A'JİA'DA RAMAZAN AYINA ÖZEL LEZZETLER

Boğazın kıyısında bulunan Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda butik otel ve restoran olarak hizmet veren A’jia, Ramazan ayı için hazırladığı birbirinden özel lezzetleri, büyüleyici atmosferinde konuklarına servis ediyor.

9 Temmuz 2015 Perşembe 11:50 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi

Boğazın etkileyici manzarası, tarihi doku ve lüks yemek deneyimini bir arada sunan A’jia, seçkin menüsü ve ambiyansı ile adından söz ettiriyor. A’jia, Ramazan ayına özel olarak sunduğu menüsü ile sofraları şenlendirmeye hazırlanıyor. A’jia’nın misafirleri için özel olarak hazırladığı iftar menüsü geniş alternatifleri ile dikkat çekiyor. Başlangıç olarak; beyaz peynirden hurmaya, kekikli nuardan pastırmaya kadar zengin lezzetlerin bulunduğu iftariye tabağı sunuluyor. “Taze baharatlı kroton ile Mercimek Çorbası” ve “Grisini ile Domates Çorbası” alternatifleri bulunan menüde ara sıcak olarak “Arnavut ciğeri”, “Kıtır börek” ve “Patlıcan Parmigiana” içeren A’jia Ara Sıcak Tabağı veya “Kanlıca Yoğurt ve Baharatlı Tereyağı ile Hazırlanmış Klasik Kayseri Mantısı” seçenekleri yer alıyor. Ana yemek alternatifleri arasında; yasemin pilavının eşlik ettiği “Enginarlı Dana Bonfile Güveç”, Scarmozi peyniri ve ısırgan otlu gnocchi üzerinde zencefilli lime sos ile kekik yağında fırınlanmış “Piliç Göğsü” ve domates marmeladı ile “Yoğurtlu Kebap” bulunuyor.  Türk Tatlıları Tabağı ise iftar yemeğinizin tatlı bir sonla bitmesini sağlıyor. Her akşam canlı müzik dinletisinin gerçekleştirileceği A’jia’da kişi başı Ramazan menü fiyatı 135 TL iken, 0-4 yaş arası çocuklara menü ücretsiz. 

EN ÇOK OKUNANLAR

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

9 dakika okunma süresi
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

3 dakika okunma süresi
Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

15 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati