ASIRLIK LEZZET DEVELİ NİŞANTAŞI’NDA…

Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, Nişantaşı’ndaki yeni şubesinde misafirlerini ağırlamaya başladı.

ABONE OL
6 Nisan 2016 Çarşamba 12:27 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
ASIRLIK LEZZET DEVELİ NİŞANTAŞI’NDA…

Nişantaşı’nın özel caddelerinden Abdi İpekçi Caddesinde hizmet vermeye başlayan Develi, her biri lezzet efsanesine dönüşmüş unutulmaz tatlarını, Antep mutfağının lezzetlerini, Mimar Kaan Çetinkaya’nın tasarladığı restoranında misafirleri ile buluşturuyor. 

 


Et ve kebap mutfağında semtte büyük bir boşluğu dolduracak olan Develi, Nişantaşı şubesine özel hazırladığı “Class Kebap” ile de konuklarına yeni ve ayrı bir tat sunuyor. Asırlık lezzetleri misafirleri için özel olarak hazırlayan Nişantaşı şubesinin şefleri ise uzun yıllar Develi ailesinde yer alan Fetih Topal ve Murat Avşar.

    

 

Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet hikâyesiyle Türkiye’nin güçlü restoran gruplarından biri olan Develi, lezzet efsanesini Samatya, Kalamış, Etiler, Marin, Ataşehir, Florya, Eminönü ve Tuzla ViaMarin şubelerinden sonra Nişantaşı’nda da sürdürmeye devam ediyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

İpek Göz Maskesi ile Uyumanın 10 Faydası
İpek Göz Maskesi ile Uyumanın 10 Faydası

İpek Göz Maskesi ile Uyumanın 10 Faydası

8 dakika okunma süresi
Milano Moda Haftası 2025-26 Sonbahar/Kış Defileleri
Milano Moda Haftası 2025-26 Sonbahar/Kış Defileleri

Milano Moda Haftası 2025-26 Sonbahar/Kış Defileleri

11 dakika okunma süresi
Banyo Tuzu: İyi Yaşamın Anahtarı
Banyo Tuzu: İyi Yaşamın Anahtarı

Banyo Tuzu: İyi Yaşamın Anahtarı

2 dakika okunma süresi
Tüm Zamanların En İyi Kadın Yönetmenleri
Tüm Zamanların En İyi Kadın Yönetmenleri

Tüm Zamanların En İyi Kadın Yönetmenleri

43 dakika okunma süresi
Seçkin Pirim'in Yeni Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
Seçkin Pirim'in Yeni Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Seçkin Pirim'in Yeni Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da
Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?
Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları
Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri
Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi
Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Mekan Önerisi: Canella Bakery
Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı
Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği
“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Paris'in En Trend 5 Restoranı
Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı