İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

En eski pastane olarak kent tarihinde iz bırakan Baylan, yeni konseptleri ve doğal lezzetleriyle misafirlerini İstanbul'un tarihi köşesinde ağırlıyor.

ABONE OL
16 Kasım 2020 Pazartesi 14:58 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

İstanbul’un yaşayan en eski pastanesi olarak kent tarihinde iz bırakan Baylan, yeni konseptleri ve doğal lezzetleriyle misafirlerini tarihi atmosferinde ağırlıyor. Marka günümüzde de yeniliklerini hem ürün hem de hizmet anlamında devam ettiriyor.

Hali hazırdaki paket servise ilave olarak yeni uygulamaya alınan “Mutfakta Baylan Var” konsepti; sadece Baylan lezzetlerinin tadını kendi evinin konforunda çıkarmak isteyenler için değil aynı zamanda evinde misafirlerine Baylan’daki gibi bir sunum ve lezzetle sürpriz yapmak isteyenler tarafından da tercih ediliyor.

Baylan’ın menüsündeki tüm yemekler özenle hazırlanıyor. Seçilen yöresel ve doğal ürünler şefin elinin lezzetiyle buluşuyor. Baylan için mutfaktan çıkan her ürünün ilk elden ve taptaze olarak sunulması çok önemli. Bu amaçla misafirlerinin Baylan lezzetini ve kalitesini evlerinde de yaşayabilmeleri için çeşitli ürünlerin satışı da gerçekleştiriliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

Kaderin Kesiştirdiği İki Hayat
Kaderin Kesiştirdiği İki Hayat

Kaderin Kesiştirdiği İki Hayat

1 dakika okunma süresi
Yılın Trendi: Doğal Saç Şekillendirme
Yılın Trendi: Doğal Saç Şekillendirme

Yılın Trendi: Doğal Saç Şekillendirme

9 dakika okunma süresi
Bong Joon-ho'nun En İyi Filmleri
Bong Joon-ho'nun En İyi Filmleri

Bong Joon-ho'nun En İyi Filmleri

9 dakika okunma süresi
Evrensel Moda Dili
Evrensel Moda Dili

Evrensel Moda Dili

2 dakika okunma süresi
Melek Zeynep Bulut ile “Açık Anıtlar” Üzerine
Melek Zeynep Bulut ile “Açık Anıtlar” Üzerine

Melek Zeynep Bulut ile “Açık Anıtlar” Üzerine

9 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

İstanbul'un En İyi Hamburgercileri
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

İstanbul'un En İyi Hamburgercileri

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

İstanbul'un Hayvan Dostu Mekanları
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

İstanbul'un Hayvan Dostu Mekanları

Haftanın Mekanı: BİZ İstanbul
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Haftanın Mekanı: BİZ İstanbul

İstanbul'un En İyi Müze Restoranları
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

İstanbul'un En İyi Müze Restoranları

Haftanın Mekânı: Rüya İstanbul
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Haftanın Mekânı: Rüya İstanbul

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj

Haftanın Mekanı: Avlu Restaurant
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Haftanın Mekanı: Avlu Restaurant

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”

Haftanın Mekanı: MykOrini
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Haftanın Mekanı: MykOrini