Eylül 2023'te İzlenebilecek Dizi Önerileri

Yerli ve yabancı platformlarda yayınlanmaya başlayan veya yeni sezonu gelen, mutlaka izlemeniz gereken Eylül 2023 dizileri.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
29 Ağustos 2023 Salı 13:10 | Son Güncellenme:
15 dakika okunma süresi
Eylül Ayı Dizi Önerileri

Eylül 2023 Dizileri

Disenchantment, 5. Sezon (1 Eylül)

Yaratıcılar: Matt Groening, Josh Weinstein

Oyuncular: Abbi Jacobson, Eric André, Nat Faxon

Aksiyon, komedi ve macera türlerindeki "Disenchantment" animasyon dizisinde, Prenses Tiabeanie, yani 'Bean' ve dostları iblis Luci ile elf Elfo'nun başından geçen maceraları konu alıyor. "Disenchantment", 5. ve son sezonuyla karşımıza çıkıyor. Üçlümüz, Dreamland için verilen destansı bir savaşa doğru yola çıkıyor. "Disenchantment" dizisi, 10 bölümlük 5. sezonuyla 1 Eylül'de Netflix ekranlarında yerini alıyor.


The Wheel of Time, 2. Sezon (1 Eylül)

Yaratıcı: Rafe Judkins

Oyuncular: Rosamund Pike, Josha Stradowski, Daniel Henney, Zoe Robins, Madeleine Madden, Marcus Rutherford, Donal Finn, Ceara Coveney

Robert Jordan'ın çok satan fantastik romanlar serisinden uyarlanan "The Wheel of Time" dizisinde kendi halinde bir çiftçi çocuğu Rand al'Thor, dünyayı ya kurtaracak ya da yıkacak tehlikeli bir tarihi figür olan Ejder olduğunu öğrenir. Güçlü büyücülerden oluşan bir ordu, onu Karanlık Ejder'den korumak için sahip olduğu güç ve çılgın yönüyle yüzleştirmek zorunda kalır. "The Wheel of Time" dizisinin 2. sezonu, 1 Eylül'de Prime Video'da seyirciyle buluşuyor.


B.O., Görev Başında (6 Eylül)

Oyuncular: Leandro Hassum, Luciana Paes, Jefferson Schroeder

Komedi ve suç türlerindeki "B.O. (Görev Başında)" dizisinin merkezinde Rio de Janeiro eyaletinin kırsalındaki Campo Manso adlı hayali bir şehirde doğan Suzano'yu izleriz. Yasa dışı bir kumar çetesiyle bağlantısı olan kaçak bir suçluyu kaza eseri yakalayınca merkeze, yani Rio'ya tayin edilir. Yeni amir boyundan büyük işlere girince Rio de Janeiro'nun 8. bölge polis merkezinde işler karmakarışık bir hâl alır. Her daim eyleme geçmeye hazır olan meslektaşları onun burada fazla dayanmayacağını düşünmektedir. Ne var ki alışılmadık yöntemleri ve kocaman bir kalbi olan bu polis şefi, onların suçu önemli ölçüde azaltmasına katkıda bulunacak gizli bir silah olabilir. "B.O. (Görev Başında)" dizisi, 6 Eylül'de Netflix'te izlenebilir.


Infamia, Yüz Karası (6 Eylül)

Yaratıcılar: Anna Maliszewska, Kuba Czekaj

Oyuncular: Zofia Jastrzębska, Kamil Piotrowski, Magdalena Czerwinska

Dram türündeki "Infamia (Yüz Karası)" dizisinde, Roman kökenli Gita ile ailesi, yıllarca Galler'de yaşadıktan sonra memleketleri olan Polonya'ya döner. Genç kız burada kendini bulmaya ve tutkularını keşfetmeye çalışır. 17 yaşındaki birinin normal hayatını sürdürmeye çalışan Gita'nın aşık olunca, gençlerin modern dünyası ile geleneksel aile kuralları arasında bir denge kurması gerekecektir. "Infamia (Yüz Karası)" dizisi, 6 Eylül'den itibaren Netflix'te.


Dear Child, Sevgili Çocuk (7 Eylül)

Oyuncular: Julika Jenkins, Naila Schubert, Justus von Dohnanyi

Korku, dram ve gizem türlerindeki "Dear Child (Sevgili Çocuk)", Romy Hausmann'ın aynı adlı romanından uyarlanmış altı bölümlük bir mini dizi. Hannah ve Jonathan adlı iki çocukla birlikte yüksek güvenlikli bir evde yaşayan Lena, dışarıdan tamamen izole durumdadır. Çocuklar ve Lena, tam olarak kendileri için belirlenen saatlerde yemeklerini yemekte, tuvalete gitmekte ve uyumaktadır. O, odaya girer girmez ellerini göstermek için sıraya girerler. Onun söylediği her şeyi yaparlar. Bu durum, genç kadın kaçmayı deneyene dek böyle devam eder. "Dear Child (Sevgili Çocuk)" dizisi, 7 Eylül'de Netflix'te.


Virgin River, 5. Sezon (7 Eylül)

Yaratıcı: Sue Tenney

Oyuncular: Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Tim Matheson, Annette O'Toole, Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth, Zibby Allen, Sarah Dugdale, Marco Grazzini, Mark Ghanimé, Kai Bradbury, Kandyse McClure

"Virgin River" dizisinin 5. sezonunda sürpriz ilişkiler, şoke edici bir ayrılık, zorlu bir mahkeme süreci, yürek parçalayan bir veda ve kasabayı tehdit eden bir orman yangını var. Tüm bunlar Virgin River halkından bazılarını bir araya getirirken bazılarını birbirinden ayırıyor. "Virgin River" dizisi, 5. sezonu ile 7 Eylül'de Netflix'te.


Kulüp, 2. Sezon (15 Eylül)

Yaratıcı: Zeynep Günay Tan

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Barış Arduç, Salih Bademci, Asude Kalebek, Halil Babür, Serra Arıtürk, Ada Erma

"Kulüp" dizisinin 2. sezonunda, 1960'lar Türkiye ve İstanbul'unu, dönemin köklü bir değişimin eşiğindeki sosyal hayatı ve eğlence dünyasını izliyoruz. Yaşanan baskılara karşı duran Çelebi ve Matilda, Kulüp İstanbul Ailesi'ni ayakta tutmak için birlikte mücadele vermektedir. Zamansız büyümek zorunda kalan Raşel ise artık beş yaşında olan kızı Rana ile birlikte kendi ailesini kurmayı öğrenme mücadelesi vermektedir. "Kulüp" dizisinin 2. sezonu, 15 Eylül'de Netflix'te seyirciyle buluşuyor.


Surviving Summer, Bambaşka Bir Yaz, 2. Sezon (15 Eylül)

Yaratıcılar: Josh Mapleston, Joanna Werner

Oyuncular: Kai Lewins, Sky Katz, Savannah La Rain

Dram türündeki "Surviving Summer (Bambaşka Bir Yaz)" dizisinde, sörfe tutkuyla bağlanan ve hem Ari hem de eski arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelmeye can atan Summer, Shorehaven'a geri döner. Ancak eyalet takımına girince Ari'nin aynı zamanda takım kaptanı da olan yeni kız arkadaşı Wren'in azılı düşmanı haline gelir. "Surviving Summer (Bambaşka Bir Yaz)" dizisi, 2. sezonu ile 15 Eylül'de Netflix'te.


Sarmaşık Zamanı (21 Eylül)

Yönetmen: Gökçen Usta

Oyuncular: Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan, Yiğit Kirazcı, Tilbe Saran, Emre Karayel, Emel Çölgeçen, Özgür Emre Yıldırım

Dram ve gerilim türlerindeki "Sarmaşık Zamanı" dizisi, görünüşte bir kadının isteyeceği her şeye sahip olan Ezgi'yi merkezine alıyor. Bir evlat, onu seven yakışıklı ve ilgili bir koca, sevdiği bir iş, zengin ve rahat bir yaşam... Ancak bir gün karşısına çıkan bir yabancının sözleri her şeyi alt üst eder: "Kocan seni öldürmek istiyor!" "Sarmaşık Zamanı" dizisi, 21 Eylül'den itibaren beIN CONNECT'te.


Sex Education, 4. Sezon (21 Eylül)

Yaratıcı: Laurie Nunn

Oyuncular: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Connor Swindells

Çok sevilen "Sex Education" dizisinin 4. sezonunda, Moordale Ortaokulu'na veda eden Otis ve Eric, Cavendish Lisesi'ndeki ilk günleriyle birlikte hayatlarında yeni bir sayfa açar. Otis yeni kliniğini açmakla ilgili kaygılar yaşarken Eric ise yine diğer öğrenciler tarafından dışlanmaktan korkar. Ancak Cavendish'teki ortam, kendilerini ilerici addeden tüm Moordale öğrencilerini bile kültür şokuna uğratacak kadar farklıdır. "Sex Education" dizisinin 4. Sezonu, 21 Eylül'de Netflix'te.


The Continental: From the World of John Wick (22 Eylül)

Yaratıcılar: Greg Coolidge, Shawn Simmons, Kirk Ward

Oyuncular: Mel Gibson, Colin Woodell, Nhung Kate, Katie McGrath Peter Greene, Jessica Allain, Adam Shapire, Jremy Bobb, Ayomide Adegun, Sallay Garnett

Aksiyon, suç ve gerilim türlerindeki "The Continental: From the World of John Wick", üç bölümlük bir mini dizi. Continental, dünyanın dört bir yanında bulunan ve yeraltı suç dünyasının üyeleri için tarafsız bir bölge işlevi gören bir oteller zinciridir. Bu oteller, birçok tetikçi ve azılı katil tarafından sık sık ziyaret edilir. "The Continental: From the World of John Wick" dizisi, 22 Eylül'de Prime Video'da.


Song of the Bandits (22 Eylül)

Oyuncular: Kim Nam-gil, Seohyun, Yoo Jae-myung

Aksiyon ve dram türlerindeki tarihi yapım "Song of the Bandits" dizisinde, bugün kuzeydoğu Çin'in bir parçası olan Gando'da kendi nedenleriyle toplanan Koreliler, 1910-45 Japon sömürge yönetimi sırasında evlerini korumak için bir araya gelirler. "Song of the Bandits" dizisi, 22 Eylül'de Netflix'te.


Gen V (29 Eylül)

Yaratıcılar: Evan Goldberg, Eric Kripke, Craig Rosenberg

Oyuncular: Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Marco Pigossi

Çok sevilen "The Boys" evrenini genişleten "Gen V" dizisi, öğrencilerin gelecek nesil kahramanlar olmak için gittiği ve sadece genç süper kahramanların eğitim gördüğü prestijli Godolkin Üniversitesi'nde geçiyor. Süper kahramanların kötü yolu seçtiğinde neler olacağı biliniyor ama her süper kahraman yozlaşmayı tercih etmiyor. Bu gençler, kendini keşfetme ve eğlenme gibi tipik üniversite karmaşasının ötesinde kelimenin tam anlamıyla patlamaya hazır durumlarla karşı karşıya kalıyor. Öğrenciler, popülerlik ve iyi notlar için rekabet ederken işin içine süper güçler girdiğinde ise risk yükseliyor. Üstelik bir grup genç süper kahraman, okulda daha büyük ve kötü bir şeyin döndüğünü keşfediyor. "Gen V" dizisi, 29 Eylül'den itibaren Prime Video'da.


Gençler ve Genç Hissedenler İçin Dizi Önerileri

Tim Burton'ın Yönettiği En İyi Dizi ve Filmler

"Succession" Dizisini Sevenler İçin Önerileri

EN ÇOK OKUNANLAR

Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey
“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler
En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları
74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

Mart Ayı Dizi Önerileri
Mart Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Dizi Önerileri

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları
43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler
Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler