HBO Max'in En Sevilen 25 Dizisi

Yüksek bütçeli ve prestijli yapımlarıyla tanınan HBO Max'te izleyebileceğiniz en sevilen dizileri bir araya getirdik.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
17 Nisan 2023 Pazartesi 13:40 | Son Güncellenme:
30 dakika okunma süresi
HBO Max'in En Sevilen Dizileri

En Popüler HBO Max Dizileri

Yıllar içinde HBO, o kadar başarılı ve dünya çapında hit olan yapımlara imza attı ki bugün HBO imzasını görmemiz, bir dizinin izlemeye değer olduğunu düşünmemiz için yeterli olabiliyor. Dramdan fantastiğe, gerilimden bilim kurguya ve komediden polisiyeye dek farklı türlerdeki yapımlardan senaryosu, oyunculukları, kurgusu ve yönetmenliğiyle izleyenleri kendine hayran bırakan, müzikleriyle sonsuza dek zihinlerimize kazınan en sevilen HBO Max dizilerini mercek altına aldık.


1.Game of Thrones (2011-2019) – IMDB Puanı 9.2

Yaratıcı: David Benioff, D.B. Weiss

Oyuncular: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Sophie Turner, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau, Iain Glen

George R.R. Martin'in çok satan kitaplarından uyarlanan, David Benioff ve D.B. Weiss'in yaratıcısı olduğu HBO yapımı fenomen dizi "Game of Thrones"; Westeros'un mistik toprakları ve Yedi Krallık'ın kontrolü için mücadeleye giren dokuz soylu ailenin taht oyunları ve düşmanlıklarının anlatıldığı inanılmaz bir macera sunuyor. Tüm dünyada izlenme rekorları kıran, IMDB'de En Çok Oylanan Diziler Listesi'nde ilk sırada yer alan ve 2011 yılında ilk bölümünün yayınlanmasının ardından fantastik dizi sevmeyenlerin bile konuştuğu, her sezonun ayrı bir gündem yarattığı "Game of Thrones", iki yıl üst üste En İyi Dizi ve En İyi Senaryo dahil sayısız Primetime Emmy ödülünün de sahibi.


2.House of the Dragon (2022-) - IMDB Puanı 8.5

Yaratıcılar: Ryan J. Condal, George R.R. Martin

Oyuncular: Matt Smith, Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Ewan Mitchell, Eve Best, Rhys Ifans, Tom Glynn-Carney, Steve Toussaint, Matthew Needham, Graham McTavish

"Game of Thrones"tan bahsetmişken, onun tahtına oturabilecek dizi olarak anılan "House of the Dragon"dan da bahsetmemek olmaz. 2022 yılında yayınlanmaya başlayan "House of the Dragon", Targaryen Ailesi'nin "Game of Thrones"ta izlediğimiz olaylar yaşanmadan 200 yıl önceki dönemine odaklanıyor. "House of the Dragon", atası olan dizinin son sezonlarında düşen beğenilme oranını istikrarlı bir şekilde korumayı başarırken, özlediğimiz politik oyunları, güç savaşlarını, etik tartışmaları ve kendi hayran kitlelerini oluşturacak kadar sevilen karakterleri yeniden yaratıyor. "House of the Dragon" o fantastik dünyanın içinde kaybolma hissini izleyiciye aktarabilme konusunda oldukça başarılı.


3.The Sopranos (1999-2007) – IMDB Puanı 9.2

Yaratıcı: David Chase

Oyuncular: James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli, Steven Van Zandt, Robert Iler

David Chase'in yaratıcısı olduğu HBO yapımı, beş Altın Küre ve 21 Emmy Ödüllü "The Sopranos", televizyon tarihinin en iyi dizilerinden biri, hatta birçoklarına göre en iyisi olarak kabul ediliyor. "The Sopranos", büyük bir İtalyan-Amerikan mafya ailesi olan Soprano Ailesi ve ihanete tahammülü olmayan mafya lideri Tony Soprano'nun hikayesini anlatıyor. Tony Soprano, sık sık geçirdiği baygınlıklardan sonra zorla psikiyatriste gider. Doktoru Melfi ve Tony arasında geçen diyaloglardaki suç, aile, adalet gibi kavramlar ve onların arasında denge kurmaya çalışılması, dizinin ana çatışmasını oluşturuyor.


4.Succession (2018-2023) – IMDB Puanı 8.8

Yaratıcı: Jesse Armstrong

Oyuncular: Nicholas Braun, Brian Cox, Kieran Culkin, Sarah Snook, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, Alan Ruck, Jeremy Strong, J. Smith-Cameron, Dagmara Dominczyk

Çok sevilen dram dizisi "Succession", dünyanın en büyük medya ve eğlence şirketini kontrol eden Roy Ailesi'ni merkezine alıyor. Şirketin patronu Logan Roy'un emekliye ayrılmasını bekleyen ve sahip oldukları medya imparatorluğunu kontrol etmek isteyen aile üyelerinin arasındaki kıyasıya rekabeti izliyoruz. Son sezonuna dek büyük bir ilgiyle izlenen "Succession" dizisi, son sezonunda gerçek anlamda zirve yaparak ekranlara veda ediyor.


5.The White Lotus (2021-2024) – IMDB Puanı 7.9

Yaratıcı: Mike White

Oyuncular: Jennifer Coolidge, Jon Gries, F. Murray Abraham, Adam DiMarco, Meghann Fahy, Beatrice Granno, Tom Hollander, Sabrina Impacciatore, Theo James, Aubrey Plaza, Haley Le Richardson

"The White Lotus" dizisi, tropik bir tatil beldesinin çeşitli konukları ve çalışanlarının bir hafta boyunca yaşadıkları maceraları konu alıyor. Her sezonu başka bir ülkedeki White Lotus tesisinde geçen dizinin oyuncu kadrosu da her sezonda değişiyor. Ancak dizinin atmosferi, dram ve gerilimle karışık komedi anlayışı ve "Katil kim?" teması aynı kalıyor.


6.The Last of Us (2023-) – IMDB Puanı 8.9

Yaratıcılar: Neil Druckmann, Craig Mazin

Oyuncular: Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Anna Torv, Merle Dandridge

Çok sevilen aynı isimli video oyundan uyarlanan "The Last of Us" dizisi, şimdiye kadar çekilmiş en iyi oyun uyarlamalarının başında geliyor. 14 yaşındaki Ellie, tüm insanlığı yok eden bir salgının tek çaresidir. Gözü pek bir kaçakçı olan Joel, Ellie'yi bilim insanlarına teslim etmek için tutulur. Baskı altında bir karantina bölgesinden Ellie'yi kaçırmak zorunda olan Joel, zamanla Ellie ile bağ kurar. Küçük bir iş gibi görünen bu kurtarma operasyonu vahşi ve acımasız bir hayatta kalma mücadelesine dönüşür.


7.Euphoria (2019-) – IMDB Puanı 8.4

Yaratıcı: Sam Levinson

Oyuncular: Zendaya, Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreria, Nika King, Hunter Schafer

Dünyaca ünlenen "Euphoria" dizisi, bir grup Amerikalı gencin seks, uyuşturucu, travma ve sosyal medyayla çevrili dünyalarındaki çetrefilli hayatlarını, romantik birlikteliklerini ve arkadaşlık ilişkilerini anlatıyor. "Euphoria", 17 yaşındaki Rue'nun hikayesine odaklanıyor. Rue, yaz boyunca ortadan kaybolmuştur ve arkadaşları aşırı dozdan öldüğüne artık emindir. Ancak o, yazı değişik bir rehabilitasyon merkezinde geçirmiştir. Bir ev partisinde yaşanan olaylardan sonra Rue'nun hayatına bazı şeylerin değişebileceğini gösteren yeni biri girer.


8.I May Destroy You (2020) – IMDB Puanı 8.1

Yaratıcı: Michaela Coel

Oyuncular: Michaela Coel, Weruche Opia, Paapa Essiedu, Stephen Wight

Drama dizisi "I May Destroy You", çağdaş yaşamda cinsel rıza sorunu, yeni flört ve ilişkiler dünyasında özgürleşme ve sömürü arasındaki ayrımı nasıl yaptığımız ekseninde ilerliyor. BAFTA Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Mini Dizi ödülü alan "I May Destroy You", Mini Dizide En İyi Senaryo kategorisinde de Emmy Ödülü kazandı.


9.I Hate Suzie (2020-) – IMDB Puanı 6.9

Yaratıcılar: Lucy Prebble, Billie Piper

Oyuncular: Billie Piper, Leila Farzad, Daniel Ings, Matthew Jordan-Caws

Komedi ve dram türlerindeki "I Hate Suzie" dizisinde, ünlü bir kadının, telefonunun 'hack'lenmesi ve son derece tehlikeli bir pozisyonda çekilmiş bir fotoğrafının ortaya çıkmasıyla tüm hayatı alt üst olur.


10.Rick and Morty (2013-) – IMDB Puanı 9.1

Yaratıcılar: Dan Harmon, Justin Roiland

Seslendirme Kadrosu: Justin Roiland, Chris Parnell, Spencer Grammer, Sarah Chalke, Kari Wahlgren, Maurice LaMarche, Dan Harmon

Parlak zekalı Rick ve huysuz torunu Morty'nin alternatif dünyalara yaptığı yolculukları konu alan "Rick and Morty", dünya çapında bir ilgiyle takip ediliyor. Komedi ve macera türlerindeki animasyon dizisi "Rick and Morty", 2013 yılından beri büyük bir hayran kitlesiyle yoluna devam ediyor.


11.The Staircase (2022) – IMDB Puanı 7.1

Yaratıcı: Antonio Campos

Oyuncular: Colin Firth, Toni Collette, Michael Stuhlbarg, Patrick Schwarzenegger, Sophie Turner, Odessa Young, Dane DeHaan

"The Staircase", gerçek suç hikayelerini sevenleri oldukça mutlu edecek bir dizi. Gerilim ve dram türlerindeki "The Staircase", 2001 yılında karısının merdivenlerden düşerek öldüğünü iddia ettikten sonra cinayetle suçlanan yazar Michael Peterson'ın hikayesini konu alıyor. Colin Firth, Emmy Ödülleri'nde Mini Dizi Kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu dalında adaylık kazanırken; Toni Collette de aynı dalda En İyi Kadın Oyuncu adaylığını elde etti.


12. Sharp Objects (2018) – IMDB Puanı 8.1

Yaratıcı: Marti Noxon

Oyuncular: Amy Adams, Patricia Clarkson, Eliza Scanlen ve Chris Messina

Gillian Flynn'nin en çok satan romanından uyarlanan sekiz bölümlük mini dizi "Sharp Objects", kendine zarar veren ve travma geçirmiş bir muhabirin bir cinayet haberi için memleketine dönüşünü takip eden gotik bir gizem hikayesi anlatıyor. Amy Adams, "Sharp Objects"te dizinin sahip olduğu gerilim tonunu çok iyi koruyan, adeta stresli diyebileceğimiz bir performans sergiliyor. Adams'ın canlandırdığı karakterin, hikayenin ilerleyiş sürecinde geçirdiği dönüşümün somutluğu izleyiciyi oldukça tatmin ediyor.


13.Big Little Lies (2017-2019) – IMDB Puanı 8.5

Yaratıcı: David E. Kelley

Oyuncular: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Laura Dern, Adam Scott, James Tupper, Alexander Skarsgard, Meryl Streep

Prestijli bir ilkokuldaki öğrencilerin üst sınıf annelerinin görünüşte mükemmel olan hayatları, bekar bir annenin, bu şirin Kaliforniya sahil kasabasına taşınmasıyla cinayet noktasına kadar geliyor. Suç, dram ve gizem türlerindeki "Big Little Lies", hem muazzam oyuncu kadrosu hem de hikaye işlenişiyle o kadar sevildi ki tek sezonluk bir mini dizi olarak yayınlanmasına karşın hayranların baskısıyla bir sezon daha çekildi.


14.The Gilded Age (2022-) – IMDB Puanı 8.0

Yaratıcı: Julian Fellowes

Oyuncular: Celia Keenan-Bolger, Debra Monk, Kelli O'Hara, Ben Ahlers, Taylor Richardson, Kristine Nielsen, Patrick Page, Douglas Sills, Michael Cerveris, Kelley Curran

Dönem dizisi tutkunlarının son dönemdeki favori yapımlarından "The Gilded Age", dram türünde etkileyici bir iş. Muhafazakar bir ailenin çocuğu, acımasız demiryolu kralı George Russell, çapkın oğlu Larry ve hırslı karısı Bertha'nın hakim olduğu zengin komşu klana sızmak için bir göreve çıkar.


15.Westworld (2016-2022) – IMDB Puanı 8.5

Yaratıcı: Lisa Joy, Jonathan Nolan

Oyuncular: Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris, Thandiwe Newton, Tessa Thompson, James Marsden, Luke Hemsworth, Angela Sarafyan, Anthony Hopkins, Aaron Paul

Yedi kez Primetime Emmy ödülü almış "Westworld" dizisi, gelecekte zengin kesime hitap eden bir eğlence parkında, yapay zekanın karanlığına ve insanoğlunun günahkarlığına odaklanıyor. Yapay zekaların kullanıldığı, gelen ziyaretçilerin katılabildiği oyunlarla dolu bu parkta; Vahşi Batı macerası sunan bölümde bir sorun ortaya çıkar. Bir grup robotun bilinç kazanması ile başlayan hikaye, çok geçmeden yaşanan cinayetlerle tehlikeli bir maceraya dönüşür.


16. Watchmen (2019) – IMDB Puanı 8.2

Yaratıcı: Damon Lindelof

Oyuncular: Regina King, Yahya Abdul-Mateen II, Tom Mison, Sara Vickers, Jeremy Irons, Andrew Howard, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Dylan Schombing, James Wolk, Lily Rose Smith ve Louis Gossett Jr.

Dokuz bölümlük mini dizi, aynı isimli "The Watchmen" filminin devam hikayesini anlatıyor. Damon Lindelof'un yaratıcılığını üstlendiği dizi, seyirciden oldukça beğeni toplaması bir yana Emmy Ödülleri'nde 26 adaylık ve 11 ödül kazandı. Orijinal filmin karanlık ruhunu diziye taşımak konusunda oldukça tutarlı bir iş ortaya çıkarmaları, sürükleyici hikayesi ve başarılı oyunculukları dizinin en iyi yanlarından biri. Maskeli kanunsuzların kanun kaçağı muamelesi gördüğü, alternatif bir tarihte geçen "Watchmen", filmin uyarlandığı aynı adı taşıyan çığır açan orijinal çizgi romanın nostaljisini kucaklamayı da başarıyor.


17.True Detective (2014-) – IMDB Puanı 8.9

Yaratıcı: Nic Pizzolatto

Oyuncular: Matthew McConaughey, Mahrshala Ali, Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Woody Harrelson

Beş Primetime Emmy ödülü sahibi ve HBO'nun en prestijli dizilerinden olan "True Detective", her sezon farklı bir cinayet ve polis soruşturmasıyla birlikte polislerin sırlarla dolu kişisel hayatlarına odaklanıyor. Dizinin antoloji yapısından dolayı her sezon, oyuncu kadrosunda ve başrollerde başka ünlü isimleri görüyoruz.


18.Mare of Easttown (2021) – IMDB Puanı 8.4

Yaratıcı: Brad Ingelsby

Oyuncular: Kate Winslet, Julianne Nicholson, Evan Peters, Jean Smart, Angourie Rice, John Douglas Thompson, Joe Tippett, Jack Mulhern

Küçük bir Pennsylvania kasabasında yaşanan bir cinayeti araştıran dedektifin bir yandan da dağılmakta olan hayatını bir arada tutmaya çalışmasını izlediğimiz mini HBO dizisi "Mare of Easttown"ın başrolünde Kate Winslet yer alıyor. Kate Winslet, performansıyla Emmy'de En İyi Kadın Oyuncu ödülü alırken, Julianne Nicholson da En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Evan Peters ise En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödüllerini kazandı.


19.Perry Mason (2020-) – IMDB Puanı 7.6

Yaratıcılar: Ron Fitzgerald, Rolin Jones

Oyuncular: Matthew Rhys, Juliet Rylance, Chris Chalk, Shea Whigham, Eric Lange, Diarra Kilpatrick

İkonik TV karakteri Perry Mason'ı yeniden çeken HBO, bu sefer bu çok sevilen karakteri canlandırmak için Matthew Rhys'ı seçiyor. Biraz daha huysuz, ayyaş ve hoşnutsuz bir Perry Mason izlediğimiz bu yeniden çekilen yapımda 1932 yılında Los Angeles'ta, hayatının davasını üstlenen savunma avukatı Perry Mason'ı takip ediyoruz.


20.Rain Dogs (2023-) – IMDB Puanı 6.7

Yaratıcı: Cash Carraway

Oyuncular: Daisy May Cooper, Fleur Tashjian, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo

Dram ve komedi türlerindeki "Rain Dogs", kendisi ve kızı Iris'in geçimini sağlamaya çalışan ve bekar bir anne olan Costello Jones'un hikayesini konu alıyor. Eski arkadaşı Selby hapisten çıktıktan sonra bu eşi benzeri olmayan üçlü, her yeni günü atlatmak için birbirlerine nasıl yardım edeceklerini bulmaya çalışır.


21.Six Feet Under (2001-2005) – IMDB Puanı 8.7

Yaratıcı: Alan Ball

Oyuncular: Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Rachel Griffiths, Freddy Rodriguez, Mathew St. Patrick, Justina Machado, Jeremy Sisto, James Cromwell

Dokuz Primetime Emmy ve üç Altın Küre ödülü alan HBO'nun unutulmaz dizisi "Six Feet Under"; cenaze evi işleten bir ailenin, babalarının ölümüyle birlikte değişen hayatlarını anlatıyor. Komedi ve dram türlerindeki kült dizi "Six Feet Under", bugün hala en çok izlenen yapımlardan biri.


22.Sex and the City (1998-2004) – IMDB Puanı 7.3

Yaratıcı: Darren Star

Oyuncular: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, David Eigenberg, Chris Noth, Willie Garson, Kyle MacLachlan, John Corbett, Evan Handler

Sekiz kere Altın Küre, yedi kere Primetime Emmy ödülü almış HBO yapımı ikonik dizi "Sex and the City", birbirinden farklı üçü 30'larında, biri 40'ında, dört New Yorklu kadının arkadaşlıklarını, ilişkilerini ve hayatlarını konu alıyor. Modaya tutkun, şehre aşık bir yazar olan Carrie; sanat galerisi işleten, duygusal ve romantik Charlotte; kariyer odaklı, bağlanmaktan kaçan avukat Miranda ve ekibin en şehvetlisi, en özgüvenlisi, halka ilişkiler işindeki Samantha... "Sex and the City"i sevenler, 2021'de başlayan devam yapımı "And Just Like That..." dizisine de göz atabilir.


23.Chernobyl (2019) – IMDB Puanı 9.4

Yaratıcı: Craig Mazin

Oyuncular: Jessie Buckley, Jared Harris, Stellan Skarsgard, Adam Nagaitis, Emily Watson

Beş bölümlük mini dizi "Chernobyl", 1986 yılında Ukrayna'da Çernobil nükleer santralindeki patlama ve sonrasında yaşananları anlatıyor. İnsanlık tarihinin gördüğü en büyük nükleer felaketlerden biri olan trajik kazanın ardından SSCB, olayın araştırılması için ülkenin önde gelen nükleer fizikçilerinden Valery Legasov'u görevlendirir. Sovyet Başkan Yardımcısı Boris Shcherbina ile birlikte kazayı incelemeye giden Valery, olayın nasıl meydana geldiğini öğrenmek ve felaketin boyutlarını kontrol altına almak için zorlu bir mücadele verir.


24.Scenes from a Marriage (2021) – IMDB Puanı 8.1

Yaratıcı: Hagai Levi

Oyuncular: Jessica Chastain, Oscar Isaaci Sophie Kopera, Nicole Beharie, Corey Stoll

Aynı isimli orijinal filmin uyarlaması olan "Scenes from a Marriage" mini dizisi; ikonik aşk, nefret, arzu, tek eşlilik, evlilik ve boşanma tasvirini Oscar Isaac ve Jessica Chastain'in canlandırdığı çağdaş bir Amerikalı çiftin merceğinden yeniden inceliyor.


25.The Wire (2002-2008) – IMDB Puanı 9.3

Yaratıcı: David Simon

Oyuncular: Dominic West, Lance Reddick, Sonja Sohn, Wendell Pierce, John Doman, Deirdre Lovejoy, Seth Gilliam, Domenick Lombardozzi, Clarke Peters

Yapımcılığı ve yazarlığını iki kez Primetime Emmy Ödülü almış David Simon'ın yaptığı HBO yapımı "The Wire" dizisi, televizyon tarihinin en gerçek, en yalın ve en iyi yapımlarından biri olarak kabul ediliyor. "The Wire", Baltimore'un uyuşturucu ile dolu sokaklarını, suç-ceza kavramını, polislerin uyuşturucu ile savaşını, iyi ve kötü insanları konu alıyor. Ve bazen iyi ile kötüyü ayırt etmek için bir rozetten fazlasına ihtiyacınız oluyor. "The Wire" dizisi, insanların, hayalleri ve idealleri uğruna neler yapabileceğini, nasıl değişimler geçirebileceğini de büyük bir ustalıkla anlatıyor.


Hafta Sonu Başlayıp Bitirebileceğiniz Diziler

En İyi Gizem Dizileri

BluTV'de İzleyebileceğiniz Dizi Önerileri

EN ÇOK OKUNANLAR

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Mart Ayı Film Önerileri
Mart Ayı Film Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler
Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler
“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey
“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları
74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

Nisan Ayı Film Önerileri
Nisan Ayı Film Önerileri

Nisan Ayı Film Önerileri