Bodrum'un En İyi Restoranları: 25 Farklı Mekan

Ege lezzetlerinin en dikkat çekici örneklerini bulabileceğiniz, Bodrum'un mutlaka ziyaret etmeniz gereken en iyi restoranları.

YAZAR: Nazlı Sancaklı
ABONE OL
12 Haziran 2023 Pazartesi 17:00 | Son Güncellenme:
27 dakika okunma süresi
Bodrum'un En İyi Restoranları: 25 Farklı Mekan

5Masa Meyhane

Akaretler ve Kalamış'ın yanı sıra Yalıkavak'ta da mekanı bulunan 5Masa Meyhane, lokal lezzetlerin bir araya geldiği ve başlangıç-meze-ara sıcaklar-ana yemek ve tatlıdan oluşan bir fix menü sunuyor. Malzemeler, Türkiye'nin dört bir yanından ve yerel üreticilerden sağlanıyor.

Adres: Yalıkavak, Çökertme Cad. No:11, Bodrum, Muğla

Instagram: @5masameyhane


Bagatelle

Bagatelle'in, 2000'lerin başında New York'ta başlayan yolculuğu, bugün dünyanın dört bir yanındaki şubeleri ile devam ediyor. Mekan, yemeklerinden dekorasyonuna dek her yönüyle Bodrum'a Güney Fransa atmosferini taşıyor. Fransız-Akdeniz mutfağını deneyimlemek isteyenler için Bagatelle'i öneririz.

Adres: Yalıkavak, Merkez Mah. Çökertme Cad.Bodrum, Muğla

Instagram: @bagatellebodrum


Kitchen Bodrum

Ege ve Anadolu mutfağını bir araya getiren Kitchen Bodrum, Şef Osman Sezener'in imzasını taşıyor. Bodrum Edition'ın içinde yer alan Kitchen, tüm gün süren brunch'ları ile de oldukça popüler.

Adres: Dirmil Mah. Balyek Cad. No 5A Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 311 31 35

Instagram: @kitchenbodrum


Limon Gümüşlük

Bodrum'un Gümüşlük Köyü'ndeki antik şehrin tepesinde yer alan Limon Gümüşlük, manzarası ve tazelenmiş hissetmenizi sağlayacak atmosferiyle akılda iz bırakan bir mekan. Ayrıca, yeniden yorumlanmış mezeleri, tatlıları ve kokteylleri ile de damağınızda iz bırakabilir.

Adres: Gümüşlük, Kardak Sk. No:7 Bodrum, Muğla

Instagram: @gumusluklimon


Orkide Balık

Gündüzleri güneşin ve denizin tadını çıkardığınız iskelede, akşamları da içkinizi yudumlayıp, enfes deniz ürünleri, mezeler ve ara sıcaklardan tadarak, taze balıkların tadına varmak için Orkide Balık'ı ziyaret etmenizi öneririz.

Adres: Yalı Mevkii, Göltürkbükü, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 357 76 28

Instagram: @orkidebalik


Wu Yalıkavak

Sushi ve kokteyl ağırlıklı menüsü ile oldukça ilgi gören Wu Yalıkavak, müzikleri ile de beğeniliyor. Minimal dekorasyonuna, dinlendirici renklerdeki atmosferi eşlik ediyor. Wu Yalıkavak, sergilediği sanat eserleri ile de dikkatinizi çekebilir.

Adres: Dirmil Mah. Şendoğan Cad. No:7 Bodrum, Muğla

Instagram: @wuyalikavak


The Galliard Cove House

The Galliard Cove House, modernize Türk füzyon mutfağının Akdeniz esintileri taşıyan tariflerini etkileyici sunumlarla masalara taşıyor. Farklı kültürleri dinamik ortamında bir araya getiren mekan, etkileyici bir brasserie ve lounge deneyimi sunuyor.

Adres: Dirmil Mah. Frank Azmağı Cad. No:23 Bodrum, Muğla

Instagram: @thegalliardcovehouse


Kavanoz Yalıkavak

Kavanoz Yalıkavak, imza lezzetleri ve ağız sulandıran kokteylleri ile misafirlerini sıcak ve enerjik bir atmosferde ağırlıyor. Yalıkavak'ın bohem ruhuyla paralel bir stile sahip olan mekan, gün batımını izlemek için de oldukça keyifli bir adres.

Adres: Yalıkavak, Barış Cad. No:3 Bodrum, Muğla

Instagram: @kavanozyalikavak


Şişko Perihan Meyhane

Anadolu mutfağının zenginliklerini, eski usul meyhane anlayışının samimiyeti ile bir araya getiren Şişko Perihan Meyhane, Arnavutköy'deki restoranının ardından Yalıkavak'taki mekanı ile karşımıza çıkıyor. Şişko Perihan Meyhane, eski orijinal kayıtlardan derlenmiş Türkçe müzik listesinden Gaziantep'te özel olarak hazırlatılmış dövme bakır sunum tabaklarına dek her yönüyle akılda iz bırakan bir nostaljiyle bezenmiş.

Adres: Yalıkavak, 47. Sokak, No:5 Bodrum, Muğla

Instagram: @siskoperihan.yalikavak


Da Mario

İstanbul'un klasikleşen İtalyan Restoranı Da Mario, İtalyan mutfağının en özel lezzetlerini Bodrum ile buluşturuyor. Kempinski Residences Nef Reserve Gölköy'de kapılarını açan Da Mario'nun mutfağında; yetenekli şeflerinin geleneksel İtalyan gastronomi kültürüyle, tamamen orijinal tariflerle hazırladığı Antipasti'ler, el yapımı makarnalar, risottolar ve taş fırından çıkan dumanı üzerinde pizzalar yer alıyor. Da Mario seçkin lezzetlerine Bodrum'a özel olarak ayrıca, Ege kıyılarından ilhamla hazırlanan karides, kabak, buharda pişmiş kuşkonmaz ve limonlu patates gnocchi'yi de ekliyor. Nefes kesici Bodrum manzarası eşliğinde Da Mario'nun eşsiz lezzetlerinin misafirlerle buluştuğu Da Mario, yaz boyunca unutulmaz anların, kutlamaların ve en keyifli buluşmaların merkezi olacağa benziyor.

Adres: Kempinski Residences Nef Reserve Gölköy, Gölköy Mah. 328. Sokak No:15, Bodrum, Muğla

Instagram: @damarioist


Palazzo Lounge Bodrum

Kaya Palazzo Resort & Residences Le Chic Bodrum bünyesindeki Palazzo Lounge, menüsü ile damağa, deniz kenarındaki manzarasıyla da ruha hitap ediyor. Türk mutfağının yanı sıra Uzakdoğu ve Akdeniz mutfakları ile birlikte dünya mutfağından da seçkiler sunuyor. Palazzo Lounge, Bodrum gecelerine lezzetli menüleriyle birlikte DJ performanslarıyla da eşlik ediyor.

Adres: Kaya Palazzo Resort & Residence Le Chic Bodrum, Asarlık Mevkii, Adnan Menderes Cad. Yakamoz Sk. No:4, Bodrum, Muğla

Instagram: @loungepalazzo


Kurochan by İOKİ

Bodrum Yarımadası'nın en büyüleyici koylarından Cennet Koyu'nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum; her yaz mekanlarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Japon ve Peru mutfaklarından ilham alan ve Nikkei mutfağını içeren yeni fine-dining menüsüyle Kurochan by İOKİ, Mandarin Oriental Bodrum'da yeniden yerini alıyor. Yenilikçi sushi'leri, tempura ve noodle'larının ve robata kızartma yemeklerinin yanında özel şeflerinin birbirinden özel teppanyaki sunumları ile dikkat çeken mekan, Bodrum'un gözdeleri arasın yerleşiyor. Bu seçkin deneyimi Japon geniş bir sake seçkisi, yerel ve uluslararası şarapların yanı sıra, Japonya'dan ilham alan demlemeler, meyve, sebze ve baharatlarla hazırlanan içeceklerden oluşan oldukça yaratıcı ve eğlenceli bir kokteyl menüsü tamamlıyor.

Adres: Mandarin Oriental, Bodrum - Gölköy Mah. 314. Sokak, No:10, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 311 18 88

Instagram: @kurochanbyioki


Paper Moon

Her dönemde popülerliğini koruyan İstanbul'un en ünlü İtalyan restoranı Paper Moon, bu sezon da İtalyan mutfağının benzersiz lezzetlerini Şef Giuseppe Pressani ve ekibi ile Bodrum Loft'ta misafirleriyle buluşturmayı sürdürüyor. Türkiye'nin Milano asıllı İtalyan restoranı Paper Moon, mevsimlik, günlük, taze ve yerel lezzetleri ile ön plana çıkıyor. Öğlen ve akşam 'fine dining' konseptiyle hizmet veren restoranda, geleneksel tariflerle hazırlanan pizza, taze makarna, risotto çeşitleri gibi İtalyan mutfağının en popüler lezzetlerinin yanı sıra ve Bodrum'un lokal deniz mahsulleri de hazırlanıyor.

Adres: Bodrum Loft Otel - Gölköy Mah. 325. Sokak

Instagram: @papermoontr


Lucca by the Sea

Restoranları ve seçkin lezzetleri ile her sezon hit olmayı başaran Mandarin Oriental Bodrum, dünya mutfaklarının öne çıkan markalarına ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Lucca Bebek'in ikinci şubesi olan Lucca By The Sea, Cennet Koyu'nun doğal ihtişamını kucaklıyor. Nefes kesici Ege Denizi manzarasına uzanan ve şık retro elementleri konfor unsurlarıyla buluşturan Lucca By The Sea, dinamik atmosferi eşliğinde Akdeniz ve dünya mutfağı ağırlıklı özgün bir menü ve ünlü miksolojistlerin hazırladığı yaratıcı kokteyl yelpazesi sunuyor.

Adres: Mandarin Oriental, Bodrum - Gölköy Mah. 314. Sokak, No:10, Bodrum, Muğla

Telefon: 0212 257 12 55


Anhinga by OD

Urla'nın gastronomi üssü olmasında öncü olan Od Urla'nın deneyimli şefi ve restoratörü Osman Sezener, gustosunu, geçtiğimiz yıl Anhinga by OD ismiyle Six Senses Kaplankaya bünyesine taşımıştı. Ege'yi çok iyi tanıyan ve malzemeleri iyi bilen böylesine profesyonel bir şefin mekanında ön planda olanlar ise mevsimin en taze lezzetleriydi tabii. Misafirlerine bilinenin çok ötesinde bir gurme bilgelik sunan Şef Sezener ve ekibi, zamansız gastronomi rüyasını bu yaz da özel bir deneyime dönüştürmeye devam ediyor. Bu sezon misafirlerin Anhinga by OD menüsünde; Ege'nin olmazsa olmazı enginarın Şef Sezener imzalı varyasyonlarına, taptaze deniz mahsulleriyle her biri el açması hamur işlerinin buluşmasına, odun ızgarasının kendine özgü tadının hakim olduğu tüm sebze ve et içerikli reçetelerine denk gelmesi bekleniyor. Geçen yazın en keyifli anlarını yaşatan, Sezener'in farklı şefleri Anhinga by OD mutfağına konuk ettiği etkinlikler ise bu sezon da bol bol karşımıza çıkacağa benziyor.

Adres: Six Senses Kaplankaya - Bozbük Mah. Merkez Sokak, No:198, Milas, Muğla

Telefon: 0252 511 00 30

Instagram: @anhingabyod


Atelier di Carne

Misafirlerini ağırlamaya başladığı ilk günden bu yana çok sayıda gastronomi ödülüne layık görülen Mandarin Oriental, Bodrum, başarılı iş insanı ve yatırımcı Serhat Serbes imzası taşıyan Atelier Di Carne ile eşsiz bir gastronomi deneyimi yaşatıyor. Misafirlerini çok özel bir ortamda ağırlayan mekan hem Akdeniz hem de dünya mutfağına özel lezzetlere ev sahipliği yapıyor. Farklı ülkelerin kültürlerinde yer alan ve tatlarıyla sınırları aşan lezzetler; özgün ve yaratıcı bir sunum eşliğinde masadaki yerini alıyor. Yenilikçi lezzetlerin yer aldığı restoran menüsü, aynı zamanda çok özel şarap ve kokteylleriyle ön plana çıkıyor. Etiler'deki Celebrity Restaurant'ın Uluslararası Steakhouse markası olan Atelier di Carne, konuklarını ayrıca lüks, estetik ve konforun buluştuğu ortamı ile ağırlıyor.

Adres: Mandarin Oriental, Bodrum - Gölköy Mah. 314. Sokak, No:10, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 311 26 68

Instagram: @atelierdicarneoffical


Novikov Bodrum

Yalıkavak Marina içerisinde konumlanan dünyanın önde gelen restoran zincirlerinden Novikov, 2021 yazında üç noktaya çıkardığı Bodrum'daki restoranları ile bu sezonun da vazgeçilmez mekanları arasına adını yazdırıyor. Novikov Bodrum; Novikov Asia, Novikov Italy ve Novikov Helipad Lounge olmak üzere üç farklı konsepti bir arada sunuyor. Novikov Asia'da konukları; robata, wok, teppanyaki, sushi/sashimi, tempura ve dimsum gibi Pan-Asya pişirme tekniklerinin öne çıkarıldığı lezzetler karşılıyor. Novikov Italy, sunduğu eşsiz İtalyan deneyimi ile misafirlerini sarıp sarmalarken, Novikov Helipad Lounge ise geniş kokteyl ve şarap menüsü, keyifli atıştırmalık lezzetleri ve etkileyici gün batımı manzarasıyla misafirlerini ağırlıyor.

Adres: Merkez Mah. Yalıkavak Marina, Çökertme Cad. Bodrum, Muğla

Instagram: @novikovbodrum


Naru Bodrum

Dereköy Lokantası'ndan aşina olduğumuz Özgür Arıkan ve Çağlar Kanzık, Mesa Bodrum Demirbükü'nde Naru'nun kapılarını açmıştı. Gündüzleri plaj-restoran olarak hizmet veren geceleri ise restorana dönüşen Naru, ödüllü bir binanın içinde hizmet veriyor. Bünyelerine kattıkları Narubar Izakaya da mekanın bir bölümünde Japon usulü meyhane konseptiyle hizmet sunuyor. Şef Anıl Karaduman direktörlüğündeki menü, tüm güne uyum sağlayacak şekilde hazırlanıyor ve mavi ile yeşilin buluştuğu bir doğayla ödüllendiriliyor. Yine yerli şarap üreticilerinin ön planda olduğu geniş şarap menüsünün yanı sıra yerel otlar ve meyvelerle hazırlanan kokteyller de Naru'da servis ediliyor. Bodrum'un en güzel koylarından birinde konuşlanan Naru'nun menülerinde tüm glüten ve alerjenlerin içerikleri belirtiliyor. Alışılmışın dışında sundukları nevi şahsına münhasır yemek ve detaylarıyla dikkat çeken mekanın ayrıca vegan seçenekleri de bulunuyor.

Adres: Gölköy Mah. Gökburun Mevkii, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 335 01 48

Instagram: @narubodrum


Frankie Beach Club

2012 yılından bu yana "iyi yemek ve iyi müzik "mottosu ile yoluna devam eden Frankie İstanbul, geçtiğimiz yıl tecrübesini Susona Bodrum'a taşınmıştı. Gastronomi dünyasında trendleri belirleyen isimlerden olan Kaya Demirer, ekibi ile bu sezon da Ege'de keyif, lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Torba'da Ege'ye hakim plaja konumlanan Frankie Beach Club, iddialı "Power Lunch" konsepti ile misafirlerini güçlendirilmiş, uzun süren ve eğlence dolu öğle yemeklerine davet ediyor. Mekanın menüsünde imza kokteyller ve taptaze Ege lezzetleri başrolü üstleniyor. Canlı DJ performansları ise misafirlerini adeta festivale katılmaya çağırıyor.

Adres: Torba, Kaynar Cad. No:15, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 211 27 83

Instagram: @frankiebeachclub


Mammadrau

Geçtiğimiz yaz iki Michelin yıldızlı restoran Duomo'nun kurucusu, ünlü Sicilyalı Şef Ciccio Sultano danışmanlığında, Bodrum Kempinski Hotel Barbaros Bay'de kapılarını açan Mammadrau, misafirlerini Şef Marco Curaddo yönetiminde ağırlıyor. Türk ve Akdeniz tatlarıyla birleşen Sicilya lezzetlerini sunan mekanın ana çekim noktası ise bar alanı kısmından oluşuyor. 1500'lü yıllarda hüküm süren Barbaros Hayrettin Paşa yönetiminde Sicilya bölgesini fetheden, Bodrum doğumlu denizci Turgut Reis'in adını taşıyan Mammadrau'nun mutfağında kullanılan tüm malzemeler, lokal üreticilerden temin ediliyor. Izgara ateşinde hazırlanan paylaşım çeşitleri, levrek, Sultano usulü tavuk, Sicilya usulü T-bone ve günlük balık ve kabuklu deniz ürünleri, tüm menüde ön plana çıkan lezzetler arasında dikkat çekiyor.

Adres: Kızılağaç Mah. Hacıgiden Cad No:33/1, Bodrum, Muğla

Instagram: @mammadraurestaurant


Zuma Bodrum

Başarılı Şef Reiner Becker tarafından Londra merkezli kurulan çağdaş Japon mutfağının ödüllü restoranı Zuma, 2022 yaz sezonunda Bodrum Yalıkavak Marina'da kapılarını misafirlerine aralamıştı. Otantik Japon mutfağını modern tarzda yorumlayan Zuma, Ege Denizi'nin nefes kesen manzarası eşliğinde seçkin bir Izakaya deneyimi sunuyor. En sevilen çağdaş Japon menüsünü rafine hizmet anlayışı ile birleştiren Zuma, hafta sonları konuk DJ'lerin performansları ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Adres: Yalıkavak, Yalıkavak Marina, Çökertme Cad. No:36, Bodrum, Muğla

Instagram: @zumabodrum


Yalıkavak Lika

Geçtiğimiz yıl, benzer alanlardan ilham alanların buluştuğu bir kesişim noktası olan Yalıkavak Birdcage 33'ün içinde açılan Lika, kendi dünyasını ve özünü yaratarak sıcak bir atmosfer sunuyor. Lika yemek, kokteyl, müzik ve çok daha fazlasını genç bir ruhla birleştiriyor. Kavuşma, buluşma anlamına gelen Lika, günbatımını kucaklayan gastronomi deneyimini "karma mutfak" adını verdiği anlayışla yaşatıyor. Şef Sara Tabrizi'nin önderliğinde hayata geçen mutfak, Melisa Yördem'in şefliğinde damaklarda iz bırakan paylaşımlı bir menüyle, bir kültüre bağlı kalmadan ama kimliği ve hikayesi olan bir ahengi temsil ediyor. Yalıkavak manzarasına tepeden bakan bar ise bar şefi Emre Demir'in Bodrum ve Ege bölgesinden beslenerek hazırladığı kokteyllerden oluşuyor.

Adres: Yalıkavak, Ömer Efendi Cad. No:33, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 385 51 58

Instagram: @likabodrum


Azur Bodrum

2018 Kasım ayında İstanbul'da açılan ve deniz mahsulleri üzerine menüsüyle şehirdeki önemli bir boşluğu dolduran Azur, deneyimini ve seçkin lezzetlerini Bodrum'a taşımıştı. Geleneksel balıkçılardaki meze ve balık anlayışını kendine özgü yorumlarla ileri bir seviyeye taşıyan mekanın menüsü ise dünyanın dört önemli bölgesinden esinlenen deniz ürünleri odaklı lezzetlerden oluşuyor. Peru mutfağının önemli bir yer tuttuğu Azur'un menüsünün odak noktasını ise Nikkei tarzı oluşturuyor. Bu nedenle menüde ceviche'ler ve tempura'lar önemli yer tutuyor. İtalyan mutfağının crudo'lar bölümüyle yer aldığı menüde, taco bölümü ile de Meksika'ya uzanılıyor. Akdeniz coğrafyasının sevilen lezzetleri Paella ve makarnalar ise menüye son dokunuşu yapıyor.

Adres: Dirmil Mah. Şendoğan Cad. No:3, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 386 34 44

Instagram: @azur.restaurant


Hakkasan Bodrum

Mandarin Oriental, Bodrum içerisinde konumlanan Londra merkezli ve Michelin yıldızlı Hakkasan, Cennet Koyu'nda, modern Kanton mutfağının en leziz yemeklerini göz alıcı Ege denizi manzarası eşliğinde sunuyor. Bu özel mutfağın en seçkin tabaklarını ise 25 yıllık Kanton mutfağı deneyimine sahip Executive Chef Sky Wong Kum Choy hazırlıyor. Konuklarını nefes kesen deniz manzarasının tadını çıkarabilecekleri ana yemek alanı, bar, lounge ve yarı kapalı alanda yer alan üç yuvarlak masada ağırlayan Hakkasan, Bodrum atmosferini ve Asya mutfak deneyimini modern Çin kültürü dokunuşları ile harmanlayarak yereli ve globali tek bir noktada buluşturuyor.

Adres: Mandarin Oriental, Bodrum, Gölköy Mah. 314. Sokak No:10, Bodrum, Muğla

Instagram: @hakkasanbodrum


İstanbul'un En İyi İtalyan Restoranları

Deniz Ürünleri Sevenler İçin Çeşme'nin İyi Balıkçıları

İstanbul'da Farklı Dünya Mutfaklarından Restoranlar

EN ÇOK OKUNANLAR

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

İstanbul'da Mekan Önerisi: Okra
İstanbul'da Mekan Önerisi: Okra

İstanbul'da Mekan Önerisi: Okra

Çırağan Palace Kempinski, Saray Lezzetleri İle Adresinizde
Çırağan Palace Kempinski, Saray Lezzetleri İle Adresinizde

Çırağan Palace Kempinski, Saray Lezzetleri İle Adresinizde

Moda'nın En İyi Kahvaltı Mekanları
Moda'nın En İyi Kahvaltı Mekanları

Moda'nın En İyi Kahvaltı Mekanları

Amsterdam'ın En İyi 10 Restoranı
Amsterdam'ın En İyi 10 Restoranı

Amsterdam'ın En İyi 10 Restoranı

Kadıköy'de Uğramanız Gereken 6 Kahve Mekanı
Kadıköy'de Uğramanız Gereken 6 Kahve Mekanı

Kadıköy'de Uğramanız Gereken 6 Kahve Mekanı

İstanbul'un En İyi Füzyon Restoranları
İstanbul'un En İyi Füzyon Restoranları

İstanbul'un En İyi Füzyon Restoranları

İstanbul'un En İyi Fine Dining Restoranları
İstanbul'un En İyi Fine Dining Restoranları

İstanbul'un En İyi Fine Dining Restoranları

İstanbul'un En İyi Meyhaneleri
İstanbul'un En İyi Meyhaneleri

İstanbul'un En İyi Meyhaneleri

İstanbul'un En İyi Şef Restoranları
İstanbul'un En İyi Şef Restoranları

İstanbul'un En İyi Şef Restoranları

İstanbul'da Mekan Önerisi: Zihni Nişantaşı
İstanbul'da Mekan Önerisi: Zihni Nişantaşı

İstanbul'da Mekan Önerisi: Zihni Nişantaşı

İstanbul'da Mekan Önerisi: Ferida Brasserie
İstanbul'da Mekan Önerisi: Ferida Brasserie

İstanbul'da Mekan Önerisi: Ferida Brasserie

İstanbul'un En İyi Japon Restoranları
İstanbul'un En İyi Japon Restoranları

İstanbul'un En İyi Japon Restoranları