İMZALI KOKTEYLLERİYLE ARNAVUTKÖY'ÜN GÖZDESİ ‘’HUDSON’’

Hudson; ismi, tarzı, dekorasyonu ve yaratıcılarıyla Arnavutköy’de hayat buldu.

ABONE OL
21 Nisan 2016 Perşembe 15:17 | Son Güncellenme:
6 dakika okunma süresi
İMZALI KOKTEYLLERİYLE ARNAVUTKÖY'ÜN GÖZDESİ ‘’HUDSON’’

Özel yemekleri, imzalı kokteylleri ve Fransız kahvaltısı ile HUDSON, İstanbul’da imza niteliğinde lezzetler, servis kalitesi ve aktiviteler ile fark yaratan ve Arnavutköy’un en iyi miraslarından birisi olmaya aday.


"Trüflü Risotto", "Bruschetta Mix", "Pancar Salatası", "Trüflü Patates", "zgara Granyöz" gibi tadından vazgeçemeyeceğiniz lezzetleri, yaratıcı menüsünde bulmanız mümkün. 


HUDSON, tatlı aşıklarını da unutmayarak Macaron’dan, Sütlaç Brule’ye ve kendine özel farklı yorumu ile Lokma gibi klasik tatlara da menüsünde yer vermeyi kendine ilke edinerek sizleri baştan çıkartmayı hedefliyor.


İyi yemek, iyi müzik ve sanat konsepti ile HUDSON, kokteyl menüsünde de bir hayli iddialı. ‘’Hudson Mule’’, ‘’Passion Elyxe’’ kokteyller arasında favorilerden…


Akşam yemeğinin ardından bar konseptine dönüşen Hudson’ın kapısı, iyi müzik dinlemek ve eğlenmek isteyenlere de sonuna kadar açık.


HUDSON’ın Özel Tarzı
HUDSON, benzersiz lezzetlerinin yanı sıra ‘’New Yorker French’’ tarzı ve kendine özgü dekorasyonu ile sizleri çağırıyor! 

 

 

Mimar Mehmet Yücebaşoğlu’nun imzasını taşıyan ve dekorasyonu ile bir hayli dikkat çeken Hudson, yine kendi çizgisine ve tarzına uygun aksesuarlar seçerek farklılığını Belçika’dan özel seçtikleri retro, özel kesim bardakları ile gözler önüne seriyor.


Dekorasyonunda renk olarak ağırlıklı yeşili tercih eden Hudson, oturduğunuz an gözünüze takılan özel üretim Yeşil su şişeleri başta olmak üzere yine özel üretim peçeteler ve tabaklar ile sizi evinizdeymişcesine içine çekiyor. 
İstanbul’da benzeri olmayan bir konseptle farklı yerler ve lezzetler arayanlar için Arnavutköy’de hergün kapıları açık.


HudsonART
Sanatla iç içe olan Hudson, BuBiProje ile ortaklaşa gerçekleştirdiği "Building Art Wall" projesi kapsamında genç sanatçılarla her ay farklı yeni proje ve sergilere imza atıyor.


9 Şubat 6 Mart tarihleri arasında Ozan Uzun’un ‘’Shade’’ isimli sergisine ev sahipliği yaparak sanata kucak açan Hudson, Uluslararası ve yerel sanat ortamında bir çok proje yapmış olan Berkay Buğdanoğlu'nun "Drawn" adını taşıyan proje sergisini Mart ve Nisan aylarında sanat severler ile Hudson Arnavutköy'de buluşturuyor.

 


Proje Kordinatörü Hakkında Editöre Not :  BuBiProje, çağdaş sanat projeleri yaratan ve yeni düşünce biçimleri üreten bağımsız bir platform olarak kurulmuştur. Çağdaş sanatın günlük hayatta daha fazla yer bulabilmesine katkı sağlamayı, daha geniş kitlelerin sanatla entegre olabilmesi için gerekli alanlar yaratmayı, yenilikçi çağdaş sanat akımlarını tanıtmayı, sergiler düzenlemeyi, sanat projeleri geliştirmeyi amaçlamaktadır.BuBiProje, Hudson Arnavutköy ile ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘Building Art Wall’ projesinde genç sanatçılarla günlük hayatında sanata yer vermek isteyen Hudson misafirlerini bir araya getirmeyi hedeflemektedir.


Hudson’dan Bu Ayın Lezzet Önerileri 

Bu ay Hudson’ın hala denemediyseniz tadı alışkanlık yapacak vazgeçilmez lezzetlerinden birkaç tanesi ile sizi tanıştırmak istiyoruz.
Izgara Bonfile, karamalize soğan ile hazırlanan trüflü patates püresi ve ızgara bonfileye ızgara istiridye mantarı eşlik ediyor. Hem görüntüsü hem de kokusu ile yemek için can atacaksınız…
Horseradish soslu Steak Tartar, Hudson’ın spesiyallerinden…Hudson’ın özel fesleğen sosu ile hazırlanan tartarı mutlaka denemelisiniz…
Hem formunu korumak hem de damak zevkine düşkün kişilerin vazgeçilmez tercihi Kinoa Salatası. Fırın balkabağı ve yine Hudson’ın özel salatalık ile hazırlanan sosu ile karşınızda Kinoa Salatası.
Bugüne kadar denediğiniz tagliatelleleri size unuttaracak kadar iddialı bir seçim dememiz doğru olur. Deniz Mahsullü Tagliatelle. Karides, ahtapot vongolenin Hudson’ın özel domates sosu ile flörtünden doğan harika lezzet.
Hudson’ın nefis tatlılarının yanı sıra hergün taze olarak hazırlanan, sabah saatlerinden akşama kadar (tabi eğer kalırsa) bulabileceğiniz, barda görücüye çıkan tartları ve eklerini denemeyi asla unutmayın. 
Pastacı kreması ve taze böğürtlen, frenk üzümü gibi kırmızı meyvelerden oluşan ekleri için ne söylense az. Mutlaka deneyin…

EN ÇOK OKUNANLAR

Rezzan Benardete ile Mekanların Ruhuna Yolculuk
Rezzan Benardete ile Mekanların Ruhuna Yolculuk

Rezzan Benardete ile Mekanların Ruhuna Yolculuk

21 dakika okunma süresi
Cafer Palamut ile 2025 Yaz Frekansı
Cafer Palamut ile 2025 Yaz Frekansı

Cafer Palamut ile 2025 Yaz Frekansı

7 dakika okunma süresi
2025 Yazında Bodrum ve Akdeniz'in En Lüks Otelleri
2025 Yazında Bodrum ve Akdeniz'in En Lüks Otelleri

2025 Yazında Bodrum ve Akdeniz'in En Lüks Otelleri

13 dakika okunma süresi
Gökay Gündoğdu ile Antwerp: İlham Dolu Bir Yolculuk
Gökay Gündoğdu ile Antwerp: İlham Dolu Bir Yolculuk

Gökay Gündoğdu ile Antwerp: İlham Dolu Bir Yolculuk

6 dakika okunma süresi
25 HAZİRAN 2025
25 HAZİRAN 2025

25 HAZİRAN 2025

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da
Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı
Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi
Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?
Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği
“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?
Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Paris'in En Trend 5 Restoranı
Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri
Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri