MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Üstelik iyi et yerken iki satır laflamak ve sokak kültüründen kopmamak için, ızgaralar restoran içine yerleştirilen arabadan...

ABONE OL
6 Ekim 2015 Salı 09:57 | Son Güncellenme:
4 dakika okunma süresi
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Türkiye’de döner kültürünü modern bir yorumla yeniden tanımlayan ve kökünden değiştiren Kasap Döner markasının yaratıcıları, 'İyi et herkesin hakkı’ sloganıyla İstanbul'u yeni bir steakhouse konseptiyle buluşturdu. Izgara et ve köfte çeşitlerinin arabada servis edilmesinden ve ‘parkta yemek yerken iki satır sohbet etme’ kültüründen esinlenen İki Satır, Acıbadem, Bursa Kent Meydanı, ViaportOutlet, Viaport Venezia, Viaport Marina’da hem iyi et yemek hem de sokaktan kopmamak isteyenlerin şimdiden lezzet durağı oldu. Lezzet durağı diyoruz, zira İki Satır’ı sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı et lezzetlerinden ayrı olarak farklı kılan en önemli unsur, restoranın içine park etmiş olan  ve mutfak hizmetinin sunulduğu ızgara arabası.

 

Slogan, grafiti ve poster gibi unsurlarla sokak kültürünü ve markanın 'harbi ve iddialı' karakteristik özelliklerini yansıtan dekorasyonu sayesinde, arabadan servis edilen et ve köfte çeşitlerini, iki satır muhabbet eşliğinde tadımlamak mümkün. Lezette İstanbul’un en gözde steakhouseları ile boy ölçüşecek kadar iddialı olan İki Satır’da kişi başı adisyon ise hiç el yakmayacak ve ağız tadını hiç bozmayacak şekilde her bütçeye uygun. Bu sayede “ masada esnaf lokantası” sloganının içini doldurmayı başaran İki Satır, "iyi et yemek için mutlaka yüksek bütçeler ayırmak gerekir” efsanesini de ortadan kaldırmayı amaçlıyor. 

 


FARKLI LEZZET ARAYANLARA ‘İKİSATIR’ KÖFTESİ
İkiSatır’ın menüsünde dört çeşit köfte, altı çeşit ızgara et ve İkiSatır salata yer alıyor. Restoran, aynı adı taşıyan ‘İkiSatır’ köftesi ve ‘İkiSatır’ salatası ile farklı lezzet arayanlara hitap ediyor. Ayrıca, Balkan Köfte, Osmanlı Köfte gibi özel tatların yanı sıra doğal besi Afyon taze dana etlerinden elde edilen dana filetoları favoriler arasında geliyor.
 


İKİSATIR’IN FARK YARATAN HİKAYESİ…
İkiSatır’ın yaratıcıları, konsepte karar verirken, hem insanların lezzetli ve kaliteli yemek yemesini hem de sevdikleriyle birlikte vakit geçirecekleri özel bir mekan yaratmayı hedeflediler. Misafirlerinin ‘sokaktan kopmadan’ İkiSatır muhabbet edebilecekleri bir mekan yaratmak isteğinden hareketle restoranın da adını İkiSatır koydular. 
 

 

GLOBAL RESTORAN YATIRIMLARI HAKKINDA 
Global Restoran Yatırımları, ev dışı tüketim pazarının gıda alanında her lezzeti ayrı ayrı taçlandıran, tüketiciyi yediğinden son derece memnun edecek markalarla buluşturmak vizyonuyla hareket ediyor. Şirket 69 yıllık Sarıtaş Et güvencesiyle 2010 yılında pazara girdi ve KasapDöner, Köylü Güzeli, İkiSatır markalarını yarattı. Global Restoran Yatırımları kalitesini sürdürülebilir kılmak için müşterilerine artı değerde lezzetler sunuyor. 2015 yılı itibariyle 40 şubeye ulaşan Global Restoran Yatırımları markalarını Türkiye’nin tüm marka caddelerine ve AVM’lerine taşımayı hedefliyor.

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR

İstanbul'da Jennifer Lopez Fırtınası
İstanbul'da Jennifer Lopez Fırtınası

İstanbul'da Jennifer Lopez Fırtınası

1 dakika okunma süresi
Bir Hayali Gerçeğe Dönüştürmek: Ahmet Karaçöl
Bir Hayali Gerçeğe Dönüştürmek: Ahmet Karaçöl

Bir Hayali Gerçeğe Dönüştürmek: Ahmet Karaçöl

13 dakika okunma süresi
Pamela Anderson & Liam Neeson: Herkes Bu Aşkı İstiyor!
Pamela Anderson & Liam Neeson: Herkes Bu Aşkı İstiyor!

Pamela Anderson & Liam Neeson: Herkes Bu Aşkı İstiyor!

2 dakika okunma süresi
Kapatıcıyı Çizgilere Doldurmadan Uygulamanın Sırrı
Kapatıcıyı Çizgilere Doldurmadan Uygulamanın Sırrı

Kapatıcıyı Çizgilere Doldurmadan Uygulamanın Sırrı

2 dakika okunma süresi
Sıkı, Dolgun ve Genç Bir Cildin Anahtarı: Peptit
Sıkı, Dolgun ve Genç Bir Cildin Anahtarı: Peptit

Sıkı, Dolgun ve Genç Bir Cildin Anahtarı: Peptit

7 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Mekan Önerisi: Canella Bakery
Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları
Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Paris'in En Trend 5 Restoranı
Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri
Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği
“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da
Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk
Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

2023 Yılı Gastronomi Trendleri
2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi
Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey