BOĞAZA NAZIR LEZZETLİ İFTAR YEMEĞİ LACİVERT'TE YENİR

Anadolu Hisarı’nın en nadide köşesinde konumlanarak mavinin en güzel tonlarıyla sizi buluşturan Lacivert Restoran, birbirinden lezzetli yemeklerin yer aldığı iftar menüsüyle misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor.

9 Temmuz 2015 Perşembe 12:03 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi

Boğaz’da tarihi yalıda konumlanan ve olağanüstü rıhtımıyla bir restoranın sunduğundan çok daha fazlasını sunan Lacivert Restoran, Ramazan ayı için çok özel bir iftar menüsü hazırladı. “Medine Hurması”, “Bodrum ve Milas’tan Yöresel Zeytin Çeşitleri”, “Gökçeada Doğal Tereyağı”, “Ev yapımı İncir Reçeli”, “Ezine Beyaz Peyniri” ve “Kars Kaşarı” gibi hafif lezzetlerle başlangıç yapabileceğiniz iftar menüsünde çorba olarak Adıyaman’dan yarma buğday, pirpirim otu, reyhan, nane, salatalık ve süzme yoğurttan yapılan “Soğuk çorba” ile yazın sıcak günlerinde içinizi serinletebilirsiniz.  
Ara sıcak olarak “Yaz Domatesleri Sosu Eşliğinde Bandırma Lor Peynirli Kabak Çiçeği Kızartması” ve “Gelincik Otlu Börek” sunan Lacivert restoran, ana yemek olarak ise kırmızı et ya da beyaz severlere farklı alternatifler sunuyor. Fatih Sultan Mehmet köprüsünün altında deniz kenarında konumlanmış olan Lacivert, Executive Şef Hüseyin Ceylan’ın ve ekibinin hazırladığı tadına doyum olmayan lezzetlerle Ramazan ayını adeta lezzet şölenine çeviriyor. Trafik stresine girmeden ulaşılabilen Lacivert’in Rumeli Hisarı’ndan (Pazar günleri sabah 10’dan sonra) kalkan teknesi ile yapacağınız 4 dakikalık yolculuk sonrasında Lacivert’te huzurlu ve keyifli saatler geçirebilirsiniz. KDV dahil 150 TL olan Lacivert Ramazan menüsü için rezervasyon (0216) 413 37 53 – (0216) 413 42 24 telefon numaralarından yapılabiliyor. 

EN ÇOK OKUNANLAR

İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

3 dakika okunma süresi
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

9 dakika okunma süresi
Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

15 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey