NESPRESSO, “ATELIER NESPRESSO” İLE KAHVE UZMANLIĞINI İSTANBUL’DA PAYLAŞIYOR…

Nespresso’nun olağanüstü Gastronomik deneyim dünyası, Atelier Nespresso ile Stockholm, Sao Paulo, Zürih, San Sebastian ve Antwerp’ten şimdi sonra İstanbul’da…

20 Kasım 2015 Cuma 13:27 | Son Güncellenme:
3 dakika okunma süresi

Kahve seveler için yeni ve benzersiz deneyimler yaratmak için dünya çapında çalışmalarına devam eden Nespresso, gurme lezzet meraklıları ile buluşmak için Atelier Nespresso’yu, Stockholm, Sao Paulo, Zürih, San Sebastian ve Antwerp’ten sonar ilk kez İstanbul’da düzenliyor…


29 yıl önce basit ama devrim niteliğindeki bir fikirle doğan Nespresso, milyonlarca insanın sevdiği kahveyi kökten değiştirerek, herkesin tıpkı yetenekli bir barista gibi mükemmel bir fincan kahve yaratmasını sağladı… Bugün tedarik zinciri, 12 kaynak ülkeden sürdürülebilir yüksek kaliteli kahve tedariğinden, dünyanın her yerindeki müşterilere dağıtılmak üzere İsviçre'deki üretim merkezlerinde en iyi karışımların bir araya getirilmesine kadar, 70'ten fazla kalite kontrolü yapmaktadır… 

 


Üstün kaliteli kahveye duyulan tutkuyla Ocak 2013’te lanse edilen Nespresso Atelier, bugüne kadar dünyanın farklı ülkelerinde gerçekleştirildi… Atelier, Michelin yıldızlı şef; Nespresso baristaları ve lokal sommelierleri, içinde kahve ve yemek eşleşmeleri de olan benzersiz gastronomik deneyimlerle, gün boyunca süren iki temel kahve buluşması etrafında şekillendi. Konuklar bir Michelin yıldızlı ünlü Fransız şef David Martin ve ünlü Türk şef Maksut Aşkar tarafından yaratılan özel bir menüyü tadacaklar. Ayrıca misafirler, Yiyecek – İçecek Danışmanı Oğul Türkkan’ın Atelier Nespresso için özel hazırladığı sürpriz kahve kokteylinin tadını çıkartacak…

 


25 - 26 Kasım’daki SALT Galata programında, ünlü şeflerin yönetiminde günde 2 buluşma düzenlenecek, şeflerin birlikte tasarladıkları 5 yemeklik menü, Nespresso Grand Cru’ların eşleşmeleriyle  konukların beğenisine sunulacak. 


Nespresso Türkiye tek yetkili distribütörü olan Horizon 2000 A.Ş.Genel Müdür Yardımcısı Selim Cenkel yaptığı açıklamada; ‘’Gastronomi alanında bir dünya standardı konumunda olan Nespresso’nun Türk pazarındaki yaygınlığını arttırmak üzere devam eden çalışmalarımıza Atelier  Nespresso etkinliğimizle hız vereceğiz.’’ dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR

Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs Ayı Burç Yorumları

20 dakika okunma süresi
Mayıs Ayı Dizi Önerileri

Mayıs Ayı Dizi Önerileri

11 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

14 dakika okunma süresi
İlkbahar/Yaz 2024 Podyumlarından En Güzel Saç Aksesuarları

İlkbahar/Yaz 2024 Podyumlarından En Güzel Saç Aksesuarları

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Pratik 5 Porridge Tarifi

Pratik 5 Porridge Tarifi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı