatalı keki de bu çay saatinde yerini almış.

 

 

Çay saatinin lezzetleri arasında ayrıca Balenciaga'nın ahududu pudinginden oluşan seksi stiletto bisküvisi ve Miu Miu'nun retro bikini bisküvisi de mutlaka denenmeli. Çay saati, her gün 13:30-17:30 saatleri arasında, kişi başı 52 Sterlin olarak devam ediyor. Şayet Laurent Perrier şampanyasını tercih ederseniz kişi başı vereceğiniz ücret 62 Sterlin'e çıkıyor. Ayrıca çay saatindeki porselen takımını da dilerseniz satın alabiliyorsunuz. Buraya gitmeden önce rezervasyon yapmayı ihmal etmeyin. 

EN ÇOK OKUNANLAR

Bir Mirasın İzinde

Bir Mirasın İzinde

1 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

3 dakika okunma süresi
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

9 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da