Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Godiva’nın eşsiz lezzetlerinin oluşturulmasında önemli bir rol oynayan Belçikalı çikolata ve pasta şefi Philippe Daue İstanbul’da Godiva Zorlu mağazasında aralarında Esin Maraşlıoğlu, Biricik Suden gibi isimlerin de olduğu cemiyet hayatının ünlü isimleriyle bir araya geldi.

31 Temmuz 2015 Cuma 12:10 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi

Daue, çikolata sanatının incelikleri ve 2016 trendleri hakkında bilgi verirken, misafirleri için özel lezzetler de hazırladı. Godiva’nın Uzakdoğu Şefi Philippe Daue, İstanbul’daydı. Dünyaca ünlü Şef Philippe Daue Zorlu Godiva mağazasında çikolata tutkunlarıyla buluştu. Godiva’nın eşsiz lezzeti Sin Cake’in de mucidi olan Godiva Pasifik ve Çin Sorumlusu Şef Daue, İstanbul’da aralarında Biricik Suden, Esin Maraşlıoğlu, Aliye Simavi ve Mine Kalpakçıoğlu gibi ünlülerin de bulunduğu bir gruba özel olarak düzenlediği tadım aktivitesinde çikolatada 2016 trendlerini anlattı, katılımcılarla birlikte çikolata yaptı.

2016 yılında çikolatanın daha yoğun kıvamda bitter trende doğru geçiş göstereceğini söyleyen Şef, kinoa gibi tahılların yanı sıra, yemiş ve kuru meyvadan oluşan doğal içeriklerde kombinasyonların artacağını söyledi.

Belçika Kraliyet Ailesi’nin pasta şefi bir babanın oğlu olarak bu geleneği devam ettiren Şef Daue, Sangri-La, Mandarin Oriental ve Hilton gibi 5 yıldızlı otellerde baş pastacılık şefi olarak çalıştıktan sonra 2012 yılından bu yana Godiva ailesinde iz bırakan lezzetlere imza atıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs Ayı Burç Yorumları

20 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Çırağan Palace Shop'tan Yeni Yıl Lezzetleri

Çırağan Palace Shop'tan Yeni Yıl Lezzetleri

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri