Gastronomi ve Sanat Deneyimi Bir Arada: The Artisan İstanbul Mgallery

Şehrin cool durağı The Artisan İstanbul Mgallery, kendine özgü yarattığı sanat, gastronomi ve tasarım odaklı dünyasıyla unutulmaz deneyimlere ev sahipliği yapıyor.

ABONE OL
1 Aralık 2021 Çarşamba 13:16 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi
Şehrin Cool Durağı: The Artisan İstanbul Mgallery
Şehrin cool durağı The Artisan İstanbul Mgallery; kendine özgü yarattığı sanat, gastronomi ve tasarım odaklı dünyasıyla unutulmaz deneyimlere ev sahipliği yapıyor. Gümuşsuyu'nda yer alan ve geçen yıl kapılarını açan, Accor Grubu'nun premium markalarından MGallery'nin kusursuz hizmet anlayışıyla konuklarını ağırlıyor. MGallery koleksiyonundaki her butik otel konaklama süresince tüm konuklarına gastronomi, tarih, kültür, doğa ve çok daha fazlasını keşfedeceği eşsiz bir hikaye anlatıyor.

Yüksek kalite ve hizmet standartlarının yanı sıra inovatif yaklaşımıyla da fark yaratan The Artisan İstanbul Mgallery Richard Mas, Şükrü Karakuş, Selma Gürbüz, Derya Geylani Vuruşan, Haydar Akdağ, Atilla Galip Pınar ve Seyit Bozdoğan gibi birçok yerli ve yabancı sanatçının eserlerine ev sahipliği yapıyor.

Şehrin cool durağı The Artisan İstanbul Hotel'in terasındaki Madam Niça, sevilen menüsüyle kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri dahil olmak üzere günün her saati keyifli buluşmaların ortak adresi olmaya aday. The Artisan İstanbul Mgallery'nin sanat dolu ambiyansını ve Bozcaada'nın favorisi Madam Niça Art&Kitchen konseptini keşif için ziyaret listenize ekleyin.

İstanbul'un En Popüler 5 Mekanı

İstanbul'da Gidebileceğiniz 6 Yarı Açık Mekan

Bomontiada'nın Sevilen Mekanları

EN ÇOK OKUNANLAR

İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi
"Palm Royale": Moda Tutkunları Bu Diziyi Çok Sevdi
"Palm Royale": Moda Tutkunları Bu Diziyi Çok Sevdi

"Palm Royale": Moda Tutkunları Bu Diziyi Çok Sevdi

1 dakika okunma süresi
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

3 dakika okunma süresi
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

9 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

İstanbul'un En İyi Hamburgercileri
Şehrin Cool Durağı: The Artisan İstanbul Mgallery

İstanbul'un En İyi Hamburgercileri

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı
Şehrin Cool Durağı: The Artisan İstanbul Mgallery

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

Haftanın Mekanı: Inari Omakase
Şehrin Cool Durağı: The Artisan İstanbul Mgallery

Haftanın Mekanı: Inari Omakase

İstanbul'un En İyi Matcha Durakları
Şehrin Cool Durağı: The Artisan İstanbul Mgallery

İstanbul'un En İyi Matcha Durakları

Haftanın Mekânı: Lokanta Limu
Şehrin Cool Durağı: The Artisan İstanbul Mgallery

Haftanın Mekânı: Lokanta Limu

İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları
Şehrin Cool Durağı: The Artisan İstanbul Mgallery

İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul
Şehrin Cool Durağı: The Artisan İstanbul Mgallery

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri
Şehrin Cool Durağı: The Artisan İstanbul Mgallery

Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri

Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen
Şehrin Cool Durağı: The Artisan İstanbul Mgallery

Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj
Şehrin Cool Durağı: The Artisan İstanbul Mgallery

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı
Şehrin Cool Durağı: The Artisan İstanbul Mgallery

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”
Şehrin Cool Durağı: The Artisan İstanbul Mgallery

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”