PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Londra'da bulunan The Berkeley, Prêt-à-Portea adını verdiği çay saatinde podyum trendlerine gönderme yapıyor.

ABONE OL
7 Temmuz 2017 Cuma 14:36 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi
PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Elif ÖKSÜZ - elif.oksuz@alem.com.tr

 

Londra'nın Knightsbridge bölgesinde yer alan otel The Berkeley, İlkbahar-Yaz 2017 modasını çay saatine taşıyor. Prêt-à-Portea adı verilen bu çok özel çay saatinde Charlotte Olympia, Gucci ve Balenciaga'nın couture koleksiyonları bisküviler, muslar ve kurabiyelerde farklı bir yorumla karşımıza çıkıyor. En son catwalk trendlerinin görülebileceği bu çay saati, özellikle modaseverlerin çok hoşuna gidecek.

 

 

Gucci'nin pembe şeker rengi elbisesinden tutun da,  Ralph & Russo'nun Pain de Gene elbise pastası da bu çay saatinde tadına bakılabilecek lezzetlerden. Stella McCartney'nin damalı dolgu topuk ayakkabıları, Charlotte Olympia'nın çok konuşulan “Chiquita”  muz stilettolarından ilhamını alan bisküvileri, Dolce&Gabbana'nın Güney İtalya mirasını taşıyan fındıklı midi elbisesi, Mulberry'nin “IT” Pembroke çantasından yola çıkılarak hazırlanan çikolatalı keki de bu çay saatinde yerini almış.

 

 

Çay saatinin lezzetleri arasında ayrıca Balenciaga'nın ahududu pudinginden oluşan seksi stiletto bisküvisi ve Miu Miu'nun retro bikini bisküvisi de mutlaka denenmeli. Çay saati, her gün 13:30-17:30 saatleri arasında, kişi başı 52 Sterlin olarak devam ediyor. Şayet Laurent Perrier şampanyasını tercih ederseniz kişi başı vereceğiniz ücret 62 Sterlin'e çıkıyor. Ayrıca çay saatindeki porselen takımını da dilerseniz satın alabiliyorsunuz. Buraya gitmeden önce rezervasyon yapmayı ihmal etmeyin. 

EN ÇOK OKUNANLAR

İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım
Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

15 dakika okunma süresi
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

9 dakika okunma süresi
Bir Mirasın İzinde
Bir Mirasın İzinde

Bir Mirasın İzinde

1 dakika okunma süresi
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

3 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da
PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da
PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk
PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild
PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati
PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Mekan Önerisi: Canella Bakery
PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı
PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi
PODYUM TRENDLERİ BU ÇAY SAATİNDE

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi