Astrolog Dinçer Güner'den Burç Yorumları

Yeni yılda aşk, iş, sağlık, kariyer ve ilişkiler konusunda hangi burç ne kadar şanslı olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının yeni yılda aile, aşk, iş ve günlük hayatlarında neler yaşanacak? Ünlü astrolog Dinçer Güner'den yeni yıla dair bakın neler öğrendik...

YAZAR: Ceylan YENİACUN
ABONE OL
31 Aralık 2019 Salı 10:42 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
Astrolog Dinçer Güner'den Burç Yorumları

Yeni Yılda Burcunuzu Neler Bekliyor?

Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcunu neler bekliyor? Ünlü astrolog Dinçer Güner'den yeni yıla dair bakın neler öğrendik...


KOÇ-YÜKSELEN KOÇ YILLIK BURÇ YORUMU

Yeni yıla 20 derece yengeç burcundaki ay tutulması etkileri ile başlıyorsunuz. Tutulmaların etkileri yaklaşık bir buçuk ay kadar sürer. Yengeç burcundaki Ay Tutulması ile birlikte; geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri tutulmamın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir.

Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu tutulma zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Tutulma Satürn ve Merkür ile karşı karşıya olacak. Demek ki iş ve kariyerinize ilişkin konularda işlerin ve sorumlulukların ciddiye bindiği bir zamanda olabilirsiniz. İş ile ilgili konularda önemli, ciddi kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. İş ve aile arasında denge kurmak, bu ikisi arasında iletişimin dilini doğru yönetmek önemli olacaktır. Kendi işinizi kurmak, iş değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatındaki yoğun tempodan dolayı eve ait sorumlulukların aksamaya başlayacağı bir zaman dilimi olabilir sizler için ve bu yüzden tepki görebilirsiniz.

Bir şekilde güven duyabileceğiniz ortamlar yaratmalısınız. Kendinizi ev ve kariyer ile ilgili konularda yalnız, depresif ve melankolik hissedebilirsiniz. Tutulmaya Neptün destekleyici bir noktada olduğundan, terapi almak, sanat ve yaratıcılığın olduğu aktivitelere yönelmek, ruhunuza iyi gelecek temalarla ilgilenmek sizlere bu tutulma dönemimde iyi gelecektir. Sene boyunca Jüpiter haritanızın 10. Evde seyahat edecek. Jüpiter; iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sizlere türlü şans, destek ve olanaklar sunacaktır. İşinizle ilgili büyüme, daha kalabalık kesim tarafından tanınma, toplumsal statünüzde yükseliş meydana gelebilecektir. Birçoğunuz ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız, yetenekleriniz veya doğal yeteneklerinizle. Kendi işi olanlar işlerinde artış ve büyümeye doğru gidecekler. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda daha optimist yaklaşım sergileyebilirsiniz.

Her şey çok da fazla çaba sarf etmeden kendiliğinden gelişebilir. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili daha çok bilgi sahibi olacaksınız. İşinizle ilgili bol bol seyahat etmeniz gerekebilir bu seyahatlerin bir kısmı yurt dışı yolculukları olabilir. Hayatta belki de gelebileceğiniz en yüksek en iyi noktaya gelmeye başlayacaksınız. İş hayatınızdan kazandığınız gelirlerde ciddi bir artışlar başlıyor. Dünyaya karşı olan sorumluluklarınızı çok daha rahat bir şekilde yerine getirebileceksiniz. Bir çoğunuz isminizin başına bir titr kazanacaksınız. Kendi işinizi kurmak, kendi işinizin patronu olmak için de harika bir dönem.

Bu sene aşktan yana şanslı zamanlarınız; 8 Şubat ile 5 Mart arası, 6 Eylül - 3 Ekim arası, 28 Ekim - 22 Kasım arası, 16 Aralık - 31 Aralık arası.

BOĞA-YÜKSELEN BOĞA YILLIK BURÇ YORUMU

Yeni yıla 20 derece yengeç burcundaki ay tutulması etkileri ile başlıyorsunuz. Tutulmaların etkileri yaklaşık bir buçuk ay kadar sürer. Yengeç burcundaki Ay Tutulması ile birlikte; Yengeç burcundaki Güneş Tutulması ile birlikte; eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu tutulmanın ana konusu olacaktır.

Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu tutulma sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama.. vb konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir.

Daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Tutulma Satürn ve Merkür birlikte olacak. Bu dönem hayata bakış açınızı değiştirecek bir eğitim alabilirsiniz. Ya da hukuki konularda sorumluluklarınızın artacağı gibi, hayatınıza yön verecek ciddi kararların da eşiğinde olabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işlerde, parasal konularda ciddi düşünerek adımlar atabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili bazı sert kararlar alabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınıza ilişkin güven duygunuz zedelenebilir. Belki de yakın çevrenizden bir takım kişileri hayatınızdan çıkarmanız gerekebilir ya da en azından daha mesafeli yaklaşabilirsiniz. Tutulmaya Neptün destekleyici bir noktada olduğundan, bazı dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan da manevi destekler alabilir, sizin yanınızda olduğunu hissettirebilirler.

Sene boyunca Jüpiter haritanızın 9. Evde seyahat edecek. Jüpiter; hayatınıza bolca seyahat getiriyor. Yalnız bu seyahatler ticari/finans amaçlı ve yurt dışı ile ilgili olabilir. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konular, eğitim, hukuk, yüksek öğrenim gibi konulardan yana türlü fırsat, şans yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz, özellikle yabancı dil olabilir mesela bu. Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir. Bazılarınız yarım bıraktığı yüksek öğrenime geri dönebilir. Bazılarınız ani bir kararla yurt dışına yerleşme kararı alabilir, Bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim, yayıncılık sektöründe işe başlayabilir. İthalat ve ihracat ve uluslararası işlerle ilgilenenler ise oldukça şanslı ve bereketli bir sürece başlamış olacaklar. Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve cevapların daha çok somut şekilde olmasını isteyebilirsiniz. Hatırı sayılır, güçlü, konumu ve mevkisi iyi kişilerden muhteşem destekler alacaksınız.

Bu destekler finansal anlamda da olabilir. Yalnız olanlar, uzak yerlerdeki kişiler ile gönül ilişkisi içine girebilirsiniz. Bir nevi hayatı yeniden keşfetme dönemine giriyorsunuz. Ruhsal anlamda derin araştırmalar yapabilir, derinliği, felsefi olan konulara ilginiz bu dönem çok daha fazla artabilir. Yabancı dillere yatkınlığınız artabilir, yeni diller öğrenebilirsiniz. Hem Satürn'den adeta dayak yermiş gibi atmosfer yaratan Satürn'ün yanında Jüpiter gelince durum biraz da olsa yumuşayacak sizler için kariyer konularında.

Bu sene aşktan yana şanslı zamanlarınız; 5 Mart - 4 Nisan arası, 22 Kasım - 16 Aralık arası.

İKİZLER-YÜKSELEN İKİZLER YILLIK BURÇ YORUMU

Yeni yıla 20 derece yengeç burcundaki ay tutulması etkileri ile başlıyorsunuz. Tutulmaların etkileri yaklaşık bir buçuk ay kadar sürer. Yengeç burcundaki Ay Tutulması ile birlikte, finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. Yalnız bu tutulma sizlerin iş yükünü biraz daha artırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz.

Bu tutulma sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz. Tutulma zamanı belki de önümüzdeki dönemde yapacağın yeni iş veya projenin denemelerini yapabilirsiniz. Fakat bu tutulmaya Satürn ve Merkür karşı duracak. Bu da sizin borçlarınız, ödemeleriniz, kredileriniz, vergileriniz, harcamalarınızla ilgili kendinize bir çeki düzen vermeniz gerektiğini, kendinize kurallar koyup finansal açıdan yeni bir düzene doğru gitmeniz gerektiğine dair bir işaret olabilir. Dikkatli bir şekilde kredi araştırmaları içine de girebilirsiniz. Tutulmaya Neptün destekleyici bir noktada olduğundan, özellikle iş ve kariyerinize ilişkin konularda oldukça yaratıcı olabilir, iş ile ilgili konularda daha merhametli, yumuşak davranabilir, daha çok duygularınızla hareket edebilirsiniz.

Yalnız Mars 9 Eylül itibari ile koç burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve 15 Kasım'a kadar devam edecek bu geri hareket. Mars haritanızın 11. evinde geri gidecek. Mars'ın bu alanda geri gidecek olması sosyal ilişkilerinizde bazı gecikmelere, engellenmelere işaret edebilir. Arkadaşlarınızla aranızda anlamsız garip bir gerginlik meydana gelebilir, gereksiz küslükler oluşabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizi fazla eleştirebilirsiniz. Bunun dışında iş hayatından kazandığınız gelirlerin hesaplanmasında bazı sorunlar meydana gelebilir, primlerinizi yeterince alamayabilirsiniz, maaş ödemelerinde sıkıntılar, gecikmeler meydana gelebilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlarda sık sık aksaklıklar meydana gelebilir, sosyal ilişkilerinizi doğru bir şekilde tahlil edemeyebilirsiniz. İyi tarafı, eski dosttan düşman olmaz diyerekten eskiden aranıza küslük girmiş kişilerle bir araya gelebilir, eskimiş kapanmış konuların üzerinden yeniden geçebilir, belki de bu sefer aranızdaki buzları eritmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Hayattan beklentileriniz, umutlarınız için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. 30 Kasımda ise 8 derece İkizler burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma ile özellikle sağlığınız ile ilgili konular ön planda olacaktır. Yeni bir tedaviye başlayabilir, diyete başlayabilir, sizi daha sağlıklı yaşamanıza yardımcı olacak uygulamaları deneyebilirsiniz. İş ve çalışma ortamınızda bu dönem bir değişim başlayabilir, bu daha çok organizasyonel yapıda bir değişim olabilir. Bu dönem gizli gizli iş görüşmelerine gidebilir, iş başvuruları yapabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken, eğer bir partneriniz veya ortağınız var ise onun arkasından iş çevirmemeniz. Zira sonrasında ortaya çıktığında üzülebilirsiniz.

Bu sene aşktan yana şanslı olacağınız zamanlar; 4 Nisan - 11 Mayıs arası 26 Haziran - 8 Ağustos arası, 16 Aralık - 31 Aralık arası.

YENGEÇ-YÜKSELEN YENGEÇ YILLIK BURÇ YORUMU

Yeni yıla 20 derece yengeç burcundaki ay tutulması etkileri ile başlıyorsunuz. Tutulmaların etkileri yaklaşık bir buçuk ay kadar sürer. Yengeç burcundaki Ay Tutulması ile birlikte ; kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu tutulma zamanında. Bu tutulmada hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir.

Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız. Fakat bu tutulmaya Satürn ve Merkür karşı duracak. Bu da sizin ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda gerçekçi, somut ve uygulanabilir kararlar alacağınızı ya da bir takım yeni kurallar koyacağınıza işaret etmekte.

Sene boyunca Jüpiter 7. Evinizde seyahat edecek. 7. evinize giriş yapacak olan Jüpiter, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler alanında sizlere türlü fırsatlar ve olanaklar sağlamak için devreye girecek. Size güzel kazançlar sağlayacak sözleşmelerin altına imza atabilirsiniz. Yalnız ve bekâr olanlar evlilik hazırlığına başlamalı. İkili ilişkilerden yana, partnerinizden ve eşinizden rahatlıkla destek görebileceksiniz. Düşmanlarınız size zarar verecek bir mesafede olamayacaklar, lakin Jüpiter'in koruma kalkanı altında olacaksınız. Düşmanlarınızın kim olduğunu daha net bir şekilde görebileceksiniz. Olası mahkemeleriniz sizden yana sonuçlanmaya başlayacak. Partneriniz, ortağınız veya eşinizle birlikte sık sık seyahate çıkabilirsiniz, bu seyahatler yurt dışı seyahatleri olabilir. İlişkilerinizde daha konformist bir tavır sergileyebilirsiniz, her zamankinden çok sahiplenici olabilirsiniz.

Eşinize finansal anlamda destek olmanız gerekebilir. Eğer yalnız iseniz, uzun soluklu bir ilişki için kendinizi hazırlayın. İkil ilişkilerinize daha iyimser bir tavır da sergileyebilirsiniz. Bu süreç eğer sizin boşanma döneminize denk geliyorsa şayet, eşinizle hırla-gürle değil anlaşma ortamını sağlayarak da boşanabilirsiniz. 19 Aralık'ta ise Jüpiter Kova burcuna geçiş yapacak ve dolu dolu bir sene bu burçta seyahat edecek. 8. evinize giriş yapan Jüpiter; öncelikle ortaklaşa kazanımlar, başkalarına ait kazançlar, miraslar, nafaka gibi konular üzerinde etkili olacaktır. Başkalarının paraları veya imkânlarından çok daha rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz. Kredi çekmek bu dönem çok daha kolay ve zahmetsiz olacaktır sizin için ama dikkat boyunuzu aşabilecek borçların altına girmeyin.

Bir süredir sizi rahatsız eden ruhsal veya fiziksek sorunlarınız varsa şayet bu 13 aylık dönemde bunlardan kurtulmak için profesyonel destekler alabilirsiniz. Öğrenciler bu dönem çok daha rahat bir şekilde burs alabilecekler, işlerine yatırım yapacak olanlar kısa vadede geri dönüş sağlayabilecekler. Ortaklıklardan elde edilen gelirlerle de artışlar meydana geliyor. Eşinizin finansal kazançlarında iyileşme ve artış meydana gelmeye başlayacak. Sponsorluk görüşmeleriniz çok daha olumlu sonuçlanabilir. Olası borçlarınızdan çok daha hızlı bir şekilde kurtulabileceksiniz. Bu elinize geçecek olan bir parayla olabilir. Bu süreçte kendinizi ruhsal anlamda geliştirebilirsiniz. Gizli ilimlere merakınız artabilir, bol bol okuyabilir, bilgiler bulabilirsiniz.

Bu sene aşktan yana şanslı olacağınız zamanlar; 8 Ağustos – 6 Eylül arası.

ASLAN-YÜKSELEN ASLAN YILLIK BURÇ YORUMU

Yeni yıla 20 derece yengeç burcundaki ay tutulması etkileri ile başlıyorsunuz. Tutulmaların etkileri yaklaşık bir buçuk ay kadar sürer. Bu tutulma 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir.

Tutulma sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir. Bu tutulma zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar vermek ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

Arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Planlarınızı, projelerinizi henüz anlatmaya, açıklamaya hazır olmayabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma, rahatsızlanma potansiyeliniz yüksek. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir, işleri tek başınıza yapmak ki sadece işleri de değil bir çok şeyi tek başınıza yapmak isteyebilirsiniz. Bu dönem biraz daha kendinize dönebilir, ruhunuzun ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz.

Fakat diğer tarafta yolculuklarda güvenliğinizi tehlikeye atacak davranışlardan da uzak durmalısınız. Yolculuklarda, seyahatlerde aksilikler ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Sene boyunca Jüpiter 6.evinizde seyahat edecek. İş, çalışma ortamı, sağlık ve günlük işler evine giren Jüpiter bu saydığım alanlarla ilgili türlü fırsat, şans ve olanağı beraberinde getirecektir. İş ve çalışma ortamınızda koşullar çok daha iyi bir seviyeye gelebilir. İş arayanlar sürekli seyahat edebileceğiniz bir işe giriş yapabilirsiniz.

Ardı ardına mülakatlara çağrılabilirsiniz. İş ortamınızdan ve günlük yaşamdan çok daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz harika olmaya başlıyor. İş yaşamınızdan gelen gelirlerinizde artış bekleyebilirsiniz. Kişisel ve fiziksel gelişim sağlayabilmeniz adına fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Şimdi beni aslında ürküten tek nokta, eğer yediklerinize dikkat etmezseniz hızlı bir şekilde kilo alabilirsiniz ve bu aldığınız kiloları vermek zorlaşabilir. Diyet, spor vb. aktiviteleri hayatınızda canlandırmak için ideal bir süreç.

Sağlıkla ilgili problemlerin üstesinden daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Jüpiter'in bu alana geçişi, sizleri her zamankinden çok daha fazla çalıştıracak, en mükemmel, hatasız işler yapmanız konusunda sizi birazda sınayacaktır. Bunların yanı sıra, sağlıklı beslenmek, hayatınızın kalitesini artırmak amaçlı profesyonel destekler alabileceğiniz değerli bir süreç olacaktır. Yine bu süreçte kendi işinizi yapıyorsanız müşteri sayınız artarken, bazılarınız ise kendi işlerini kurmak için fırsatlar yakalayabilecekler. Bir senelik süreçte iş hayatına bakış açınız veya iş yerinizdeki organizasyonel yapıda büyük değişimler meydana gelebilecektir.

Bu sene aşk ile ilgili şanslı zamanlarınız; 1 - 14 Ocak arası, 6 Eylül - 3 Ekim arası.

BAŞAK-YÜKSELEN BAŞAK YILLIK BURÇ YORUMU

Yeni yıla 20 derece yengeç burcundaki ay tutulması etkileri ile başlıyorsunuz. Tutulmaların etkileri yaklaşık bir buçuk ay kadar sürer. 11. evinizde meydana gelecek olacak tutulma ile hayatınıza yeni bir arkadaş, dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek ve yardımda bulunmanız gerekebilir. Sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı düzenleme işine girebilirsiniz. Fakat bu tutulmaya Satürn ve Merkür karşı duracak.

Bu dönemde aşk hayatınıza çeki düzen vereceğiniz zaman olacaktır. Aşk hayatınız, özel hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkilerde bazı katı kurallar uygulamanız gerekebilir. En iyi hali ile belki de bir flörtü çok fazla ciddiye alabilirsiniz bu tutulma ile veya çok sevdiğiniz bir hobiniz var ise bu hobi ile ilgili bir eğitime başlayabilirsiniz.

Sene boyunca Jüpiter 5.evinizde seyahat edecek. "Havada aşk kokusu var' şarkısını armağan ediyorum sizlere. Özellikle yalnızlar uzun soluklu bir aşk ilişkisine hazır mısınız? Jüpiter sizlerin çok kıskanacağı ve sahipleneceği bir gönül ilişkisine sokmak için kolları sıvamış durumda. Bunun yanı sıra, Jüpiter'in şans, bolluk, büyüme etkilerini göstereceği diğer alanlar, size zevk veren konular, hobileriniz, çocuklarla ilgili konular, riskli aktiviteler ve yatırımlara ilişkin olacaktır. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenler, işte Jüpiter sayesinde çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuğunuz varsa eğer onun eğitim hayatıyla ilgili bir başarı, sizi sevindirecek gelişmelerde kapıda!

Borsa gibi spekülatif işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar, çanlar sizin için çalıyor kalıcı eserler üretebileceğiniz ve bunlardan kazanç elde edebileceğiniz bir süreç. Bazılarınız yaptıkları işlerle adını duyurabilecekler. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz zamanlar. Hayatınızda eğlenceye, keyfe çok daha fazla yer verebilirsiniz.

Havadan bir şeyler kazanabilirsiniz, ödül, piyango ya da çok eğlenceli bir tatil! Eğer ki hayatınızda şu ana kadar sadece hobi gözüyle baktığınız özel bir uğraşınız varsa tam da bu dönemde artık bu uğraştan para kazanmanıza sebep olacak gelişmeler yolda olacaktır. Sahne işleri ile ilgilenenler daha çok iş alırken, sahne ile ilgili işler yapmak isteyenler için ise fırsatlar yakalayabilecekler. Bu süreçte yatırımlarınızı olabildiğince gizli tutmaya da özen göstereceksiniz.

Bu sene aşktan yana şanslı zamanlar; 14 Ocak – 8 Şubat arası, 5 Mart - 4 Nisan arası, 6 Eylül - 3 Ekim arası.

TERAZİ-YÜKSELEN TERAZİ YILLIK BURÇ YORUMU

Yeni yıla 20 derece yengeç burcundaki ay tutulması etkileri ile başlıyorsunuz. Tutulmaların etkileri yaklaşık bir buçuk ay kadar sürer. İş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır.

İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır. Yalnız bu tutulmaya Merkür ve Satürn karşı duracak. Bu da sizin bu tutulma süreci içinde eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konularda bazı esnemesi zor kurallar koyacağınızı ve kararlar alabileceğinize işaret etmekte. Belki en iyi ihtimalle taşınmanız gerekebilir. Ya da ev ve iş arasında zihinsel olarak çok yorulabilirsiniz. Birçok iş yapmak gerekirken aklınız evde olabilir ve bu sizi yorabilir.

Sene boyunca bolluk bereket gezegeni Jüpiter 4. evinizde seyahat edecek. Aile içindeki çözümsüz gibi görünen tüm konular çözüme kavuşurken ev almak için girişimlerde bulunabilir, elinizdeki toprak, arsa, gayrimenkul yatırımlarını değerlendirebilirsiniz. Aile yanından ayrılıp kendi evinize mi çıkmak istiyorsunuz veya yıllarca çalıştınız ev sahibi olmak istiyorsunuz ya da evinize belki de çok pahalı bir iç yenileme için kolları sıvayacaksınız? Belki de yaşadığınız muhiti, semti hatta kenti değiştirmek istiyorsunuz? Aile içinde barış ve huzur ortamı mı gerekiyor? Giderleri paylaşacak bir ev arkadaşı mı? Hangisi olursa olsun Jüpiter hepsi için destek sağlamak üzere göreve hazır olacaktır bir sene boyunca.

Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili türlü fırsat, şans ve olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Bazılarınız emlak, toprak, bahçe ile ilgili işlerden kazanç elde edebilir. Tarıma yönelebilir, organik tarım üzerine yatırım yapabilir. Ailenizin kökleri, atalarınızla ilgili araştırmalar yapabilir ve onlar hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni planlar yapmak ve bu planları gerçekleştirmek adına da şanslarla karşılaşabilirsiniz.

Bir diğer iyi haber de evlenme olasılığınızın olması! Bu 13 aylık dönemde sadece ev almak değil, evlenme şansınız da oldukça yüksek! Yalnız bu süreçte bazılarınız ailenizle ilgili duyulmamış, konuşulmamış meseleler de gün yüzüne çıkabilir. Gizli miraslar ortaya çıkabilir. Belki de Mısırlı hiç bilmediğiniz bir dedeniz size veya ailenize miras bırakmış olabilir, kim bilir?

Bu sene aşk ile ilgili şanslı zamanlarınız; 1-14 Ocak arası, 8 Şubat - 5 Mart arası, 4 Nisan - 11 Mayıs arası, 26 Haziran - 8 Ağustos arası, 28 Ekim - 22 Kasım arası.

AKREP-YÜKSELEN AKREP YILLIK BURÇ YORUMU

Yeni yıla 20 derece yengeç burcundaki ay tutulması etkileri ile başlıyorsunuz. Tutulmaların etkileri yaklaşık bir buçuk ay kadar sürer. Uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon..vb konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Büyük bir reklam organizasyonu, medya, tanıtım projesinde yer alabilirsiniz.

Bu tutulmaya Merkür ve Satürn sert kontakta olacaklar. Öncelikle yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınızla ilgili konularda bazı sert ve soğuk kararlar alabilirsiniz. Önemli bir iş veya projeyle ilgilenmeniz gerekebilir. Ciddi bir eğitim sürecinden geçebilirsiniz bu tutulma ile. İletişim konusunda kendinize çeki düzen verebilirsiniz.

Sene boyunca 3. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sayesinde önümüzdeki bir sene iletişim, bilgi alışverişi, yakın çevre ile ilişkiler, kardeşlerle ilgili konular, komşularla, eğitimle ilgili konularda türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Birçok seyahat gündeme gelmeye başlayacak. Ülke içi, orta uzunlukta seyahatler olacaktır bunlar. Bazılarınız iletişim, yazı, internet, blog, web sitesi..vb kanallar ile adını daha fazla duyurabilecek, yurt dışına açılabilecek. Bazılarınız bir yayıncı ile anlaşıp ilk kitabını bastırabilir. Yeni şeyler öğrenmek bilhassa yabancı dile başlamak için muhteşem bir zaman! Komşularınızla olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz.

Bazılarınız, halka ilişkiler, tanıtım, reklam gibi işlerden kazanç elde edebilecekler. E-ticaret sitesi açabilir, internet üzerinde satış işlerine başlayabilirsiniz. Bu işler daha çok gıda, tarım, beslenme, temizlik gibi konular üzerine olabilir. Bu 13 aylık dönemde leyleği havada görmüşçesine çok fazla seyahat edebilirsiniz. Bence minik bir seyahat bavulu odanızda hazır bulunmalı artık! Yabancı dil öğrenmek biraz daha çaba ve emekle sizin için çok daha kolay olacaktır. Ya da bu dönemde sosyal medyada bir fenomen olacaksınız, bu da bir ihtimal sizler için. Tabii hem Satürn hem Jüpiter'in aynı alanda seyahat ediyor olması kafanızı ilk etapta karıştırsa da, aslında temkinli bir şekilde hareket edildiği takdirde bu süreç sizin için çok zevkli ve keyifli bir maceraya dönüşebilir.

Bu sene aşktan yana şanslı zamanlar; 14 Ocak – 8 Şubat arası, 5 Mart - 4 Nisan arası, 8 Ağustos – 6 Eylül arası, 22 Kasım ile 16 Aralık arası.

YAY-YÜKSELEN YAY YILLIK BURÇ YORUMU

3 Ocak'ta hareketi, mücadeleyi, motivasyona işaret eden Mars burcunuza geçiş yapacak ve 15 Şubat'a kadar seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetinizi yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın kendi kişisel yetenekleriniz, motivasyonlarınızla ilgili olabileceğine işaret eder. Uyku dönemi sona erdi arkadaşlar, artık harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınızda hız katma zamanı! Şu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanın. Yalnız sakarlıklar ve minik kazalara da dikkat edin, işin içinde Mars var sonuçta. Daha dışa dönük, hareketli, sınırları zorlama isteğiyle dolup taşacaksınız.

Cinsel anlamda da tam performans sergileyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Daha girişken, daha agresif kendinizi çok daha güçlü ve motive hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Spora başlamak için de sizler için harika bir dönem, yalnız kaslarınızı yine de çok fazla zorlamamanızda fayda var. Adeta turbo motor takılmış gibi hareket edeceksiniz. Daha sivri ve her an tartışmaya da hazır olabilirsiniz.

Sene boyunca para evinizde seyahat edecek. Finansal anlamda güven ihtiyacınızı arttırabilir. Sizi finansal konularla ilgili türlü şans, destek, fırsatlarla karşılaştırabilir. Jüpiter'den bahsettiğimiz için minik kazançlar değil elbet ifade edilmek istenen. Bu bir satım sonrası elinize geçecek yüklü miktarda para olabileceği gibi, iş değişikliği sonucu çok daha iyi maaşlı bir işe geçme ile de gelebilir. Her halükarda finansal anlamda gerçekten keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Finans konuları ile ilgili kurumlardan ve kişilerden rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Maddi konularla ilgili üzerinize bir iyimserlik gelebilir fakat unutmayın ki aşırısı zarar da getirebilir. Jüpiter büyüteç görevi göreceği için aynı şekilde harcamalarınızı da arttırabilir, her zamankinden daha cömert olabilirsiniz.

Para kazanmak artık sizler için çok daha kolay olacaktır. Paranın nereden ve ne şekilde kazanılacağına dair doğal yeteneklerinize güvenebilirsiniz ve bunun yanı sıra nasıl kazanılması gerektiğine dair bilgilere çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Finansal konulara daha manevi boyutta da yaklaşabilirsiniz. "Ben harcayayım ki gelsin" mantığı yerleşebilir sizlere. Rahatınızı, konforunuzu sağlayacak şeylere daha fazla harcama yapabilirsiniz. Bu dönem parasal hareketlerinizi büyük bir gizlilik prensibi içinde de yürütebileceksiniz.

Bu sene aşktan yana şanslı zamanlarınız; 8 Şubat - 5 Mart arası
4 Nisan - 11 Mayıs arası- 26 Haziran - 8 Ağustos arası, 16 Aralık - 31 Aralık arası.

OĞLAK-YÜKSELEN OĞLAK YILLIK BURÇ YORUMU

Yeni yıla 20 derece yengeç burcundaki ay tutulması etkileri ile başlıyorsunuz. Tutulmaların etkileri yaklaşık bir buçuk ay kadar sürer. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler Tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır.

Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu tutulma sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir. Kısacası hem ortaklık hem özel hayatınız, evli olduğunuz partner veya evlenmek üzere olduğunuz kişi ile ilgili önemli bir takım kararlar verilecek zaman.

Tutulmaya burcunuzda yer alan Merkür ve Satürn eşlik edecekler. Hayatınıza çeki düzen vermek, kendinizle alakalı uygulanabilir yeni kararlar alabileceksiniz. Ve belki de yeni eğitimlerle de hayatınıza ciddi bir şekilde yön verebilirsiniz. İşinizi kurmak, iş ile ilgili harekete geçmek için de bu tutulma sizi desteklemekte. Bu dönem kendinizi, hayatınızı, yapmak istediklerinizi çok sorgulayacak ve fazlaca ciddiye alacaksınız her şeyi.

Sene boyunca Jüpiter burcunuzda seyahat edecek. Size muhteşem haberlerim var fakat önce olası kötülerden bahsetmek istiyorum. Lakin burcunuzu okurken damağınızda hoş bir tat kalsın. Burcunuzda ilerleyecek olan Jüpiter kilo aldırabilir ve alınan kilolardan kurtulmak pek de kolay olmayabilir. Aşırı inatçı, iyimser, tembel olabilirsiniz. Benim işim yaklaşan etkiler hakkında bilgi vermek ve uyarmak gerisi size kalmış, artık yediklerinize dikkat mi edersiniz, spora mı başlarsınız orasına siz karar verin. Şimdi gelelim müjdeli haberlere; yeni başlangıçlar yapmanız için türlü olanaklar ve fırsatlar sağlayacaktır.

Bu ikili ilişkiler alanında da size aynı şekilde şanslar sunacaktır. Hayata artık daha iyimser bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz, kazançlarınızda gözle görülür bir artışın yanı sıra, din, felsefe gibi konulara ilgi duymaya başlayabilir, araştırabilir, okuyabilirsiniz. Atacağınız her adımda yardım ve destek bulmanız çok daha kolay olacaktır ve girişimlerinizin büyük birçoğu başarısızlıkla sonuçlanmayacaktır. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilmeniz için türlü olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Lüksünüze daha da düşkün olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili doğal bir koruma çemberi içinde olacaksınız. Olası sağlık problemlerinize daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Bu dönem gizli kalmış ama fark edeceğiniz yeteneklerinizi geliştirebilir, bunları paraya dökebilirsiniz.

Bu süreç kedi gibi dört ayak üzerine düşme sürecidir. Hayatınızda meydana gelebilecek olan büyük krizleri çok rahat bir şekilde fırsata çevirebileceksiniz. Karizmanıza karizma katacak, kendinizi birçok anlamda bilgi ile donatacaksınız. 13 aylık süreçte irili ufaklı birçok seyahatin yanı sıra, yurt dışına yerleşmek, yabancılarla iş yapmak da pek olası. Belki de akademik kariyer için kolları sıvayacaksınız kim bilir? Ya da ilk yayınınızı, kitabınızı çıkaracaksınız?

Bu sene aşktan yana şanslı zamanlar; 8 Ağustos – 6 Eylül arası, 6 Eylül - 3 Ekim arası.

KOVA-YÜKSELEN KOVA YILLIK BURÇ YORUMU

Yeni yıla 20 derece yengeç burcundaki ay tutulması etkileri ile başlıyorsunuz. Tutulmaların etkileri yaklaşık bir buçuk ay kadar sürer. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı çalıştığınız iş yerinin binasında veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz.

Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız, fakat olası bir sağlık sorununun üstesinden gelmeniz de gerekebilir. Bu ameliyat gerektiren bir durum olabilir fakat endişe etmeyin, rahatlıkla atlatabileceksiniz. Kötü bir takım alışkanlıkları bu tutulma sayesinde bırakabilirsiniz.

Tutulmaya Merkür ve Satürn karşı karşıya duracaklar. Bu dönem fikirlerinizi, projelerinizi çok fazla dillendirmemek, birileri ile paylaşmamak akıllıca olacaktır. İletişim konusunda bazı sorunlar gündeme gelebilir, özellikle bu çocuklarınız ya da özel hayatınız ile ilgili olabilir. Terapiye gitmek, içsel anlamda size yük olan konularınıza çözümler üretmek için de şahane bir zaman diliminde olacaksınız.

Sene boyunca şans gezegeni Jüpiter 12. Evinizde seyahat edecek. 12. evinize giren Jüpiter; sizleri olası dedikodular, düşmanlara karşı doğal bir koruma çemberine alacaktır. Ruhsal çalışmalar yapan kişiler bir araya gelmek onlardan bir şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Analitik psikoloji ile yakından ilgilenebilirsiniz. Ökült, mistik, psikolojik konular üzerine daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Jüpiter, hayatınızın çok görünür bir tarafında olmayacak bu yüzden deneyimleriniz fiziksel dünya ile ilişkili olmayacaktır. İçe kapanıp yaratıcı çalışmalar içine girebilirsiniz. Sizler için ruhsal anlamda olgunlaşma ve büyüme süreci başlamış olacak. Hayata daha huzurlu bir pencereden ve çok daha pozitif bakmaya başlayabilirsiniz.

Yalnızlık ihtiyacınız artabilir ama bunu zorunluluk veya depresif olarak değil, hoşunuza gideceğinden dolayı yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayır ve yardım kuruluşlarında aktif bir çalışma yapabilirsiniz. Meditasyonlar yapabilir, ruhunuza iyi gelecek aktivitelere daha çok zaman ayırabilirsiniz. Felsefesi ve ruhu olan özel konulara yoğunlaşabilirsiniz. Korku ve endişe duyduğunuz tüm konulardan uzaklaşmak, bunlardan sıyrılmak için harika destekler.

Bu sene aşk ile ilgili şanslı zamanlarınız; 1-14 Ocak arası, 6 Eylül - 3 Ekim arası, 28 Ekim ile 22 Kasım arası.

BALIK-YÜKSELEN BALIK YILLIK BURÇ YORUMU

Yeni yıla 20 derece yengeç burcundaki ay tutulması etkileri ile başlıyorsunuz. Tutulmaların etkileri yaklaşık bir buçuk ay kadar sürer. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak. Hamile kalmak için belki de bir uzmandan destek alabileceksiniz.

Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler. Tutulmaya Merkür ve Satürn karşı durmakta. Bu dönem dostlarınız ve arkadaşlarınızla ilgili bazı uygulanabilir, katı ve sert kararlar alabilirsiniz. Dostlarınızı daha fazla kritik edebilirsiniz. Sosyal hayatınıza çeki düzen verebilirsiniz bu tutulma ile.

Sene boyunca Jüpiter 11. Evinizde seyahat edecek. 11. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacak. Hayatınıza size maddi manevi destek olabilecek birçok insanla bir araya getirecek. Size destek olacak yeni kişiler ile tanışacaksınız. İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinize karşı daha iyimser, barışçıl ve sahiplenici bir tavır içine girebilirsiniz. Grup çalışmaları içerisine girebilir, kalabalık gruplar içinde aktif bir şekilde rol alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili fikirleriniz daha felsefi bir hal alabilir.

Hayatınıza yabancı uyruklu yeni kişiler girebilir, arkadaşlarınızla beraber uzak yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte size kazanç sağlayacak projelere de başlangıç yapabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilir, iş arıyorsanız eğer, organizatörlük vb. işlerle ilgilenebilirsiniz.

Başka insanlara da fayda sağlayacak projelerde aktif görevler alabilirsiniz. Derneklerde, kulüplerde çalışabilir, hayır işlerine daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Umutlar ve istekler alanında ilerleyecek olan Jüpiter; neyin hayalini kuruyorsanız, neyi hedefliyorsunuz, idealize ettiğiniz konu her ne ise buna ulaşmanız konusunda güçlü kişilerden güzel destekler alacaksınız.

Bu sene aşktan yana şanslı zamanlar; 14 Ocak – 8 Şubat arası, 6 Eylül - 3 Ekim arası, 22 Kasım ile 16 Aralık arası.

Koç Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

Boğa Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

Balık Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

İkizler Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

EN ÇOK OKUNANLAR

Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Özlem Temponi'nin 2024 Yılı Dilekleri
Özlem Temponi'nin 2024 Yılı Dilekleri

Özlem Temponi'nin 2024 Yılı Dilekleri

Yılbaşı Sofrası İlhamı: Talya Sever ve Ela Şener
Yılbaşı Sofrası İlhamı: Talya Sever ve Ela Şener

Yılbaşı Sofrası İlhamı: Talya Sever ve Ela Şener

Zeynep Tuğçe Bayat Hakkında Bilinmeyenler
Zeynep Tuğçe Bayat Hakkında Bilinmeyenler

Zeynep Tuğçe Bayat Hakkında Bilinmeyenler

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul'dan “MO Talks Serisi”
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul'dan “MO Talks Serisi”

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul'dan “MO Talks Serisi”

Mina Dilber'in 2024 Yılı Dilekleri
Mina Dilber'in 2024 Yılı Dilekleri

Mina Dilber'in 2024 Yılı Dilekleri

Hilal Altınbilek ve Onur Tuna Hakkında Bilinmeyenler
Hilal Altınbilek ve Onur Tuna Hakkında Bilinmeyenler

Hilal Altınbilek ve Onur Tuna Hakkında Bilinmeyenler

Ebru Zeynep Altay x Alaluxa ile Yılbaşı Menüsü
Ebru Zeynep Altay x Alaluxa ile Yılbaşı Menüsü

Ebru Zeynep Altay x Alaluxa ile Yılbaşı Menüsü

Güneş Mutlu Mavituncalılar'ın 2024 Yılı Dilekleri
Güneş Mutlu Mavituncalılar'ın 2024 Yılı Dilekleri

Güneş Mutlu Mavituncalılar'ın 2024 Yılı Dilekleri

Stacey Battat ile “Priscilla” Filmi Üzerine
Stacey Battat ile “Priscilla” Filmi Üzerine

Stacey Battat ile “Priscilla” Filmi Üzerine

Mine Kalpakçıoğlu'nun Antrenman Rutini
Mine Kalpakçıoğlu'nun Antrenman Rutini

Mine Kalpakçıoğlu'nun Antrenman Rutini

Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Pervin Ersoy ile Mardin Turu
Pervin Ersoy ile Mardin Turu

Pervin Ersoy ile Mardin Turu