Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Godiva’nın eşsiz lezzetlerinin oluşturulmasında önemli bir rol oynayan Belçikalı çikolata ve pasta şefi Philippe Daue İstanbul’da Godiva Zorlu mağazasında aralarında Esin Maraşlıoğlu, Biricik Suden gibi isimlerin de olduğu cemiyet hayatının ünlü isimleriyle bir araya geldi.

ABONE OL
31 Temmuz 2015 Cuma 12:10 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Daue, çikolata sanatının incelikleri ve 2016 trendleri hakkında bilgi verirken, misafirleri için özel lezzetler de hazırladı. Godiva’nın Uzakdoğu Şefi Philippe Daue, İstanbul’daydı. Dünyaca ünlü Şef Philippe Daue Zorlu Godiva mağazasında çikolata tutkunlarıyla buluştu. Godiva’nın eşsiz lezzeti Sin Cake’in de mucidi olan Godiva Pasifik ve Çin Sorumlusu Şef Daue, İstanbul’da aralarında Biricik Suden, Esin Maraşlıoğlu, Aliye Simavi ve Mine Kalpakçıoğlu gibi ünlülerin de bulunduğu bir gruba özel olarak düzenlediği tadım aktivitesinde çikolatada 2016 trendlerini anlattı, katılımcılarla birlikte çikolata yaptı.

2016 yılında çikolatanın daha yoğun kıvamda bitter trende doğru geçiş göstereceğini söyleyen Şef, kinoa gibi tahılların yanı sıra, yemiş ve kuru meyvadan oluşan doğal içeriklerde kombinasyonların artacağını söyledi.

Belçika Kraliyet Ailesi’nin pasta şefi bir babanın oğlu olarak bu geleneği devam ettiren Şef Daue, Sangri-La, Mandarin Oriental ve Hilton gibi 5 yıldızlı otellerde baş pastacılık şefi olarak çalıştıktan sonra 2012 yılından bu yana Godiva ailesinde iz bırakan lezzetlere imza atıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

3 dakika okunma süresi
Bir Mirasın İzinde
Bir Mirasın İzinde

Bir Mirasın İzinde

1 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

9 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da
Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri
Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati
Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Mekan Önerisi: Canella Bakery
Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Mekan Önerisi: Canella Bakery

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne
Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi
Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da
Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü
Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

2023 Yılı Gastronomi Trendleri
Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey