BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

Boğazın yenilikçi menülerinin mimarı ‘Yelken Restaurant’, balık sezonunu yeni lezzetlerle karşılıyor…

ABONE OL
17 Kasım 2015 Salı 15:10 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi
BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

2002 yılından itibaren Yeniköy’de balık tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan ’Yelken Restaurant’, yenilikçi kimliğiyle boğazın ihtişamını sofrasına yansıtıyor. Yaratıcı lezzetlerin keşfine çıkılan mekanda bu sezon “Balık kaç şekilde pişirilir?” sorusunun yanıtını revize edilen yeni menülerde bulmanız mümkün kılınıyor. Akdeniz mutfağının yanı sıra sıradışı lezzetleri de deneyebileceğiniz ‘Yelken Restaurant’, iş dünyasını ve gündüz gezmeyi sevenleri öğlen menüsünde %15 indirim uygulayarak sofrasında ağırlıyor.

 

 

Günlük taze balıkları ve deniz mahsullerini modern sunumlarıyla masanıza taşıyan ‘Yelken Restaurant’, giriş katında bulunan açık mutfağını genişleterek misafirlerine yemeği süresince usta şeflerini izleme imkanı sunuyor. Kaliteli servisi ve lezzetli sunumlarıyla öne çıkan mekan, özel davet ve organizasyonlarda ise VIP ve orta katta bulunan salonu davetlilere rezerve edilebiliyor.

 

 

Portakal Glaze Somon, Mürekkepli Ahtapot Risotto, Tarhun Soslu Izgara Levrek, Safranlı Karides Risotto ve Mavi Yengeç Linguini, farklı pişirme teknikleriyle balığın lezzetinin kaybolmamasına özen gösteren ‘Yelken Restaurant ‘şeflerinin yeni tatların keşfine çıktığı reçetelerden sadece birkaçı...

 

100 kişilik terası, 80 kişilik kış bahçesi, 30 kişilik VIP bölümü, barı ve 100 kişilik ana salonu ile lezzet serüvenine çıkacağınız Yelken Restaurant’a www.yelkenrestaurant.com internet sitesi ve instagram.com/yenikoyyelken Instagram hesabı üzerinden ulaşabilirsiniz.

EN ÇOK OKUNANLAR

2025 Fashion Awards Kazananlar Listesi
2025 Fashion Awards Kazananlar Listesi

2025 Fashion Awards Kazananlar Listesi

2 dakika okunma süresi
2025 Gotham Ödülleri: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri
2025 Gotham Ödülleri: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

2025 Gotham Ödülleri: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

1 dakika okunma süresi
2025 Fashion Awards: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri
2025 Fashion Awards: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

2025 Fashion Awards: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

1 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
Aralık 2025'te Kaçırılmaması Gereken Sergiler
Aralık 2025'te Kaçırılmaması Gereken Sergiler

Aralık 2025'te Kaçırılmaması Gereken Sergiler

14 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne
BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi
BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Mekan Önerisi: Canella Bakery
BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da
BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da
BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk
BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde
BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati
BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Gault&Millau Türkiye 2026 Gastronomi Rehberi Ödülleri Sahiplerini Buldu!
BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

Gault&Millau Türkiye 2026 Gastronomi Rehberi Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri
BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri