MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

1993 yılında Nişantaşı’nda başladığı yolculuğa 2016’nın Mayıs ayından bu yana Zorlu Center köprü katında devam eden Zanzibar, klasik lezzetleri ve Aloş Çavdar’ın elinden çıkan yeni dekorasyonu ile Zorlu Center’ın popüler uğrak noktalarından.

ABONE OL
27 Mart 2018 Salı 01:22 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

İntegral hamurundan yapılan çıtır-kıtır, keçi peynirli brulee salata, özel olarak üretilen taş değirmen unundan üretilen ince hamurdan yapılan leziz pizzalar, tamamı ev yapımı ve farklı soslarla bezenmiş makarnalar ile tatlılarda dondurmalı profiterol, elmalı tarte tatin, armutlu creme brulee Zanzibar’ın oldukça geniş ve özenle hazırlanmış Akdeniz esintili menüsünde öne çıkan lezzetlerden.

Her Çarşamba ve Cuma ise, Zanzibar Live’da dönüşümlü olarak Yaşar, Işın Karaca , Soner Olgun sahne alıyor.

www.zanzibarzorlu.com

EN ÇOK OKUNANLAR

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

3 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

9 dakika okunma süresi
Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım
Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

Haftanın İlham Rehberi 24-30 Kasım

15 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü

2023 Yılı Gastronomi Trendleri
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul