Swissôtel The Bosphorus, İstanbul'un Buz Pisti Açıldı

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul buz pateni pisti, kışın en sevilen aktivitesi için açıldı.

ABONE OL
30 Aralık 2021 Perşembe 13:54 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
Kışın Keyifli Adresi: Swissôtel The Bosphorus, İstanbul

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul buz pateni pisti, kışın en sevilen aktivitesi için açıldı. 7'den 70'e tüm aile bireyleri, arkadaş grupları ve sevdikleriyle vakit geçirmek isteyen herkese unutulmaz anlar ve eğlence vadeden pist; uzman eğitmenlerle günü birlik ya da 4, 8, 12 derslik eğitim paketleriyle alternatifler sunuyor.

Buz pisti etrafına kurulu üç kütük evde ise şehirde kış tatili hissi yaşatacak leziz menüler sunuluyor. Swissôtel The Bosphorus, İstanbul buz pisti mart ayına kadar her gün 12:00-22:00 saatleri arasında açık. Keyifli bir kış aktivitesi geçirmek için Swissôtel The Bosphorus, İstanbul'un buz pistini ziyaret listenize ekleyin.

Kışın Yapılabilecek Aktiviteler

Mert Vidinli'den New York Seyahat Notları

Mert Vidinli'den Meksika Seyahat Notları

EN ÇOK OKUNANLAR

Bol Kahkahalı Gala
Bol Kahkahalı Gala

Bol Kahkahalı Gala

1 dakika okunma süresi
İmza Gününe Yoğun İlgi
İmza Gününe Yoğun İlgi

İmza Gününe Yoğun İlgi

1 dakika okunma süresi
Rekabetin İzdüşümü: Kerem Kazaz
Rekabetin İzdüşümü: Kerem Kazaz

Rekabetin İzdüşümü: Kerem Kazaz

12 dakika okunma süresi
Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı
Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

6 dakika okunma süresi
13. Boğaziçi Film Festivali'nde Yer Alan Filmler
13. Boğaziçi Film Festivali'nde Yer Alan Filmler

13. Boğaziçi Film Festivali'nde Yer Alan Filmler

13 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj
Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj

Haftanın Mekanı: Inari Omakase
Haftanın Mekanı: Inari Omakase

Haftanın Mekanı: Inari Omakase

İstanbul'un Hayvan Dostu Mekanları
İstanbul'un Hayvan Dostu Mekanları

İstanbul'un Hayvan Dostu Mekanları

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”
The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı
Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları
İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları

İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları

Haftanın Mekanı: Taste by Thomas Bühner
Haftanın Mekanı: Taste by Thomas Bühner

Haftanın Mekanı: Taste by Thomas Bühner

İstanbul'un En İyi Hamburgercileri
İstanbul'un En İyi Hamburgercileri

İstanbul'un En İyi Hamburgercileri

Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri
Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri

Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri

Haftanın Mekanı: BİZ İstanbul
Haftanın Mekanı: BİZ İstanbul

Haftanın Mekanı: BİZ İstanbul

Haftanın Mekânı: Lokanta Limu
Haftanın Mekânı: Lokanta Limu

Haftanın Mekânı: Lokanta Limu

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı
Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı