LA PETITE MAISON'UN BAHAR MENÜSÜ HAZIR

İstinyePark'ta konumlanan La Petite Maison, bahar menüsüyle yine iddialı.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 15:51 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi

La Petite Maison'un bahara özel hazırladığı mevsimsel yemekler, öğle ve akşam yemekleri için ideal olabilir. Ton Balığı Carpaccio ile başlangıç sunan bahar menüsüne, restoran müdavimlerinin favorilerinden Arpacık soğanı ve keçi peyniri ile kuşkonmaz tekrar eklendi ve yeni başlangıçlar arasına Provence bölgesine özgü taze baharatlarla hazırlanan ahtapot ızgara eklendi.

La Petite Maison Executive Şefi Moreno Polverini’nin hazırladığı menünün yeni mevsimsel tabaklarından biri de Vierge soslu kabak çiçeği ile ızgara ton balığı oldu. Menüde ayrıca baharın gelişini müjdeleyen Bakla ve bezelye garnitür tabağı da yer alıyor. Bahar menüsünün tatlısı ise bir Fransız lezzeti olan KumkatlıRum Baba.

www.lpmistanbul.com.tr/

EN ÇOK OKUNANLAR

Bir Mirasın İzinde

Bir Mirasın İzinde

1 dakika okunma süresi
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

3 dakika okunma süresi
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

9 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey