Kasım 2023'te İzlenebilecek Dizi Önerileri

Yerli ve yabancı platformlarda yayınlanmaya başlayan veya yeni sezonu gelen, mutlaka izlemeniz gereken Kasım 2023 dizileri.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:26 | Son Güncellenme:
23 dakika okunma süresi
Kasım Ayı Dizi Önerileri

Kasım 2023 Dizileri

Solar Opposites, 4. Sezon (1 Kasım)

Yaratıcılar: Mike McMahan, Justin Roiland

Seslendirme Kadrosu: Thomas Middleditch, Sean Giambrone, Mary Mack

Macera ve komedi türlerindeki "Solar Opposites" animasyon dizisinde, bir uzaylı ailesi, Orta Amerika'ya taşınır ve yaşamın orada mı yoksa kendi gezegenlerinde mi daha iyi olduğunu anlamaya çalışırlar. "Solar Opposites" animasyon dizisi, 4. sezonu ile 1 Kasım'dan itibaren Disney+'ta izlenebilir.


Pretty Little Liars (1 Kasım)

Yaratıcı: Marlene King

Oyuncular: Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Tyler Blackburn, Keegan Allen, Holly Marie Combs, Chad Love

Bol dramalı ve gizem çözmeli bir gençlik dizisi olan "Pretty Little Liars"ta, dört arkadaş, en karanlık sırlarını ortaya çıkarmakla tehdit eden isimsiz bir düşmana karşı bir araya gelirken, bir yandan da en iyi arkadaşlarının ortadan kayboluşunu araştırıyor. "Pretty Little Liars" dizisi, ilk sezonu ile 1 Kasım'dan itibaren Prime Video'da izleyici ile buluşuyor. Ayrıca "Pretty Little Liars: The Perfectionists" isimli spin-off dizisi de 1 Kasım'da Prime Video'da.


All the Light We Cannot See, Göremediğimiz Tüm Işıklar (2 Kasım)

Yaratıcılar: Steven Knight, Shawn Levy

Oyuncular: Aria Mia Loberti, Mark Ruffalo, Hugh Laurie, Louis Hofmann, Lars Eidinger, Nell Sutton

Pulitzer ödüllü romandan uyarlanan "All the Light We Cannot See (Göremediğimiz Tüm Işıklar)", görme engelli Fransız bir genç kız olan Marie-Laure ile babası Daniel LeBlanc'ın öyküsünü konu alıyor. Daniel LeBlanc, efsanevi bir elmasın Nazilerin eline düşmesini önlemek için Alman işgali altındaki Paris'ten kaçar. Bu değerli taşa kendi bencil çıkarları için sahip olmak isteyen zalim bir Gestapo memuru tarafından amansızca kovalanan Marie-Laure ve Daniel, Saint-Malo'ya sığınır ve Marie-Laure'un amcasının evine yerleşir. Marie-Laure'un yolu, bir zamanlar cenneti andıran bu sahil kentinde beklenmedik bir şekilde kafasının uyuştuğu Werner ile kesişir. Hitler rejimi tarafından yasa dışı yayınları yakalamakla görevlendirilen parlak bir genç olan Werner ile Marie-Laure arasında, insanlığa ve umudun mümkün olduğuna ilişkin ortak bir inanç temelinde gizli bir bağ gelişir. Dört bölümlük mini dizi "All the Light We Cannot See (Göremediğimiz Tüm Işıklar)", 2 Kasım'dan itibaren Netflix'te izleyebilirsiniz.


Game of Thrones, 5-8. Sezon (2 Kasım)

Yaratıcı: David Benioff, D.B. Weiss

Oyuncular: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Sophie Turner, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau, Iain Glen

George R.R. Martin'in çok satan kitaplarından uyarlanan, David Benioff ve D.B. Weiss'in yaratıcısı olduğu HBO yapımı fenomen dizi "Game of Thrones"; Westeros'un mistik toprakları ve Yedi Krallık'ın kontrolü için mücadeleye giren dokuz soylu ailenin taht oyunları ve düşmanlıklarının anlatıldığı inanılmaz bir macera sunuyor. Tüm dünyada izlenme rekorları kıran, IMDB'de En Çok Oylanan Diziler Listesi'nde ilk sırada yer alan ve 2011 yılında ilk bölümünün yayınlanmasının ardından fantastik dizi sevmeyenlerin bile konuştuğu, her sezonun ayrı bir gündem yarattığı "Game of Thrones", iki yıl üst üste En İyi Dizi ve En İyi Senaryo dahil sayısız Primetime Emmy ödülünün de sahibi. "Game of Thrones" dizisi, 5, 6, 7 ve 8. sezonları ile 2 Kasım'dan itibaren Prime Video izleyicisiyle buluşuyor.


Terzi, 3. Sezon (3 Kasım)

Yaratıcı: Onur Güvenatam

Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Şifanur Gül, Olgun Şimşek

"Terzi" dizisinin üçüncü sezonunda, uzun bir yolculuktan evine dönen Peyami'nin Esvet'e karşı hisleri giderek yoğunlaşır. Bu oyuna bir son vermeli ve Dimitri'ye tüm gerçekleri anlatmalıdır. Fakat yaşanan talihsiz olaylar Peyami ve Esvet'in planlarını alt üst edecektir. "Terzi" dizisi, 3. sezonu ile 3 Kasım'dan itibaren Netflix'te.


Invincible, 2. Sezon 1. Kısım (3 Kasım)

Yaratıcılar: Robert Kirkman, Cory Walker, Ryan Ottley

Seslendirme Kadrosu: Steven Yeun, Sandra Oh, Zazie Beetz, Grey DeLisle, Chris Diamantopoulos, Walton Goggins, Gillian Jacobs, Jason Mantzoukas, Ross Marquand, Khary Payton, Zachary Quinto, Andrew Rannells, Kevin Michael Richardson, Seth Rogen, J.K. Simmons

Çok sevilen yetişkinler için animasyon dizisi "Invincible", ikinci sezonunun ilk yarısı ile yeniden izleyiciyle buluşuyor. Robert Kirkman, Cory Walker ve Ryan Ottley'nin çığır açan çizgi romanından uyarlanan hikaye, 18 yaşındaki Mark Grayson'ı merkezine alıyor. Mark, babasının gezegendeki en güçlü süper kahraman olması dışında yaşıtlarından pek de farklı değil. Birinci sezonda Nolan'ın ihanetine uğrayan Mark, henüz bunun etkisini üzerinden atamamışken ikinci sezonda yeni tehditlerle karşılaşıyor. En büyük korkusu farkına bile varmadan babasına benzemek olan Mark, bir yandan yeni tehlikelerle savaşırken diğer yandan babası gibi olabilme korkusuyla mücadele ediyor. "Invincible" animasyon dizisi, 3 Kasım'da Prime Video'da.


Ferry (3 Kasım)

Oyuncular: Moora Vander Veken, Max Croes, Frank Lammers

Suç, dram ve gerilim türlerindeki "Ferry" dizisinde, ecstasy üretimi işine yeni giren Ferry Bouman, Brabant'ın yeraltı dünyasında tutunmaya çalışır. Zirvede kendine bir yer edinmek için John, kayınbiraderi Lars, Remco ve Dennis ile birlikte, güçlü bir konumdaki uyuşturucu baronu Arie Tack ve kötü üne sahip bir motosiklet kulübüyle savaşır. Sevgilisi Danielle, Ferry'nin ve yaptığı işin karanlık yüzünü öğrenince onun, en büyük olmanın bedelini nasıl ödediği ortaya çıkar. "Ferry" dizisi, sekiz bölmlük ilk sezonu ile 3 Kasım'danitibaren Netflix'te.


Şahsiyet II. Fasıl (13 Kasım)

Yönetmen: Onur Saylak

Oyuncular: Haluk Bilginer, Şebnem Bozoklu, Recep Usta, Necip Memili, Erdal Özyağcılar, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Şehsuvar Aktaş, Nihal Koldaş, Eda Şölenci, Ayşen İnci, Burhan Öçal, Ömer Duran, Erkan Taşdöğen, Feridun Koç, Salih Usta, Füsun Erbulak, Nurseli İdiz, İzzet Günay, Cansu Dere

Başrolünde Haluk Bilginer'in yer aldığı polisiye-drama "Şahsiyet" dizisi, beş yıl aradan sonra ikinci sezonuyla geri dönüyor. Agah Beyoğlu'nun sürükleyici hikayesi, bu sezon daha da heyecanlı ve "şahsi" bir hal alıyor. İlk sezonda Alzheimer teşhisi alan ve "unutma"yı hesaplaşma için adeta bir fırsata çeviren emekli adliye katibi Agah Beyoğlu, yeni sezonda kendisini bireysel bir hesaplaşmanın ortasında buluyor. Şahsiyet'in 10 bölümlük ikinci sezonunun ilk iki bölümü, 13 Kasım'da GAİN'de yayınlanıyor.


Succession, 1-3. Sezon (13 Kasım)

Yaratıcı: Jesse Armstrong

Oyuncular: Nicholas Braun, Brian Cox, Kieran Culkin, Sarah Snook, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, Alan Ruck, Jeremy Strong, J. Smith-Cameron, Dagmara Dominczyk

Çok sevilen dram dizisi "Succession", dünyanın en büyük medya ve eğlence şirketini kontrol eden Roy Ailesi'ni merkezine alıyor. Şirketin patronu Logan Roy'un emekliye ayrılmasını bekleyen ve sahip oldukları medya imparatorluğunu kontrol etmek isteyen aile üyelerinin arasındaki kıyasıya rekabeti izliyoruz. "Succession" dizisi, ilk üç sezonu ile 13 Kasım'da Prime Video'da.


A Murder at the End of the World (14 Kasım)

Yaratıcı: Zal Batmanglij, Brit Marling

Oyuncular: Emma Corrin, Clive Owen, Harris Dickinson, Brit Marling, Alice Braga, Joan Chen, Raúl Esparza, Jermaine Fowler, Ryan J. Haddad, Pegah Ferydoni, Javed Khan

Dram, gizem ve gerilim türlerindeki mini dizi "A Murder at the End of the World", Darby Hart adındaki Z kuşağı amatör dedektif ve teknoloji meraklısı genç bir kadını merkezine alıyor. Darby ve diğer sekiz misafir, inzivaya çekilmiş bir milyader tarafından uzak ve göz kamaştırıcı bir yerdeki inzivaya katılmaya davet edilir. Diğer konuklardan birinin ölü bulunması bu inzivayı kabusa çevirecektir. Darby, katilin başka birini öldürmesinden önce, birbirleriyle çatışan çıkarlar karmaşasında kendini bulur ve bunun bir cinayet olduğunu kanıtlamak için tüm becerilerini kullanmak zorunda kalır. Yedi bölümlük "A Murder at the End of the World" dizisi, 14 Kasım'dan itibaren Disney+'ta izlenebilir.


Suburraeterna (14 Kasım)

Oyuncular: Carlotta Antonelli, Filippo Nigro, Giacomo Ferrara, Emmanuele Aita, Paola Sotgiu, Federica Sabatini

"Suburraeterna" dizisinde, Roma, 2011. siyasi kurumlar çöküşün eşiğindeyken Vatikan skandallarla çalkalanmaktadır ve başkentin sokaklarında kargaşa hüküm sürer. Cinaglia, suç dünyasında Samuray'ın mirasını devralmak için uğraşır ve Badali ile birlikte şehirdeki tüm suç eylemlerini denetlerken Anacleti Ailesi'nin başına geçen Adelaide ile Angelica ve Ostia'daki uyuşturucu satışı noktalarını yönetmelerine yardım eden Nadia'dan destek alır. Ama herkes kurulan bu düzeni kabul etmek istemez. Oyuna giren yeni oyuncular Roma'nın dengelerini bozar. Gerilim ve dram türlerindeki "Suburraeterna" dizisi, 14 Kasım'da Netflix'te.


The Crown, 6. Sezon 1. Kısım (16 Kasım)

Yaratıcı: Peter Morgan

Oyuncular: Imelda Staunton, Jonathan Pryce, Lesley Manville, Elizabeth Debicki, Dominic West, Ed McVey Meg Bellamy

Çok sevilen "The Crown" dizisinin final sezonu olan altıncı sezonunda, Prenses Diana ve Dodi Fayed arasında bir ilişki filizlenir, ancak vahim bir araba yolculuğu kahredici sonuçlar doğurur. Monarşi kamuoyunun tepkisiyle boğuşurken Prens William, annesinin ölümünün ardından Eton'daki yaşantısına uyum sağlamaya çalışır. Charles ile Camilla'nın evliliği ve William ile Kate arasında yeni bir peri masalının başlangıcı, tahtta 50. yılını dolduran Kraliçe'yi monarşinin geleceği konusunda düşündürür. "The Crown" dizisinin 6. sezonunun 1. kısmı, 16 Kasım'da Netflix'te.


Holy Family, 2. Sezon (17 Kasım)

Yaratıcı: Manolo Caro

Oyuncular: Najwa Nimri, Carla Campra, Ivan Pellicer, Alba Flores, Ella Kweku, Alex Garcia, Macarena Gomez, Alvaro Rico

Senaryosu Manolo Caro, Fernando Perez ve Maria Miranda'ya ait olan "Holy Family" dizisinde, şok edici bir sır saklayan bir aile, yeni ilişkilerin planlarını karmaşıklaştırdığı ve geçmişin onları yakalamaya başladığı Madrid'de hayatlarına yeniden başlar. "Holy Family" dizisi 2. sezonu ile 17 Kasım'da Netflix'te.


Ojitos de Huevo, Burada Görecek Bir Şey Yok (17 Kasım)

Oyuncular: Alexis Arroyo, Kike Vazquez, Paola Fernandez, Tete Espinoza, Guillermo Villegas Roman

Komedi ve dram türlerindeki "Ojitos de Huevo (Burada Görecek Bir Şey Yok)" dizisinde, başarılı bir komedyen olma hayali kuran görme engelli genç Alexis, aşırı korumacı babasını ardında bırakarak hem en iyi arkadaşı hem de "menajer"i olan serebral palsili Charly ile birlikte dünyanın en büyük şehrine taşınır. Politik doğruculuğa meydan okuyan buruk komedi "Ojitos de Huevo (Burada Görecek Bir Şey Yok)", işlevsel çeşitliliğin görmezden gelindiği bir dünyada insanın hayallerinin peşinden gitmesinin ne anlama geldiğini irdeliyor. "Ojitos de Huevo (Burada Görecek Bir Şey Yok)" dizisi, 17 Kasım'da Netflix'te.


A Nearly Normal Family, Neredeyse Sıradan Bir Aile (24 Kasım)

Oyuncular: Björn Bengtsson, Christian Fandango Sundgren, Melisa Ferhatovic

Suç, dram ve gerilim türlerindeki mini dizi "A Nearly Normal Family (Neredeyse Sıradan Bir Aile)", Mattias Edvardsson'un "A Nearly Normal Family" adlı kitabından uyarlanıyor. Sandell Ailesi; Papaz Adam, Avukat Ulrika ve onların 19 yaşındaki kızı Stella'dan oluşan normal bir ailedir. Lund'un dışındaki şık bir banliyöde yaşayan bu aile, görünüşte kusursuz bir hayata sahiptir. Ancak bir gün cinayetle suçlanan Stella'nın tutuklanmasıyla her şey değişir. Bu haberle yıkılan Adam ve Ulrika, ne yapacaklarını bilemez. Neler olmaktadır? Stella'ya bedeli ne olursa olsun yardım etmek isterler, ancak ne kızlarını ne de birbirlerini gerçekten tanıyıp tanımadıklarından emin olmadıklarını fark ederler. "A Nearly Normal Family (Neredeyse Sıradan Bir Aile)" dizisi, 24 Kasım'da Netflix'te.


Doctor Who: The Star Beast (25 Kasım)

Oyuncular: David Tennant, Catherine Tate, Neil Patrick Harris

Televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından "Doctor Who" dizisinin 60. yıl dönümüne özel olarak en sevilen Doctor'lardan 14. Doctor'ı canlandıran David Tennant, ikonik role geri dönüyor. Catherine Tate de Donna Temple-Noble rolüyle Tennant'a eşlik etmek için geri dönüyor. Üç parçadan oluşan özel içeriklerin ilk bölümü olan "The Star Beast", 25 Kasım'da Disney+'ta.


Faraway Downs (26 Kasım)

Oyuncular: Nicole Kidman, Hugh Jackman

Macera ve dram türlerindeki "Faraway Downs", altı bölümlük bir mini dönem dizisi. Bir aristokrat olan Sarah'nın Avustralya'da bir sığır çiftliği vardır. Kocasının ölümünün ardından bir baron topraklarını ele geçirmek için planlar yapar, ancak çiftliğini korumak için sığır çobanı Jackman ile güçlerini birleştirir. "Faraway Downs" dizisi, 26 Kasım'da Disney+'ta izleyici ile buluşuyor.


Uzun Sezonlu En İyi Diziler

Sonbaharda İzleyebileceğiniz En İyi Diziler

IMDB'nin En Popüler 2023 Yılı Dizileri

EN ÇOK OKUNANLAR

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları
43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler
Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

Nisan Ayı Dizi Önerileri
Nisan Ayı Dizi Önerileri

Nisan Ayı Dizi Önerileri

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler
En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları
74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

Mart Ayı Film Önerileri
Mart Ayı Film Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler
“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar