GLÜTENSİZ BESLENMEYE AYAK UYDURAN RESTORAN

Son yıllarda adeta bir trend haline gelen ve bizim de yakın zamanda diyetisyen Zeynep Köse Çapay’dan hakkında görüşler aldığımız ‘glütensiz beslenme’, bu diyeti destekleyen restoranların açılmasına vesile oldu. Biz de, Paris’te butik bir restoran olarak radarımıza takılan ve hem dekorasyonu hem de lezzetli menüsüyle öne çıkan Noglu’yu ALEM okuyucularıyla tanıştırmak istedik.

ABONE OL
2 Kasım 2018 Cuma 13:10 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
GLÜTENSİZ BESLENMEYE AYAK UYDURAN RESTORAN

Berin SOMAY – berin.somay@alem.com.tr

Paris’in kalbinde bulunan ve 40 metrekarelik bir alana yayılan restoranın iç mekanı, dahiyane tasarımlarıyla tanınan Mathieu Lehanneur’e emanet edilmiş.





Mathieu Lehanneur, minimalliği tercih ederek ahşap, mermer, metal ve kuvartz gibi malzemeleri bir araya getirmiş.





Glütensiz beslenenlerin popüler buluşma noktası olan Noglu’nun duvarlarında restoranın felsefesini anlatan yazılar da yer alıyor.





Paris’e yolunuz düşerse eğer, “Glütensiz yemekler sıkıcı ve lezzetsiz olur” ön yargısını menüsüyle de yıkmayı başaran Noglu’yu mutlaka keşfedin.

http://www.noglu.fr

EN ÇOK OKUNANLAR

MET Gala 2025: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri
MET Gala 2025: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

MET Gala 2025: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

1 dakika okunma süresi
Pelin Akil ile New York'ta Hayatın Ritmini Konuştuk
Pelin Akil ile New York'ta Hayatın Ritmini Konuştuk

Pelin Akil ile New York'ta Hayatın Ritmini Konuştuk

32 dakika okunma süresi
Kıvırcık Saçları Yıpratmadan Boyamanın Yolları
Kıvırcık Saçları Yıpratmadan Boyamanın Yolları

Kıvırcık Saçları Yıpratmadan Boyamanın Yolları

9 dakika okunma süresi
Anneler Günü İçin En Özel 10 Parfüm Önerisi
Anneler Günü İçin En Özel 10 Parfüm Önerisi

Anneler Günü İçin En Özel 10 Parfüm Önerisi

14 dakika okunma süresi
Scorpios Bodrum'da Yeni Sezon Başlıyor
Scorpios Bodrum'da Yeni Sezon Başlıyor

Scorpios Bodrum'da Yeni Sezon Başlıyor

2 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

2023 Yılı Gastronomi Trendleri
2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Mekan Önerisi: Canella Bakery
Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild
Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati
Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri
Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?
Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Paris'in En Trend 5 Restoranı
Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği
“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey