Teras Sezonundayız!

Şimdi teraslara çıkma vakti. Şehrin üç favori buluşma noktasını bir araya getirdik.

YAZAR: LARA MUTLU
31 Temmuz 2018 Salı 14:59 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi
Teras Sezonundayız!

BAHANE ON10

Şef: Kaan Arığ

Yaz menüsünde neler var?

BAHANE ON10’un mutfağı soğuk ve sıcak meze ağırlıklı bir menümüz var. Dolayısıyla, mevsimsel sebzeleri anında menüye entegre ediyoruz. Örneğin; börülce mevsiminde börülce ile hazırlanan bir meze eklenebiliyor ya da balık haftalık olarak sezona göre değişiyor gibi...

TOI İstanbul

Şef: İsmet Saz

Gelenlerin mutlaka tatması gereken yemekler neler?

Buraya gelenlerin mutlaka tatması gereken lezzetlerin başında tabii ki öncelikle Beef Wellington geliyor. Beef Wellington’dan sonra muhakkak ahtapot salatasını, ördek prosciutto’yu, lobster roll’u, New England stilinde yapılmış, lokal malzemeyle hazırlanan Yengeç Burger’ı, kokoreçi ve özel bir lezzet aromasıyla sunduğumuz Levrek Ceviche’yi denemelerini tavsiye ederim. Nedenine gelecek olursak, bahsettiğimiz lezzetleri orijinal reçetelerine özgün dokunuşlar katarak hazırlıyor, tatlarını daha da yüceltecek yorumlar getiriyoruz. O yüzden kesinlikle bu lezzetleri önceden deneyen ya da denemeyen herkesin yeni tatlarla buluşması için bu yemekleri öneriyoruz.

M16 Roof

Şef: Bruno Andres

Santa Cruz

Sizin alamet-i farikanız nedir?

Dünyanın en yeni foodie trend’leri arasında sayılan Peru mutfağını, Akdeniz’in modern tatlarıyla buluşturduk. Yemeklere kendi dokunuşlarımızı ve imzamızı katarak İstanbul’da henüz ender yerlerde bulunan Peru mutfağına 16 Roof’ta yeni bir soluk getiriyoruz.

HABERİN TAMAMI ALEM SUMMER'DA!

Fotoğraflar: Pınar GEDİKÖZER

EN ÇOK OKUNANLAR

Jude Bellingham ile Louis Vuitton'un Yeni Formalite Anlayışı

Jude Bellingham ile Louis Vuitton'un Yeni Formalite Anlayışı

3 dakika okunma süresi
Yeni Sezonun Barometresi: Christie's "Handbags Online: The Hong Kong Edit"

Yeni Sezonun Barometresi: Christie's "Handbags Online: The Hong Kong Edit"

4 dakika okunma süresi
Çiçeklerle Konuşan Usta: Gregor Lersch İstanbul'da

Çiçeklerle Konuşan Usta: Gregor Lersch İstanbul'da

7 dakika okunma süresi
Mea Culpa ile Kuralların Ötesinde Bir Zarafet

Mea Culpa ile Kuralların Ötesinde Bir Zarafet

3 dakika okunma süresi
Dora Maar: Picasso'nun İlham Perisi Olmanın Çok Ötesinde

Dora Maar: Picasso'nun İlham Perisi Olmanın Çok Ötesinde

4 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı