BALIK SEZONUNU ‘YELKEN’DE AÇIN

Boğazın yenilikçi menülerinin mimarı ‘Yelken Restaurant’, balık sezonunu yeni lezzetlerle karşılıyor…

17 Kasım 2015 Salı 15:10 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi

2002 yılından itibaren Yeniköy’de balık tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan ’Yelken Restaurant’, yenilikçi kimliğiyle boğazın ihtişamını sofrasına yansıtıyor. Yaratıcı lezzetlerin keşfine çıkılan mekanda bu sezon “Balık kaç şekilde pişirilir?” sorusunun yanıtını revize edilen yeni menülerde bulmanız mümkün kılınıyor. Akdeniz mutfağının yanı sıra sıradışı lezzetleri de deneyebileceğiniz ‘Yelken Restaurant’, iş dünyasını ve gündüz gezmeyi sevenleri öğlen menüsünde %15 indirim uygulayarak sofrasında ağırlıyor.

 

 

Günlük taze balıkları ve deniz mahsullerini modern sunumlarıyla masanıza taşıyan ‘Yelken Restaurant’, giriş katında bulunan açık mutfağını genişleterek misafirlerine yemeği süresince usta şeflerini izleme imkanı sunuyor. Kaliteli servisi ve lezzetli sunumlarıyla öne çıkan mekan, özel davet ve organizasyonlarda ise VIP ve orta katta bulunan salonu davetlilere rezerve edilebiliyor.

 

 

Portakal Glaze Somon, Mürekkepli Ahtapot Risotto, Tarhun Soslu Izgara Levrek, Safranlı Karides Risotto ve Mavi Yengeç Linguini, farklı pişirme teknikleriyle balığın lezzetinin kaybolmamasına özen gösteren ‘Yelken Restaurant ‘şeflerinin yeni tatların keşfine çıktığı reçetelerden sadece birkaçı...

 

100 kişilik terası, 80 kişilik kış bahçesi, 30 kişilik VIP bölümü, barı ve 100 kişilik ana salonu ile lezzet serüvenine çıkacağınız Yelken Restaurant’a www.yelkenrestaurant.com internet sitesi ve instagram.com/yenikoyyelken Instagram hesabı üzerinden ulaşabilirsiniz.

EN ÇOK OKUNANLAR

Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

15 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

9 dakika okunma süresi
“Goodbye June”: Bir Noel Vedası

“Goodbye June”: Bir Noel Vedası

3 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri