KAHVALTI SEVENLER BU FESTİVAL KAÇMAZ

Günün en önemli öğünü kahvaltıyı bu hafta sonu eğlenceli bir festival eşliğinde yapmaya ne dersiniz? Breakfast Kahvaltı Festivali gurme lezzet alanları, sunumlar, tadımlar ve daha fazlasını sunmaya hazırlanıyor.

11 Mayıs 2017 Perşembe 08:59 | Son Güncellenme:
3 dakika okunma süresi

Kahvaltıya dair en lezzetli detayların olacağı Breakfast Kahvaltı Festivali, bu hafta sonu 13 - 14 Mayıs tarihleri arasında Tarihi Sirkeci Garı’nda düzenlenecek. Hem yöresel kahvaltılıkların hem de klasik kahvaltı sofralarının pek çok lezzetini bu festivalde bulmak mümkün. Aynı zamanda özel şeflerden gurme lezzet alanlarının bulunacağı festivalde kahvaltı şovları, seminerler ve çalışma atölyeleri gibi pek çok farklı alana katılabilirsiniz. Sabah saat 09:30’da kapılarını açmaya hazırlanan festival 20:00 kadar misafirleri ağırlayacak.Lezzetli kahvaltılıkları akşama kadar tadabilirsiniz.

 

Festival Programı:

13 Mayıs Cumartesi Günü

09.30 Kapı açılışı

 

11.00 - 12:00 Hakan Doğan

Konu: 13000 Yıldan Günümüze Gelen Ekmek… Buğday, Un, Ekşi Maya ve Ekmek
 

 

12:15 - 13.15 The Blues Band / Canlı Müzik Ana Sahne 
 

 

13:30 - 14:30 Mehmet Şahin: Gurme, Yemek yazarı, Gazeteci, Seyyah

Konu: Kahvaltıdan Tat Alma Yolları, Neler Yemeliyiz?
 

 

14.15 - 15.45  Farfara İstanbul / Canlı Müzik Ana Sahne 

 

16.00 - 17.00 Cenk Girginol

Konu: Kahve Nasıl Demlenir? Doğru Ekipman ve Kahve Seçimi ile  Kahve Demlemenin Bilinmeyenleri. 

 

17.15 - 18.15 Kadans Band / Canlı Müzik Ana Sahne 

 

18.30 - 19.30 Sahrap Soysal: TV Yemek Programı Yapımcısı, Gurme, Yemek yazarı, Gazeteci, Seyyah

Konu: Anadolu'dan Güzellik Kahvaltıları

 

14 Mayıs Pazar Günü

11.00 - 12.00 Can Sezen: Genel Müdür - Anavarza Bal A.Ş.
Konu: Bal Hakkında Bilinmesi Gerekenler. Doğrular - Yanlışlar

 

12.15 - 13.15 The Blues Band / Canlı Müzik Ana Sahne 

 

13.30 - 14.30 Aslı Seçkin: Ariste Peynircilik Yönetici Ortağı 

Konu: Türkiye’de Peynircilik ve Kahvaltıda Peynirin Yeri

 

14.45 - 15.45 Farfara İstanbul / Canlı Müzik Ana Sahne 

 

16.00 - 17.00 Didem Özkaya: Acıbadem Taksim Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı

Konu: Beslenme ve Diyet Programlarında Kahvaltının Önemi 

 

17.15 - 18.15 Kadans Band / Canlı Müzik Ana Sahne 

 

18.30 - 19.30 Zehra Uğur: Tariş Zeytin A.Ş Genel Müdür Yardımcısı
Meltem Zengin: Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Kalite ve Ar&Ge Müdürü
Konu: Kahvaltıda Zeytin ve Zeytinyağının Önemi 

EN ÇOK OKUNANLAR

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs Ayı Burç Yorumları

20 dakika okunma süresi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

14 dakika okunma süresi
İlkbahar/Yaz 2024 Podyumlarından En Güzel Saç Aksesuarları

İlkbahar/Yaz 2024 Podyumlarından En Güzel Saç Aksesuarları

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Pratik 5 Porridge Tarifi

Pratik 5 Porridge Tarifi

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları