İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Mövenpick Hotel Istanbul, peynir tutkunları için Alp Dağları’nın eteklerindeki İsviçre’nin geleneksel lezzetlerini İstanbul’a taşıyor.

ABONE OL
4 Ocak 2016 Pazartesi 15:50 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Geleneksel peynir fondünün yanı sıra patates, karnabahar, brokoli ve baget küplerinin eşlik ettiği trüf aromalı ve mantarlı peynir fondü veya patates, tatlı soğan ve salatalık turşusu ile sunulan raklet peynirini 1 Ocak - 31 Mart 2016 tarihleri arasında AzzuR Restaurant’ta tadabilirsiniz.

 

Mövenpick Hotel Istanbul’un Başaşçısı Giovanni Terracciano’nun gurme dokunuşuyla yeniden yorumlanan dana ve tavuk etli fondü “Bourguignon”, ince doğranmış levrek, somon, karides ve deniz tarağı ile hazırlanan fondü “Chinoise” da soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak diğer lezzetler arasında yer alıyor. 

 

Sevgilinizle baş başa geçireceğiniz romantik bir yemeği mükemmel bir şekilde sonlandırmak için ise taze meyveler ve Mövenpick vanilyalı dondurma ile sunulan çikolatalı fondüyü deneyebilirsiniz. 

EN ÇOK OKUNANLAR

Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım
Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

15 dakika okunma süresi
Bir Mirasın İzinde
Bir Mirasın İzinde

Bir Mirasın İzinde

1 dakika okunma süresi
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

3 dakika okunma süresi
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

9 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

2023 Yılı Gastronomi Trendleri
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

2023 Yılı Gastronomi Trendleri