İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Mövenpick Hotel Istanbul, peynir tutkunları için Alp Dağları’nın eteklerindeki İsviçre’nin geleneksel lezzetlerini İstanbul’a taşıyor.

4 Ocak 2016 Pazartesi 15:50 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
İSVİÇRE’NİN EN SICAK KIŞ GELENEĞİ: FONDÜ VE RAKLET

Geleneksel peynir fondünün yanı sıra patates, karnabahar, brokoli ve baget küplerinin eşlik ettiği trüf aromalı ve mantarlı peynir fondü veya patates, tatlı soğan ve salatalık turşusu ile sunulan raklet peynirini 1 Ocak - 31 Mart 2016 tarihleri arasında AzzuR Restaurant’ta tadabilirsiniz.

 

Mövenpick Hotel Istanbul’un Başaşçısı Giovanni Terracciano’nun gurme dokunuşuyla yeniden yorumlanan dana ve tavuk etli fondü “Bourguignon”, ince doğranmış levrek, somon, karides ve deniz tarağı ile hazırlanan fondü “Chinoise” da soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak diğer lezzetler arasında yer alıyor. 

 

Sevgilinizle baş başa geçireceğiniz romantik bir yemeği mükemmel bir şekilde sonlandırmak için ise taze meyveler ve Mövenpick vanilyalı dondurma ile sunulan çikolatalı fondüyü deneyebilirsiniz. 

EN ÇOK OKUNANLAR

Boğaz'da Bir Yaz Rüyası: Grace Brands Summer Lounge
Boğaz'da Bir Yaz Rüyası: Grace Brands Summer Lounge

Boğaz'da Bir Yaz Rüyası: Grace Brands Summer Lounge

1 dakika okunma süresi
Anim'in Renkli Dünyası Bodrum'da
Anim'in Renkli Dünyası Bodrum'da

Anim'in Renkli Dünyası Bodrum'da

1 dakika okunma süresi
2025 Yazının Sürpriz Çiftleri
2025 Yazının Sürpriz Çiftleri

2025 Yazının Sürpriz Çiftleri

1 dakika okunma süresi
Kyoto'da Zamanın Yeni Yorumu

Kyoto'da Zamanın Yeni Yorumu

1 dakika okunma süresi
Plajları, Mekanları ve Ruhu ile Paros Adası Gezi Rehberi

Plajları, Mekanları ve Ruhu ile Paros Adası Gezi Rehberi

8 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri