Koç Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

Koç burcunun diğer burçlarla aşk uyumu: Koç Burcu Hangi Burçla Uyumludur? Koç burcu özellikleri, Burçların aşk uyumu ve Koç burcu kadınları ve Koç burcu erkekleri ilişki uyumu. Astrolog Filiz Özkol, Koç burçları için astrolojik aşk rehberi hazırladı. Evlilikte burç uyumu en iyi anlaşan burç çiftleri.

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
2 Nisan 2021 Cuma 12:59 | Son Güncellenme:
25 dakika okunma süresi
Koç Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

Koç Burcu Aşk Uyumu - Hangi Burçlarla Uyumludur?

Bu kişiler oldukça çekici ve etkileyicidirler. Otoriterdirler. İsteklerini gerçekleştirme konusunda engel tanımazlar. Aynı zamanda cüretkardırlar. Karşı tarafı avlanması gereken bir av olarak görürler. Bir Koç'la ilişki yaşamak o kadar kolay değildir. Eğer uzun süreli bir beraberlik planlıyorsanız, her an her şeye hazır olmalısınız. Heyecanlı ve meydan okuyan bir kişilikleri vardır.Yaşamlarında ikinci olmaktan nefret ettikleri için de, beraberliklerine kendi damgalarını vuran Koç'ların yanında olmak bile başlı başına bir olaydır. Birlikte oldukları kişiyi nefessiz bırakacak kadar hareketlidirler. Disipline gelemeyen araştırmacı ruhlarının derinliklerinde, onlara eşlik edecek bir sevgiliye gereksinim duyarlar ve yaşamlarında duygularıyla yarışırlar. Bağımsız kişiliklerinin sürekli sevgi ile beslenmeye ihtiyaçları vardır. Aşkta zafere ulaşmak isterler. Daha genç yaşlarda idealindeki kişiyi şekillendirmiştir. Kıskançlık, onun duygularını besleyeceği için, bu özelliklerinden sıyrılmalarını beklememelisiniz. Gururludur ve kırıldığı zaman kolay affetmez. Sürekli övgüye ve takdir edilmeye ihtiyaç duyarlar.

Hangi Burçlar Birbiriyle Uyumlu?

Burç Uyum Analizi; Burç Uyum Tablosu - Burç Uyumu Evlilik; Burç Uyumu Arkadaşlık - Burç Uyumları İlişki - Uyumlu Burçlar Listesi

Koç Burcu Erkekleri Özellikleri Nelerdir?

Koç, zor bir insandır. Spora düşkünlükleri ile tanınırlar. Yaşamlarında aşkın yeri büyüktür. Giyim tarzından konuşmasına, düşüncelerinden davranışlarına kadar her şey kusursuzdur Duygularında samimi ve içten oldukları için, çoğu kez patavatsızlıkla suçlanırlar. Onun eşi, herkes tarafından takdir edilen ve kendisine yakışan bir insan olmalıdır. İlişkilerinde mantığa yer yoktur ve kalplerinin sesini dinlerler. Zaman kavramı onlar için değersiz bir olgudur ve yaşamla hep yarış halindedir. Kendi doğrularıyla yaşayan bu kişileri anlamak kolay olmasa da birlikte yaşamak zevklidir. Doğuştan sahip oldukları çocuksu ruhları; onları iyi bir babadan çok, iyi bir arkadaş konumuna getirir. Heyecanlı ve meydan okuyan bir kişilikleri vardır. Yaşamlarında ikinci olmaktan nefret ettikleri için de, beraberliklerine kendi damgalarını vuran Koç'ların yanında olmak bile başlı başına bir olaydır. Birlikte oldukları kişiyi nefessiz bırakacak kadar hareketlidirler. Aşk ilişkileri zordur. Sürekli denetleme duyguları yüzünden partnerleriyle aralarında sürekli sorun çıkar. Baba oldukları zaman da bu duyguyu geç tatmanın keyifsizliğini duyarlar. Onları en iyi koşullarda yetiştirmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Çocukları, onların düzenlerinden sıkılsa bile en küçük sorunlarında yanlarında, babalarını görmekten keyif alırlar.

Koç Burcu Kadınları Özellikleri Nelerdir?

Aşırı kıskanç ve bağımsızlıklarına düşkün olurlar. Bu kişiler oldukça çekici ve etkileyicidirler. Otoriterdirler. İsteklerini gerçekleştirme konusunda engel tanımazlar. Aynı zamanda cüretkardırlar. Bir Koç'la ilişki yaşamak o kadar kolay değildir. Eğer uzun süreli bir beraberlik planlıyorsanız, her an her şeye hazır olmalısınız. Çevresinde olup, bitenler için çok meraklı insanlardır. Başkalarının yaşantısına girmeye bayılırlar. Sürekli denge arayışı içinde olup, aşksız ve sevgisiz yaşayamazlar. Doğru partneri buldukları anda, yaşamın tadını istedikleri gibi çıkarırlar. Her zaman sonsuz aşkını vermeye hazırdır. Yeter ki duyguları onu yanıltmasın. Çekici, ayartıcı ve oyun bozandır. Sürekli sevildiğini hissetmek ister ve isterse kolayca alışkanlıklarını değiştirebilir. Duygularını çok yoğun yaşarlar. Aşk yaşantıları oldukça gizlidir... İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır. Karşısındaki kişiyi çok kolay etkileri altına alırlar. Kişisel özgürlükleri onlar için o denli önemlidir ki, bu yüzden en yakın ilişkilerini kesip atabileceği gibi, yine özgürlükleri adına her türlü özveride bulunurlar. Gereksiz samimiyetten hoşlanmayan kişilerdir. Evlilik fikri onları korkutur. Onların yüksek zekalarına ulaşmak ve duygusallık paylaşmak kolay değildir.

via GIPHY

Koç-Koç Burç Uyumu

Bir Koç; kendi gibi biri ile karşılaştığı zaman, oldukça ilginç bir durum ortaya çıkar. İkisi de kıskanç, duygulu, ateşli ve yönetici tiplerdir. Bağımsızlık duygusu ikisinde de yoğundur. Kısa sürede aralarında üstünlük savaşı başlayacaktır. Biri diğerini ezmek için hayli uğraş vermeye başlar. Öncelikleri, onlar için zevkli bir uğraş haline gelmeye başlar ve daha sonra aralarında bitmeyen savaşlara döner. Karışıklıklar ve ilginç tezatlarla dolu serüvence bir ilişkiye dönüşen bu beraberlik yaşanmaya değerdir. Zaman içinde, her ikisi için de hoş bir aşk olacaktır. Çevresindeki insanlara adeta bir film senaryosu izlettirecek; arkadaşları ve dostları tarafından "Aşkınız nasıl gidiyor? " sözcüklerine hedef olacaklardır. Eğer sabrederek evlilik gibi bir şansı yakalarlarsa, çocuklarının ablası ve ağabeyi olacaklardır. Asla klasik bir aile olmayacak ve daima genç kalabilmeyi başaracaklardır.

Koç -Boğa Burç Uyumu

Siz, bir Koç olarak her zaman Boğa ile mutluluğu yakalama şansına sahipsiniz. O, sizin değerini bilecek ve siz de onun farklı özelliklerini keşfedeceksiniz. Boğa sakin ve dinginliği sever. Bu nedenle, Koç'un ateşli ve hareketli yaşamını daha sonra yadırgayabilir. Üstelik bir Boğa her zaman sahiplenici ve şüphecidir. Koç, üstün nitelikli ve kaliteli kişilerden hoşlanır. Yoğun duygularına ve güçlü isteklerine Boğa tüm benliğiyle karşılık verebilir. Aralarında tek sorun Koç'un özgürlük şarkılarının hiç bitmemesi ve Boğa'nın sabit yönlerini oldukça zorlamasıdır. Bu ilişki mantıkla şekillendirilirse, zaman içinde kendiliğinden rayına oturacaktır. Gençlik yıllarının fırtınasını yaşlılık yıllarının sakin limanı önleyecektir. Denemeye değer bir ilişki.

Koç -İkizler Burç Uyumu

İşte orijinal ve sıra dışı bir ilişki. Akıllı ve neşeli iki insanın karşılaşması sonucunda aralarında güçlü bir aşk doğar. Ateş ve hava karışımı bu birliktelikte her şey vardır. İkizler insanı çok yönlüdür ve karşısındaki kişi onunla birlikteyken asla canı sıkılmaz. Bir Koç olarak siz; meraklı ve hareketli yapınızla İkizler'de, ortak çok şey bulacak ve "İşte Aradığım Aşk" diyeceksiniz. Fakat ısrarcı bir Koç insanız iseniz, İkizler'in sizden kısa sürede uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Paylaşımlarınızda, gezdiğiniz yerlerde, zevklerinizde belirleyici olmak ve onun adına karar vermek; yapabileceğiniz en büyük hatalardan biridir, unutmayın. İkizler için kıskançlık son derece itici ve tahammül edilmez bir şeydir. Özgürlük duygusunun önemli olduğunu bilir ve bu konuda asla taviz vermek istemez. Eğer kendinize güveniyorsanız, bu ilişkiye başlayın. Yoksa unutun gitsin.

Koç - Yengeç Burç Uyumu

Duyguları simgeleyen bir Yengeç'le beraberlik; son derece enteresan, bir o kadar zordur. Yengeç alıngan ve kırılgandır. Söylediğiniz her şeyi yanlış anlayacak ve size küsecektir. Çünkü, o hiçbir şeyi unutmaz. Oysa siz; asla kin gütmeyen, kızan ve anında her şeyi unutan bir kişisiniz. Üstelik, bir Yengeç alışkanlıklarına bağlıdır ve sizin değişken ruhunuza uyum sağlayamaz. Siz dere tepe dolaşırken, o ağaç gölgelerinde ve su kenarlarında dinlenmeyi yeğleyecek, siz yaşamın gerçekleri ile uğraşırken, o rüyalar dünyasında gezecektir. Ara sıra dünyanız birleşebilir ve duygusal ihtiyacınızı onunla tatmin edebilirsiniz. Fakat bir gün, istemeseniz de aranızdaki aşk yıpranacaktır. Eğer bekleyebilirseniz; bu ilişki orta yaş sınırında daha güzelleşecek, serpilecek ve gelişecektir. Sabah güneşinden hoşlananlar akşam güneşini daha da seveceklerdir.

Koç -Aslan Burç Uyumu

İşte ender ilişkilerden biri. Tıpkı size benzeyen bir kişi ile karşı karşıya bulunuyorsunuz. O da neşeli, yaşamı seven, eğlenceye düşkün, yeniliklere açık, cömert, ve sizin kadar gururludur. Her konuda birbirinizi tamamlarsınız. Aslan, güçten ve saygıdan hoşlanır. Üstelik sevildiğini bilmesi ve onore edilmesi gerekir. Bir Koç, her zaman kendisine verilen değere karşılık verir ve yüzünüzü kara çıkarmaz. Bir Aslan'la yaşamak kolay değildir fakat zamanla her türlü uyumu sağlayacaksınız. Her anlamda birbirinizi tamamlamak için bu beraberliği yaşamak zorundasınız. Sonu ayrılıkla bitse bile, hayatınızda müthiş anıları olacak bir beraberlik. Bırakın her şey olduğu gibi yaşansın.

Koç -Başak Burç Uyumu

Ayrıntıların büyük önem taşıdığı ve yaşama ciddi bakan bir Başak'la sizi bir arada düşünmek bazılarınızı çok şaşırtabilir. Öyle ya, hareketli, yerinde duramayan ilginç yapı, bir Başak'la nasıl vakit geçirecek? Onun farklı yönleri sizin dikkatini çekebilir. Hatta çekici kişiliğinden güçlü bir şekilde etkilenebilirsiniz. İnce zevkleri ve maddi değerlere önem vermesi, sakin tavırları ve dingin yapısı, sizin gibi yaşamı olduğu şekliyle kabul eden biri için sıkıcı gelebilir. Üstelik o, tam bir işkoliktir. Hayatı düzenli ve disiplinlidir. O, gündüz yaşamayı sever, siz gece. Bu dünyada yollarınız karşılaşabilir. Birbirinizin fiziksel özelliklerinizden hoşlanmış olabilirsiniz. Fakat yapmanız gereken kısa bir flörtten sonra dostça el sıkışıp veda etmenizdir.

Koç -Terazi Burç Uyumu

İşte sizin zıt burcunuz Terazi için mükemmel bir ilişki diyebiliriz. Onu gördüğünüz anda büyülü bir aşkın başlangıcında olduğunuzu hissedeceksiniz. Çünkü o, sizin yıllardır arayıp da hayal ettiğinizi sevgilidir. Çekici, nazik, baştan çıkarıcı, zarif ve romantik. Ellerini size uzatıp kendi dünyasına davet ederken, siz çoktan kendinizi onun kollarına bırakmaya hazırsınızdır. Sizin hareketli yapınız ona ters gelebilir fakat, düzenli ve sakin kişiliği karşısında geriye çekilir ve kendinizi ona teslim edersiniz. Aranızda öylesine büyük bir aşk doğar ki, zaman içinde kusurlarınızı olduğu gibi kabul etmeyi öğrenerek, mükemmel bir beraberliğin zevkini çıkarırsınız. Ara sıra havada uçuşan bardakları unutun ve her yokuşun bir inişi olabileceğini unutmayın. Bu ilişki için hiç kimse olumsuz diyemez.

Koç -Akrep Burç Uyumu

İşte sizi zorlayacak ilişkilerden biri. Her ikiniz de Mars'ın delici öfkelerine ve bir o kadar çekici ve dayanılmaz bir cazibesine sahipsiniz. Deli deliyi görünce elindeki sopayı bırakır misali, birbirinizi gördüğünüz anda, aranızda yangın çoktan başlamıştır. Geriye bu yangını seyrederken keyif alıp, sönmesini beklemek kalır. Er geç bu aşk bir gün bitecek ve yerini sevgiye bırakacaktır. Akrep'in kıskançlığı, sizin dürüst yaklaşımlarınız sayesinde dengelenebilir. Fırtınalı gençlik duygularını sakin bir denize dönüştürmek belki de epeyce zamanınızı alacaktır. Bir gün her şey dinginliğine kavuşurken, geçmişi bir film gibi düşüneceksiniz. Bu zor ilişkiyi yaşamaya değer diyoruz. Deneyin ve aşkınıza sıkı bir şekilde sarılın, vazgeçmeyin.

Koç-Yay Burç Uyumu

Zodyak'ın özel ilişkilerinden biri.Yıldızları kıskandıracak bir aşk. Dileriz asla nazar değmez. Kem gözlerden uzak bir aşk yaşarsınız. Her ikiniz de duygusal ve heyecanlısınız. Her şeyden çok çabuk bıkıyor ve yeniliklere koşuyorsunuz. Fakat tüm bunları yaşarken, birbirinizin elini asla bırakmazsınız. Bu güzel karışımı bir tek şey bozar. Siz Koç'lar oldukça kıskançsınızdır. Bir Yay'a hükmetmek ise, dünyada yapılmaması gereken tek şeydir. Üstelik o, sizden bile dürüsttür. Onu kıskandığınızda, güvenmediğinizi zannederek alınganlık gösterebilir. Böyle durumda yapmanız gereken tek şey kendinizi affettirmektir. Nasıl mı? Mizahi bir tarzda ve komiklik yaparak. Yoksa başka şansınız yok.

Koç-Kova Burç Uyumu

Kova insanı ilk anda cazip gelecektir. Özgürlükçü ve marjinal yapısı sizin için mükemmel bir sevgilidir. Yaşamımıza girmeyen özgür kişiler daima cazip ve ilginç gelir ya bize. "Nasıl olsa birlikte olduğumuz zaman ben onu düzeltirim" deriz ki, en büyük hata burada başlar... Kimi neye göre düzeltebilirsiniz? Üstelik mutlak doğru yokken. Fakat her şeye rağmen, aynı toprakların kişisi olduğunuz için sanki göbek bağı ile birbirinize bağlısınızdır. Bu aşk, er geç rayına oturacaktır. Astroloji bu ilişkiden vazgeçmenizi istemiyor ve tüm yıldızlar size şans veriyor. Bizce kozmik gücün desteğinizi küçümsememeli ve aşkınızı sonuna kadar yaşamalısınız. Müthiş bir mantık ve akılcı bir aşk. Yarışı birlikte bitireceksiniz.

Koç-Oğlak Burç Uyumu

Sizin gibi haşarı, hayatla dalga geçen, üstelik, yaşama bu kadar bağlı ve değişime hazır olan bir kişi için, Oğlak kişisi ütopik ve bir o kadar farklı biridir. Hayat görüşlerinde ciddiyet ve mantık hakimdir. Onun ayağı yere sağlam basarken, sizin ayaklarınız yere değmez. Kuşkucu, kinci ve kendinden başka kimseye güvenmeyen bu insanla neler yapmanız gerektiğini gerçekten bilemezsiniz. Geleneksel yapısı bile, sizin gibi gününü yaşayan biri için sorundur. En iyisi bu beraberliğin başlangıcında küçük bir denemeden sonra birbirinize hoşça kal deyin. Aranızda fiziksel çekime dayanan aşk olursa ayrılmanız güçleşir ve birbirinizi yıpratırsınız. Patolojik sorunların artması ikinizi daha da üzecektir. Bir aşkın anılarda kalması bazen çok daha anlamlı ve güzeldir..

Koç-Balık Burç Uyumu

Balık kişisini gördüğünüz anda ondan etkilenebilirsiniz. Fakat asla size göre değildir. Duygulu hassas, kırılgan ve alıngan bir Balık'la ne zamana kadar bir aşk yaşabilirsiniz ki. O, kendi sularında yüzmekten hoşlanır ve sizden kendisine ayak uydurmanızı bekler. Oysa siz, yaşam boyunca sadece kendi topraklarınızı biliyorsunuzdur. Onun dünyası size öylesine yabancıdır ki... Gerçeklerden kaçan ve kendine bir düş dünyası kuran Balık'ı daha fazla yıpratmaya hakkınız yok. Balık daima üstünüze düşecek ve sizden de aynı şeyi bekleyecektir. Oysa sizin arzularınız güçlüdür ve yaşamın gerçeğini yaşamak istersiniz. Rüyalar size göre değildir ve uyanmanız da uzun sürmez. Er geç anılarda kalacak bir ilişkidir.

Koç Burcu Ayrılığı Nasıl Yaşar?

Mars'ın güçlü etkisi sizi asla pes ettirmiyor. Hayal gücünüz öylesine yoğun ki, yaşadığınız tüm olaylara hemen hakim olabiliyorsunuz. Kendinize asla acımazsınız. Olaylara gerçekçi bir şekilde yaklaşırken; yeniden doğuşun planlarını yapar, çevrenizi değiştirmekten ve geçmişinizi gömmekten korkmazsınız. Çok güçlü bir kişilik isteyen bu davranış, kolay başarılacak bir şey değildir. Çalışmak ve bir şeyler yaratmak sizin en büyük kuvvetinizdir. Her durumda iradenize güveniyor ve cesaretinizi gösteriyorsunuz. Dönüp arkanıza bakmıyorsunuz bile. Yapabileceğinizin en iyisini yapmak için mücadele etmekten yılmayan sizi, bir ayrılığın ertesindeki soğukkanlı davranışlarınız konusunda tebrik etmemek mümkün değildir. Aşk acısı yaşayanlar sizi örnek alırlarken, sizin kadar cesur olmadıkları için hayıflanır dururlar.


Boğa Burcu Aşk Uyumu; Boğa Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Kova Burcu Aşk Uyumu; Kova Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Balık Burcu Aşk Uyumu; Balık Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

EN ÇOK OKUNANLAR

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

1 dakika okunma süresi
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

1 dakika okunma süresi
Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

34 dakika okunma süresi
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

1 dakika okunma süresi
En İyi Polo Kazak Stilleri
En İyi Polo Kazak Stilleri

En İyi Polo Kazak Stilleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?
2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?