Vakko L'Atelier'den Yeni Yılbaşı Tatlıları

Dünya mutfağının imza tariflerini yeniden yorumlayan Vakko L'Atelier, Fransız pastacılık sanatı ve dünya mutfağından iz bırakan tatlı çeşitleriyle yeni yıl heyecanına lezzet katıyor.

26 Kasım 2021 Cuma 13:56 | Son Güncellenme:
3 dakika okunma süresi
Vakko L'Atelier ile Yılbaşı Lezzetleri

Fransız pastacılık sanatını ve dünya mutfağını Vakko şıklığı ile buluşturan Vakko L'Atelier, yeni yıl heyecanına lezzet katmaya devam ediyor. Damaklarda iz bırakan tatlı çeşitleriyle yeni yılda yeni mutluluklara eşlik ediyor.

Meyve parçacıklı şans keki olarak geçmişten günümüze uzanan klasik lezzet Panettone, Vakko L'Atelier şeflerinin imzasıyla yeniden yorumlanıyor. Çikolata severlere rüya gibi bir lezzet sunan La Buche A Deux Chocolats şık tasarımıyla da yeni yıl sofralarının yıldızı olmaya aday. Fransız pastacılığının zarafetini yansıtan La Buche Cheesecake A La Mangue, egzotik mangolu tadıyla yeni yılın büyülü atmosferini damaklara taşıyor. Eşsiz Vakko Çikolatası'nı nefis krokan parçaları ve yoğun karamel aroması ile bir araya getiren Chocolat Croquant Caramel farklı bir lezzet olarak öne çıkıyor. Vakko L'Atelier'nin imza lezzetlerinden biri olan Millefeuille yeni yılın büyüsünü La Buche Millefeuille ile yansıtıyor. Sezonun geleneksel tatları kestane ve armutlar ile hazırlanan La Buche Aux Marrons Et Poires tutkulu bir lezzet sunuyor. Tarçın, zencefil, bal ve portakal kabuğunun buluşmasından ortaya Pain D'Epices yeni yıl lezzetlerinin ikonik tatları arasında yer alıyor. Özel pastacı kreması ve çilekli içeriğiyle La Buche Citron Vert Fraise ise tatlı bir başlangıç yapmak isteyenlere hitap ediyor.

Yeni yıl denilince akla gelen Gingerbread kurabiyeler, sofraların sıcaklığına çeşitlilik katıyor. Artizan Vakko çikolatası ile süslenmiş bu kurabiyeyi sevdikleriniz ile paylaşabilir veya çam ağacınızda dekor olarak kullanabilirsiniz. Gingerbread kurabiyelerin yanı sıra altı farklı seçenek sunan Cookie Delight Mix tatlarını özel şık kırmızı kutusuyla hediye edebilirsiniz. Gökkuşağıdan ilham alan renkleriyle Macaron'lar küçük mutlukları keşfetmeye davet ediyor.

Tüm Vakko L'Atelier lezzetlerine www.vakkolatelier.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Vegan Tatlı Tarifleri

Rafine Şeker İçermeyen 5 Tatlı Tarifi

Kalorisi Düşük Sütlü Tatlı Tarifleri

EN ÇOK OKUNANLAR

Carrie Bradshaw ve Ayakkabılarla Bitmeyen Aşkı

Carrie Bradshaw ve Ayakkabılarla Bitmeyen Aşkı

1 dakika okunma süresi
Aktif Yaşamın Yeni Adresi

Aktif Yaşamın Yeni Adresi

1 dakika okunma süresi
Maria Grazia Chiuri Dior'a Veda Ediyor

Maria Grazia Chiuri Dior'a Veda Ediyor

1 dakika okunma süresi
“The Phoenician Scheme” Galasıyla Sezona Damga Vurdu

“The Phoenician Scheme” Galasıyla Sezona Damga Vurdu

3 dakika okunma süresi
Piazza di Siena'da Binicilik Tutkusu Yeniden Sahneye Taşınıyor

Piazza di Siena'da Binicilik Tutkusu Yeniden Sahneye Taşınıyor

2 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri