Şehrin İçinde İtalyan Esintisi: Mezzaluna

Şehrin içinde İtalyan ruhunu ve mirasını, yerel malzemeler ve geleneksel tekniklerle sunan Mezzaluna, yenilenen atmosferiyle İstinyePark AVM'de.

ABONE OL
7 Ağustos 2024 Çarşamba 13:21 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
Şehrin İçinde İtalyan Esintisi: Mezzaluna

1995'ten bu yana Türkiye'de gerçek el yapımı İtalyan lezzetlerini yerel malzemelerle sunan Mezzaluna, yenilenen atmosferiyle İstinyePark AVM'deki yerini aldı. İkonik odun taş fırını, terakota zemini ve seramikten özel olarak hazırlanan dekorunun yanı sıra doğal ahşap renkli tonların mermer ile muhteşem bir uyumunu sunan Mezzaluna İstinyePark, misafirlerine aşina oldukları İtalyan lezzetlerini, aynı kalitede ancak çok daha rahat, samimi ve kapsayıcı bir atmosferde servis ediyor.

Şehrin içinde İtalyan ruhunu ve mirasını, yerel malzemeler ve geleneksel tekniklerle sunan Mezzaluna aynı zamanda; 'Sanata Bi Yer' tarafından düzenlenen atölye çalışmasında platforma üye öğrencilerin restoranın duvarlarına özel hazırladıkları İtalyan esintili seramik tabaklarla, misafirlere görsel bir şölen de yaşatıyor.

Luigi Stinga ile İtalyan Mutfağı

Şefin Masasında İtalyan Mutfağı

İstanbul'un En İyi İtalyan Restoranları

EN ÇOK OKUNANLAR

Kaderin Kesiştirdiği İki Hayat
Kaderin Kesiştirdiği İki Hayat

Kaderin Kesiştirdiği İki Hayat

1 dakika okunma süresi
Netflix'te İzlemeniz Gereken 14 Müzikal Film
Netflix'te İzlemeniz Gereken 14 Müzikal Film

Netflix'te İzlemeniz Gereken 14 Müzikal Film

13 dakika okunma süresi
Bong Joon-ho'nun En İyi Filmleri
Bong Joon-ho'nun En İyi Filmleri

Bong Joon-ho'nun En İyi Filmleri

9 dakika okunma süresi
Evrensel Moda Dili
Evrensel Moda Dili

Evrensel Moda Dili

2 dakika okunma süresi
Melek Zeynep Bulut ile “Açık Anıtlar” Üzerine
Melek Zeynep Bulut ile “Açık Anıtlar” Üzerine

Melek Zeynep Bulut ile “Açık Anıtlar” Üzerine

9 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”
The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”

Haftanın Mekanı: MykOrini
Haftanın Mekanı: MykOrini

Haftanın Mekanı: MykOrini

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj
Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı
Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

Haftanın Mekanı: The Barn at Grandma's Wonderland
Haftanın Mekanı: The Barn at Grandma's Wonderland

Haftanın Mekanı: The Barn at Grandma's Wonderland

İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları
İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları

İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları

İstanbul'un En İyi Matcha Durakları
İstanbul'un En İyi Matcha Durakları

İstanbul'un En İyi Matcha Durakları

Haftanın Mekanı: BİZ İstanbul
Haftanın Mekanı: BİZ İstanbul

Haftanın Mekanı: BİZ İstanbul

Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen
Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen

Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen

Haftanın Mekanı: Avlu Restaurant
Haftanın Mekanı: Avlu Restaurant

Haftanın Mekanı: Avlu Restaurant

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı
Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı