Akdenizli Dokunuşu: Six Senses Kaplankaya

Six Senses Kaplankaya, Eat with Six Senses felsefesi ışığında Akdeniz mutfak kültürüne başka bir bakış açısı getiriyor.

ABONE OL
18 Haziran 2021 Cuma 10:24 | Son Güncellenme:
4 dakika okunma süresi
Akdenizli Dokunuşu: Six Senses Kaplankaya

Dünya çapında ünlü bütünsel wellness deneyimi ve seçkin mimarisi ile fark yaratan Six Senses Kaplankaya, Eat with Six Senses ve sürdürülebilirlik felsefesi ışığında hazırlanan sofistike lezzetleri ve menüleri ile fark yaratıyor. Deneyimli Executive Chef John Bakker önderliğinde bir araya gelen, alanında dünya çapında ünlü şefler Laurence Torres ve Ahmet Özuçucu hem sağlıklı hem de damak çatlatan lezzetleri misafirlerle buluşturuyor. Eat with Six Senses konseptiyle, farklı aroma ve lezzetlerin, mevsiminde taze sebze ve meyvelerden oluşan gurme mutfakla harmanlandığı menülerde yeme- içme alanında unutulmaz bir deneyim sunuluyor.

İsveç, Almanya, Fransa, ABD, İngiltere, Maldivler ve en son Bhutan Krallığı da dahil olmak üzere Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya'daki 20 ülkede unutulmaz gastro deneyimler yarattıktan sonra Six Senses Kaplankaya ile buluşan Executive Chef John Bakker, mutfak sanatlarının kendisini bir dünya vatandaşı haline getirdiğini belirtiyor. Six Senses Kaplankaya mutfağının emanet edildiği Head Chef Ahmet Özuçucu, Londra Le Cordon Bleu'de eğitimini tamamlayarak dünya çapında bir çok lüks restoran ve otelde görev aldıktan sonra Six Senses Kaplankaya'da sürdürülebilir, yerel ve etik üretime ağırlık veren bir felsefeyle çalışmalarını misafirlerle buluşturuyor. Bir çok ünlü ismi menüleriyle büyüleyen şef Ahmet Özuçucu hayat felsefesi olarak içselleştirdiği Eat With Six Senses öğretisini Kaplankaya misafirleriyle buluşturuyor.

Six Senses Kaplankaya, Executive Chef John Bakker liderliğinde Chef Laurence Torres'ın cesur ve yenilikçi Pan-Asya menüsüyle misafirlerine bilinenin ötesinde bir gastro deneyim sunuyor. Suşi ve sashimi sanatında gerçek bir profesyonel olan Şef Laurence, Vietnam, Singapur, Tayland, Filipinler ve daha bir çok otantik Asya mutfağı yemeklerini içeren geniş bir repertuar ile lezzet tutkunları ile buluşuyor.

Restoranlara ek olarak; sahip olduğu beş muhteşem koy ve plajlarda, başbaşa özel bir akşam yemeği deneyimi için "Destination Dinning" opsiyonu da sunan Six Senses Kaplankaya, tamamı taze ve yerel üreticilerden temin edilen ürünlerle hazırlanan lezzetli menüleri özel bir atmosferde misafirlerle buluşturuyor. İster terasta Ege Kahvaltısı, ister sahilde barbekü'de sağlıklı proteinler ve salatalar ya da özel yemek destinasyonlarından birinde hazırlanmış gurme bir menü... Six Senses Kaplankaya yenilenen menüleri ile damak zevkini ve ruhu heyecanlandırmayı garanti ediyor.

Bodrum'un En İyi Mekanları

Bu Yaz Bodrum'da Neler Oluyor?

Akdeniz ve Ege'nin Ortak Noktası: Swissôtel Resort Bodrum Beach

EN ÇOK OKUNANLAR

2025 Met Gala'da Aristokratik Oyun: "Black Dandy" Stili
2025 Met Gala'da Aristokratik Oyun: "Black Dandy" Stili

2025 Met Gala'da Aristokratik Oyun: "Black Dandy" Stili

9 dakika okunma süresi
Scorpios Bodrum'da Yeni Sezon Başlıyor
Scorpios Bodrum'da Yeni Sezon Başlıyor

Scorpios Bodrum'da Yeni Sezon Başlıyor

2 dakika okunma süresi
Anneler Günü İçin En Özel 10 Parfüm Önerisi
Anneler Günü İçin En Özel 10 Parfüm Önerisi

Anneler Günü İçin En Özel 10 Parfüm Önerisi

14 dakika okunma süresi
Pelin Akil ile New York'ta Hayatın Ritmini Konuştuk
Pelin Akil ile New York'ta Hayatın Ritmini Konuştuk

Pelin Akil ile New York'ta Hayatın Ritmini Konuştuk

32 dakika okunma süresi
MET Gala 2025'in Güzellik Görünümleri
MET Gala 2025'in Güzellik Görünümleri

MET Gala 2025'in Güzellik Görünümleri

15 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Yeni Trend: Coffee Club
Yeni Trend: Coffee Club

Yeni Trend: Coffee Club

Sevgililer Günü'nü Unutulmaz Kılacak En Romantik Restoranlar
Sevgililer Günü'nü Unutulmaz Kılacak En Romantik Restoranlar

Sevgililer Günü'nü Unutulmaz Kılacak En Romantik Restoranlar

Gastronomide Yeni Yıl Rehberi: 2025'te En Çok Konuşulacak Restoranlar
Gastronomide Yeni Yıl Rehberi: 2025'te En Çok Konuşulacak Restoranlar

Gastronomide Yeni Yıl Rehberi: 2025'te En Çok Konuşulacak Restoranlar

Suadiye'de Sakin Lüksün Yeni Adresi: Pigalle
Suadiye'de Sakin Lüksün Yeni Adresi: Pigalle

Suadiye'de Sakin Lüksün Yeni Adresi: Pigalle

Haftanın Mekanı: Paraliaki
Haftanın Mekanı: Paraliaki

Haftanın Mekanı: Paraliaki

Yılın İlk Gününe Lezzetli Bir Başlangıç: Brunch Keyfi İçin En İyi Mekanlar
Yılın İlk Gününe Lezzetli Bir Başlangıç: Brunch Keyfi İçin En İyi Mekanlar

Yılın İlk Gününe Lezzetli Bir Başlangıç: Brunch Keyfi İçin En İyi Mekanlar

Haftanın Mekanı: Cozy Istanbul
Haftanın Mekanı: Cozy Istanbul

Haftanın Mekanı: Cozy Istanbul

Haftanın Mekanı: Limoré
Haftanın Mekanı: Limoré

Haftanın Mekanı: Limoré

Michelin Rehberi 2025 Türkiye Seçkisi Açıklandı
Michelin Rehberi 2025 Türkiye Seçkisi Açıklandı

Michelin Rehberi 2025 Türkiye Seçkisi Açıklandı

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları
Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

Haftanın Mekanı: Zeffirino 1939
Haftanın Mekanı: Zeffirino 1939

Haftanın Mekanı: Zeffirino 1939

Haftanın Mekanı: Mezkla
Haftanın Mekanı: Mezkla

Haftanın Mekanı: Mezkla