Türkiye'nin en yeni ve güçlü müzik gruplarından Manifest, kendi adlarını taşıyan ve LifePark'ta gerçekleşen iki günlük festivalle hayranlarını bir araya getirdi. Sueda, Hilal, Lidya, Zeynep Oktay, Mina ve Esin'den oluşan grup; "Zamansızdık", "Arıyo", "KTS", "Snap", "Yaşanacaksa" gibi sevilen şarkılarını enerjik dans performansları ve etkileyici sahne şovlarıyla sundu. LED ekran gösterileri ve ışık tasarımları ise festival atmosferini tamamladı.
Yaklaşık 24 bin kişinin katıldığı Manifestival, sadece bir konser serisi değil; dans, müzik ve eğlencenin buluştuğu kapsamlı bir deneyime dönüştü. Festivalde Aydeed, M Lisa, Sena Şahin, Tuana ve Den Ze gibi isimler de sahne alırken, MP3'ün DJ setleri kalabalığı coşturdu. Yaratıcılıkla tasarlanmış etkinlik alanları, festival ruhunu tüm gün canlı tuttu. Farklı lezzet durakları, ziyaretçilere festival keyfini pekiştiren detaylar sundu.
Manifest, festival coşkusunun ardından 19 Temmuz'da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde konser vermeye hazırlanıyor. Grup, Eylül ayında başlayacak Türkiye turnesi için de şimdiden yoğun ilgi görüyor.