29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

1983 yılından beri İstanbul Boğazı'nın manzarası eşliğinde gastronomik bir yolculuk sunan 29'un menüsü yenileniyor. Şef Mustafa Otar'ın yenilikçi yorumlar getirdiği 29'un deneyim odaklı yeni menüsü, global ve lokal lezzetleri deneysellikle buluşturuyor.

ABONE OL
14 Mart 2022 Pazartesi 12:38 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

İstanbul Boğazı'nın benzersiz manzarası eşliğinde deneyim odaklı bir lezzet yolculuğu sunan 29'un yeni menüsü, global ve lokal lezzetleri deneysel ve yenilikçi yorumlar ile buluşturuyor.

29'un çok sevilen lezzetleri, pişirme tekniklerinden tabaklardaki sunuma kadar baştan aşağı yenilenirken; 29'un süregelen gastronomik mirası, deneyimli şef Mustafa Otar'ın liderliğinde, şef Fırat Yakut ve Mesut Uysal'ın yenilikçi yorumlarıyla eşsiz bir serüvene dönüşüyor.

29'un yenilenen menüsü 'Haute Cuisine' konseptinde boğazın taptaze lezzetlerini, en iyi malzemelerle, en özenli tekniklerle bir araya getiriyor. Müdavimlerin kısa sürede vazgeçilmezleri arasına girecek tabaklar arasında Rockefeller Oysters, Tereyağlı Ilık Kereviz, Dana Bonfile Tartar, Trüflü Polente, İstanbul Deniz Mahsülleri Tabağı, Özel Sunumuyla Tandırda Uzun Pişmiş Dana Kaburga gibi alışılmış tatların yepyeni yorumları yer alıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

2025 Gotham Ödülleri: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri
2025 Gotham Ödülleri: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

2025 Gotham Ödülleri: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

1 dakika okunma süresi
2025 Fashion Awards Kazananlar Listesi
2025 Fashion Awards Kazananlar Listesi

2025 Fashion Awards Kazananlar Listesi

2 dakika okunma süresi
2025 Fashion Awards: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri
2025 Fashion Awards: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

2025 Fashion Awards: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

1 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
Aralık 2025'te Kaçırılmaması Gereken Sergiler
Aralık 2025'te Kaçırılmaması Gereken Sergiler

Aralık 2025'te Kaçırılmaması Gereken Sergiler

14 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Haftanın Mekanı: The Barn at Grandma's Wonderland
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Haftanın Mekanı: The Barn at Grandma's Wonderland

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”

İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları

Haftanın Mekanı: MykOrini
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Haftanın Mekanı: MykOrini

İstanbul'un En İyi Matcha Durakları
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

İstanbul'un En İyi Matcha Durakları

Haftanın Mekanı: Inari Omakase
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Haftanın Mekanı: Inari Omakase

İstanbul'un En İyi Hamburgercileri
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

İstanbul'un En İyi Hamburgercileri

Haftanın Mekânı: Rüya İstanbul
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Haftanın Mekânı: Rüya İstanbul

2026 Yılbaşı Rehberi: En Popüler Otel ve Restoran Seçimleri
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

2026 Yılbaşı Rehberi: En Popüler Otel ve Restoran Seçimleri

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj