İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Mövenpick Hotel Istanbul, peynir tutkunları için Alp Dağları’nın eteklerindeki İsviçre’nin geleneksel lezzetlerini İstanbul’a taşıyor.

ABONE OL
4 Ocak 2016 Pazartesi 15:50 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Geleneksel peynir fondünün yanı sıra patates, karnabahar, brokoli ve baget küplerinin eşlik ettiği trüf aromalı ve mantarlı peynir fondü veya patates, tatlı soğan ve salatalık turşusu ile sunulan raklet peynirini 1 Ocak - 31 Mart 2016 tarihleri arasında AzzuR Restaurant’ta tadabilirsiniz.

 

Mövenpick Hotel Istanbul’un Başaşçısı Giovanni Terracciano’nun gurme dokunuşuyla yeniden yorumlanan dana ve tavuk etli fondü “Bourguignon”, ince doğranmış levrek, somon, karides ve deniz tarağı ile hazırlanan fondü “Chinoise” da soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak diğer lezzetler arasında yer alıyor. 

 

Sevgilinizle baş başa geçireceğiniz romantik bir yemeği mükemmel bir şekilde sonlandırmak için ise taze meyveler ve Mövenpick vanilyalı dondurma ile sunulan çikolatalı fondüyü deneyebilirsiniz. 

EN ÇOK OKUNANLAR

Yeniden Doğuşun Ve Zamansızlığın Kutlaması
Yeniden Doğuşun Ve Zamansızlığın Kutlaması

Yeniden Doğuşun Ve Zamansızlığın Kutlaması

5 dakika okunma süresi
TAI ile 2025 Yaz FrekansI
TAI ile 2025 Yaz FrekansI

TAI ile 2025 Yaz FrekansI

9 dakika okunma süresi
Dioriviera: Yazın İlham Veren Yolculuğu
Dioriviera: Yazın İlham Veren Yolculuğu

Dioriviera: Yazın İlham Veren Yolculuğu

3 dakika okunma süresi
Mehtap Elaidi ile Cannes: İlham Dolu Bir Yolculuk
Mehtap Elaidi ile Cannes: İlham Dolu Bir Yolculuk

Mehtap Elaidi ile Cannes: İlham Dolu Bir Yolculuk

4 dakika okunma süresi
Ünlülerin Gözde Tatil Adaları
Ünlülerin Gözde Tatil Adaları

Ünlülerin Gözde Tatil Adaları

14 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Paris'in En Trend 5 Restoranı
Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da
Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği
“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?
Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı
Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild
Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Mekan Önerisi: Canella Bakery
Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri
Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri