Prime Video'da İzleyebileceğiniz En İyi Filmler

Gişe filmlerinden ödüllü yapımlara kadar oldukça geniş bir filmografiye sahip olan Amazon Prime Video'da, ruh halinize göre romantik komediden maceraya, aksiyondan drama, gerilimden fantastiğe, her türde izleyebileceğiniz en iyi filmleri derledik.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
23 Şubat 2023 Perşembe 18:28 | Son Güncellenme:
31 dakika okunma süresi
Prime Video'da İzleyebileceğiniz En İyi Filmler

En İyi Amazon Prime Filmleri:

1.Pride & Prejudice (2005) – IMDB Puanı 7.8

Yönetmen: Joe Wright

Oyuncular: Keira Knightley, Matthew Macfadyen, Donald Sutherland, Brenda Blethyn, Rosamund Pike, Jena Malone, Carey Mulligan, Kelly Reilly

Romantik bir dönem filmi izleme havasındaysanız, Jane Austen'in romanından uyarlanan "Pride & Prejudice" her zaman doğru bir tercih. Zengin ve gururlu bir soylu olan Mr. Darcy, kendisinden daha düşük sınıftaki Elizabeth Benneth'a aşık olur. Elizabeth ise ablasının mutsuzluğunun sorumluluğunu Mr. Darcy'de görür. İkisinin de üstesinden gelmesi gereken gurur ve önyargılar vardır.


2.Lord of the Rings Üçlemesi

Yönetmen: Peter Jackson

Oyuncular: Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Orlando Bloom, Sean Bean, Sean Astin, Billy Boyd, Andy Serkis, Ian Holm, Cate Blanchett, Christopher Lee, John Rhys-Davies, Liv Tyler, Hugo Weaving

Sinema tarihinde "Lord of the Rings" serisinden daha uzun ve daha ünlü bir yolculuk filmi bulmak mümkün olmayabilir. Bu tür macera filmlerinin ana kaynağı mitolojik yolculuk hikayeleri olduğu için ve fantastik filmler de mitolojiden hayli esinlendiği için izlemesi oldukça heyecanlı bir serüvenle karşı karşıyayız. Seri "Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring" (2001), "Lord of the Rings: The Two Towers" (2002) ve "Lord of the Rings: The Return of the King" (2003) filmlerinden oluşuyor. Shire'da sakin bir hayat yaşayan bir Hobbit ve sekiz arkadaşı, güçlü 'Tek Yüzük'ü yok etmek ve Orta Dünya'yı Karanlık Lord Sauron'dan kurtarmak için uzun ve zorlu bir yolculuğa çıkar. Özellikle üçüncü filmin, bugün hala sinema tarihinin en iyi savaş sahnelerini barındırdığı düşünülüyor.


3.House of Gucci (2021) – IMDB Puanı 6.6

Yönetmen: Ridley Scott

Oyuncular: Adam Driver, Lady Gaga, Salma Hayek, Jared Leto, Al Pacino, Jeremy Irons

Yönetmenliğini "Blade Runner" ve "The Martian" filmleriyle sevdiğimiz Ridley Scott'ın yaptığı "House of Gucci", ünlü modacı Maurizio Gucci'nin eski karısı Patrizia Reggiani'nin tuttuğu bir kiralık katil tarafından öldürülmesini anlatıyor. Güç, ihanet ve intikam dolu bir hikaye izlediğimiz "House of Gucci" filminde Adam Driver, Maurizio Gucci'yi; Lady Gaga ise Patrizia Reggiani'yi canlandırıyor.


4.The Big Short (2015) – IMDB Puanı 7.8

Yönetmen: Adam McKay

Oyuncular: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt

Gerçek olaylardan ilham alan "The Big Short" filminde, 2006-2007'de bir grup yatırımcı Amerika Birleşik Devletleri ipotek piyasasına karşı bahse girer. Araştırmalarında, piyasanın ne kadar kusurlu ve yozlaşmış olduğunu keşfederler.


5.Licorice Pizza (2021) – IMDB Puanı 7.2

Yönetmen: Paul Thomas Anderson

Oyuncular: Alana Haim, Cooper Hoffman, Sean Pean, Tom Waits

San Fernando Vadisi'nde büyüyen iki genci merkezine alan "Licorice Pizza", ilk aşkı keşfeden Alana Kane ve Gary Valentine'ın 1973 yılında geçen hikayesini anlatıyor.


6.Mulholland Drive (2001) – IMDB Puanı 7.9

Yönetmen: David Lynch

Oyuncular: Naomi Watts, Laura Harring, Justin Theroux, Jeanne Bates

Psikolojik gerilim filmlerini sevenlerin mutlaka izlemesi gereken "Mulholland Drive", bu tür filmlerin ustası David Lynch'in kaleminden çıkıyor. Biri ünlü bir oyuncu olmak isteyen, diğeri de hayallerine kavuşmuş iki kadının ilişkisini izliyoruz. Los Angeles'taki ünlü Mulholland Drive'da araba kazası yapan kadınlardan biri hafızasını kaybeder ve bilinç ile bilinçaltı arasındaki çizgiler bulanıklaşmaya başlar. Bu da filmi yer yer sürreal ve oldukça düşündürücü bir noktaya taşır.


7.American Psycho (2000) – IMDB Puanı 7.6

Yönetmen: Mary Harron

Oyuncular: Christian Bale, Justin Theroux, Josh Lucas, Bill Sage, Chloe Sevigny, Reese Witherspoon, Samantha Mathis, Matt Ross, Jared Leto, Willem Dafoe

Zengin bir New York City yatırım bankacılığı yöneticisi olan Patrick Bateman, şiddetli ve hedonist fantezilerinin daha derinlerine inerken, psikopatik egosunu iş arkadaşlarından ve arkadaşlarından gizlemekte. Bret Easton Ellis'in romanından Mary Harron tarafından senaryoya uyarlanan bu kült film "American Psycho"da Christian Bale'in, psikopat seri katil rolünü oldukça başarılı bir şekilde canlandırdığının da altını çizmek gerek.


8.Lady Bird (2017) – IMDB Puanı 7.4

Yönetmen: Greta Gerwig

Oyuncular: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts, Timothée Chalamet, Lucas Hedges, Beanie Feldstein, Lois Smith

Eleştirmenlerce çok beğenilen "Lady Bird" filmi, 17 yaşındaki sanata yatkın Lady Bird'ü ve annesiyle olan bol çatışmalı ilişkisini konu alıyor. Lady Bird karakterine hayat veren Saoirse Ronan'ın da performansı büyük övgü topladı. Çok sevilen senarist ve yönetmen Greta Gerwig'in yazıp yönettiği "Lady Bird", hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden bolca övgü toplayarak, Oscar adaylıkları da dahil pek çok ödüle layık görüldü.


9.The Big Lebowski (1998) – IMDB Puanı 8.1

Yönetmen: Joel Coen, Ethan Coen

Oyuncular: Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, Steve Buscemi, David Huddleston, Philip Seymour Hoffman, Tara Reif, Mark Pellegrino

Joel ve Ethan Coen kardeşlerin ünlenmesini sağlayan "The Big Lebowski" filmi, suç ve komedi türlerini sevenlerin kesinlikle şans vermesi gereken bir yapım. Aynı adı taşıyan bir milyonerle karıştırılan Jeff "The Dude" Lebowski, borç tahsildarları tarafından harap edilen bir halı için tazminat peşine düşer ve milyonerin kayıp karısını bulmaya çalışırken bowling arkadaşlarından yardım ister.


10.Babel (2006) – IMDB Puanı 7.5

Yönetmen: Alejandro Gonzalez Inarritu

Oyuncular: Cate Blanchett, Brad Pitt, Gael Garcia Bernal, Peter Wight, Harriet Walter, Adriana Barraza, Rinkp Kikuchi

Sevilen yönetmen Alejandro Gonzalez Inarritu'nun çok katlı bir panorama sunduğu "Babel" filminde dört farklı ailenin iç içe geçmiş hikayesini izliyoruz. ABD'li bir turist olan Susan Jones, kocasıyla birlikte Fas'ta seyahat etmektedir. İkili, ölümle sarsılan evliliklerini iyileştirmek için birlikte seyahat ederken, kendilerini daha büyük bir kaosun içinde bulur.


11.Reservoir Dogs (1992) – IMDB Puanı 8.3

Yönetmen: Quentin Tarantino

Oyuncular: Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen, Chris Penn, Steve Buscemi, Quentin Tarantino

Quentin Tarantino'nun en kült, en sevilen işlerinden "Reservoir Dogs", bugün hala birçok dizi ve filmde göndermeler yapılan, referans verilen bir yapım. Basit bir mücevher soygunun kocaman bir karmaşaya dönüşmesi sonucu soyguncular, içlerinden birinin köstebek olduğunu düşünmeye başlar.


12.1917 (2019) – IMDB Puanı 8.2

Yönetmen: Sam Mendes

Oyuncular: George MacKay, Dean-Charles Chapman, Daniel Mays, Colin Firth, Andrew Scott

Sinematografisiyle büyük beğeni toplayan "1917" filmi, tek plan gibi çekilerek savaş filmleri arasında yüksek bir standarda yerleşti. 6 Nisan 1917 günü bir piyade taburu, düşman bölgesinin derinliklerinde savaşmak için toplanırken, iki asker zamana karşı yarışmak ve 1.600 askerin ölümcül bir tuzağa doğru yürümesini engelleyecek bir mesaj iletmek üzere görevlendirilir.


13.Fight Club (1999) – IMDB Puanı 8.8

Yönetmen: David Fincher

Oyuncular: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, Jared Leto

Uyku problemleri yaşayan bir ofis çalışanı ve şeytani bir sabun üreticisi, çok daha fazlasına dönüşen bir yeraltı dövüş kulübü kurar. Chuck Palahniuk'ın aynı adlı romanından uyarlanan "Fight Club"ın senaryosu Jim Uhls'a ait.


14.Love Actually (2003) – IMDB Puanı 7.6

Yönetmen: Richard Curtis

Oyuncular: Hugh Grant, Martine McCutcheon, Liam Neeson, Laura Linney, Bill Nighy, Gregor Fisher, Colin firth, Emma Thopmson, Martin Freeman, Alan Rickman

Büyük bir ünlü oyuncu kadrosuyla, iç içe geçmiş dokuz farklı aşk, komedi ve aile hikayesi anlatan "Love Actually" kendinden sonra gelen birçok benzer filmin de öncüsü oldu. Richard Curtis'in yazıp yönettiği filmde, hemen her izleyici kendisine yakın gördüğü bir hikaye bulup, adeta kendi mutlu sonuna ulaşabilir.


15.The Pianist (2002) – IMDB Puanı 8.5

Yönetmen: Roman Polanski

Oyuncular: Adrien Brody, Thomas Kretschmann, Emilia Fox, Frank Finlay, Michal Zebrowski

Nazilerin 1939'da Polonya'yı işgali sırasında mücadele veren bir Yahudi piyanist hakkında üç saatlik bir duygu turu olan "The Piyanist", tüm film süresi boyunca hüznü elden bırakmıyor. Soykırımdan kurtulan gerçek biri olan Wladyslaw Szpilman tarafından yazılan anıya dayanan "The Pianist", tüm zamanların en üzücü filmi bile olabilir. Üstelik Adrien Brody'nin muazzam performansını görüp ağlamayacak pek kişi çıkacağını sanmıyoruz.


16.Get Out (2017) – IMDB Puanı 7.7

Yönetmen: Jordan Peele

Oyuncular: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Catherine Keener, Caleb Landry Jones, Marcus Henderson, Betty Gabriel, LaKeith Stanfield, Lil Rel Howery

Son dönemin en sevilen korku ve gerilim ustası Jordan Peele imzalı "Get Out", 2017 yılının en büyük başarılarından biri oldu. Kazandığı pek çok ödülün arasında En İyi Orijinal Senaryo Oscar'ı da bulunuyor. Genç bir siyahi adam, hafta sonu beyaz kız arkadaşının ailesini ziyaret eder ve burada onların, kendisini karşılamasıyla ilgili içine doğan huzursuzluk hissi sonunda kaynama noktasına ulaşır. Gizem ve gerilim filmlerini sevenlerin mutlaka izlemesi gereken "Get Out"ı seyrettikten sonra beğenirseniz, Jordan Peele'in diğer işlerine de göz atmanızı öneririz.


17.Somebody I Used to Know (2023) – IMDB Puanı 5.7

Yönetmen: Dave Franco

Oyuncular: Alison Brie, Jay Ellis, Kiersey Clemons, Danny Pudi

Senaryosu, Alison Brie ve Dave Franco çiftine ait olan "Somebody I Used to Know", bir Amazon Prime Video orijinal yapımı. İşkolik Ally, memleketine yaptığı bir gezide eski sevgilisi Sean'ı anımsar ve kendi dönüştüğü kişiyle ilgili her şeyi sorgulamaya başlar. Ona eskiden olduğu kişiyi hatırlatan Cassidy ile tanıştığında ise işler daha da karışır. "Somebody I Used to Know", olmak istediğimiz ile olduğumuz kişi arasında zaman zaman hepimizin yaşayabileceğini bunalımları konu ediniyor.


18.About Time (2013) – IMDB Puanı 7.8

Yönetmen: Richard Curtis

Oyuncular: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Lydia Wilson, Lindsay Duncan, Tom Hollander, Margot Robbie

Fantastik bir romantik film olan "About Time"ın senaryo ve yönetmenliği Richard Curtis'e ait. Tim, 21 yaşına geldiğinde zamanda yolculuk yapabildiğini ve gerçekleşmiş olayları değiştirebildiğini fark eder. Hayatını daha iyi yapabilmek için ve aşık olduğu kadınla ilişkisini mükemmelleştirmek için sürekli zamanda yolculuk yapar. Ancak bazı hatalar yapılmalıdır ve bazı şeyler de değiştirilemezdir.


19.Gone Girl (2014) – IMDB Puanı 8.1

Yönetmen: David Fincher

Oyuncular: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Carrie Coon, Emily Ratajkowski

Kariyerinde büyük oranda seyircinin sempatisini toplayan karakterleri oynadığını gördüğümüz Ben Affleck, "Gone Girl" ile cesurca bir hamle yapıyor. İzleyicinin, tarafında olması gerektiğinden pek de emin olamayacağı bir karakteri canlandırıyor. Gillian Flynn'in romanından David Fincher'ın yönetmenliği ile sinemaya uyarlanan "Gone Girl", karısı şüpheli bir şekilde ortadan kaybolan Nick'in, polisin ve medyanın radarına girişini konu alıyor. Başroldeki Rosamund Pike'ın harika oyunculuğu ve çekici hikayesiyle "Gone Girl", son yılların en iyi gerilim ve gizem filmlerinden biri.


20.Requiem for a Dream (2000) – IMDB Puanı 8.3

Yönetmen: Darren Aronofsky

Oyuncular: Jared Leto, Jennifer Connelly, Ellen Burstyn, Marlon Wayans, Christopher McDonald, Louise Lasser

2000'lerin kendine has karanlık tonuna bürünmüş, rahatsız edici ama bir o kadar da başarılı filmlerden biri olan "Requiem for a Dream", hayatta bir kez izlemeniz gereken yapımlardan. Zaten kalbiniz, ikinci kez izlemeyi kaldırmayabilir. Dört Coney Adası sakininin, uyuşturucu kaynaklı ütopyalarının, bağımlılıkları derinleştikçe paramparça oluşuna tanıklık ediyoruz.


21.The Witch (2015) – IMDb Puanı 6.9

Yönetmen: Robert Eggers

Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, Julia Richings, Harvey Scrimshaw

Robert Eggers'ın senaryosunu da yazdığı "The Witch", yönetmenin ilk hit filmi oldu. Bağımsız bir korku filmi olan "The Witch", folklorik bir anlatıma sahip olup, 1630'larda New England'ın kırsalında yaşayan çiftçi bir ailenin Şeytan ile karşılaşma hikayesini konu alıyor. Anya Taylor-Joy, kendisini haksız yere cadılıkla suçlanmış olarak bulan Thomasin karakterini canlandırıyor. Bu projenin ve övgü toplayan performansının ardından Hollywood'da pek çok dizi ve filmin kapısının başarılı oyuncuya açıldığını söyleyebiliriz.


22.The Bourne Identity (2002) – IMDB Puanı 7.9

Yönetmen: Doug Liman

Oyuncular: Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen, Julia Stiles, Brian Cox, Walton Goggins

"The Bourne Identity", aksiyon ve gizem filmlerini sevenlerin şans vermek isteyeceği bir yapım. Kurşunlarla yaralanmış ve hafıza kaybı yaşayan bir adam, bir balıkçı teknesinde uyanır. Şimdi onun yapması gereken iki önemli şey vardır; hafızasını geri kazanmak ve peşindeki suikastçılardan kaçmak.


23.Apocalypse Now (1979) – IMDB Puanı 8.5

Yönetmen: Francis Ford Coppola

Oyuncular: Martin Sheen, Marlon Brando, Robert Duvall, Frederick Forrest, Harrison Ford, Laurence Fishburne, Sam Bottoms, Albert Hall

Sinema tarihinin en önemli yönetmenlerinden biri olan Francis Ford Coppola imzalı "Apocalypse Now", En İyi Sinematografi ve En İyi Ses kategorilerinde Oscar sahibi. Vietnam'da görev yapan bir ABD Ordusu subayı, kendisini tanrı olarak gören dönek bir özel kuvvetler albayını öldürmekle görevlendirilir.


24.The Hustle (2019) – IMDB Puanı 5.4

Yönetmen: Chris Addison

Oyuncular: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Tim Blake Nelson

Suç ve komediyi birlikte izleyebileceğiniz eğlenceli bir film arıyorsanız "The Hustle", boş zamanınızda değerlendirebileceğiniz keyifli bir yapım. Biri düşük seviye, diğeri ise üst düzey iki dolandırıcı kadın, kendilerine haksızlık eden erkekleri alaşağı etmek için bir araya gelerek plan yapar.


25.The Phantom of the Opera (2004) - IMDB Puanı 7.2

Yönetmen: Joel Schumacher

Oyuncular: Gerard Butler, Emmy Rossum, Patrick Wilson, Miranda Richardson, Minnie Driver, Ciaran Hinds

Müzikal bir film ile derin duygulara dalma havasındaysanız "The Phantom of the Opera", sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir tercih olabilir. Genç bir soprano, Paris Opera Binası'nın altında yaşayan, yüzü bozulmuş ve tekinsiz bir müzik dehasının takıntısı haline gelir.


26.Something from Tiffany's (2022) – IMDB Puanı 6.2

Yönetmen: Daryl Wein

Oyuncular: Zoey Deutch, Kendrick Sampson, Ray Nicholson, Shay Mitchell, Leah Jeffries

"Something from Tiffany's", romantik komedi modundaysanız izleyebileceğiniz son dönem filmlerinden biri. Başkası için olan bir nişan yüzüğü, hayatı alt üst olmuş bir kadını, birlikte olması gereken kişiye götürüyor.


27.Mamma Mia! (2008) – IMDB Puanı 6.5

Yönetmen: Phyllida Lloyd

Oyuncular: Meryl Streep, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard, Colin Firth, Julie Walters, Christine Baranski

Yaz, müzik, deniz, güneş ve aşk... Kıpır kıpır bir müzikal film için gerekli tüm malzemeler "Mamma Mia!"da mevcut. Yunan Adaları'nın kendine has parlak mavi ve beyaz renkli manzaralarında, ABBA müzikleri eşliğinde geçen bu filmde, evlenmek üzere olan genç Sophie'nin, annesi Donna'nın geçmişteki üç büyük aşkından hangisinin kendi babası olduğunu keşfetmeye çalışmasını izliyoruz. Düğünün en büyük davetlileri Donna'nın iki en yakın dostu ve geçmişteki üç büyük aşk hikayesinin erkekleri. "Mamma Mia!"yı izleyip beğendiyseniz, Lily James'in Donna'nın gençliğini canlandırdığı "Mamma Mia: Here We Go Again" filmini de izleyebilirsiniz.


28.Ex Machina (2014) – IMDB Puanı 7.7

Yönetmen: Alex Garland

Oyuncular: Alicia Vikander, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac, Sonoya Mizuno

"Westworld"ü sevenlerin bayılacağı bir film olan "Ex Machina", insan olmayı ve duyguları keşfetmeye çalışan bir robot ile onun yeteneklerini belirlemek için robota Turing testi uygulaması gereken bir programcının ilişkisini konu alıyor. Alex Garland'ın yazıp yönettiği "Ex Machina", bilim kurgu sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film.


29.Back to the Future Üçlemesi

Yönetmen: Robert Zemeckis

Oyuncular: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Tom Wilson, Claudia Wells

Zamanda yolculuk filmi çok fazla çekilmiş olsa da çok azı "Back to the Future" gibi ölümsüzleşmeyi başardı. Robert Zemeckis ve Bob Gale'in kaleminden ve Zemeckis'in yönetmenliğinden ortaya çıkan "Back to the Future"da, 17 yaşındaki Marty ve çılgın bir bilim insanı olan Dr. Brown, yanlışlıkla zamanda otuz yıl geri giderler. Film, "bilimsel kusurlarına" pek takılmazsanız oldukça eğlenceli bir seyir sunuyor. Üstelik "Back to the Future"ın özel efektleri, bugün bile oldukça gerçekçi görünüyor ve bilim kurgu hayranları bilir ki özel efekt, türün ön plandaki yapı taşlarından biridir. "Back to the Future" (1985) ile başlayan üçleme, "Back to the Future Part II" (1989) ve "Back to the Future Part III" (1990) filmlerinden oluşuyor.


30.The Others (2001) – IMDB Puanı 7.6

Yönetmen: Alejandro Amenabar

Oyuncular: Nicole Kidman, Christopher Eccleston, Fionnula Flanagan, Alakina Mann, James Bentley, Eric Sykes, Elaine Cassidy, Renée Asherson

Korku türü hayranlarının kesinlikle izlemesi gereken filmlerden biri olan "The Others", 'plot twist'i başarılı bir şekilde hikayesine yediren yapımlardan. Işığa duyarlı iki çocuğuyla birlikte karanlık eski aile evinde yaşayan bir kadın, evin perili olduğuna ikna olur. Senaryosu ve yönetmenliği Alejandro Amenabar'a ait olan "The Others", tüylerinizi diken diken edebilecek zevkli bir gece seyri sunuyor.


Hafta Sonu Başlayıp Bitirebileceğiniz Film Serileri

Kendinizi Daha İyi Hissetmenizi Sağlayacak Filmler

Düşündüren Filmler; Senaryosuyla Beyin Yakan 15 Film

EN ÇOK OKUNANLAR

Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları
74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler
En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

Mayıs Ayı Film Önerileri
Mayıs Ayı Film Önerileri

Mayıs Ayı Film Önerileri

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

Mart Ayı Dizi Önerileri
Mart Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Dizi Önerileri

“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

Nisan Ayı Film Önerileri
Nisan Ayı Film Önerileri

Nisan Ayı Film Önerileri

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler
“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey
“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

Mart Ayı Film Önerileri
Mart Ayı Film Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri