Boğa Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

Boğa burcunun diğer burçlarla aşk uyumu: Boğa Burcu Hangi Burçla Uyumludur? Boğa burcu özellikleri, Burçların aşk uyumu ve Boğa burcu kadınları ve Boğa burcu erkekleri ilişki uyumu. Astrolog Filiz Özkol, Boğa burçları için astrolojik aşk rehberi hazırladı. Evlilikte burç uyumu en iyi anlaşan burç çiftleri.

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
4 Mayıs 2021 Salı 14:16 | Son Güncellenme:
23 dakika okunma süresi
Boğa Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

Boğa Burcu Aşk Uyumu - Hangi Burçla Uyumludur?

İnatçı ve olumsuz mizacı ile ilişkilerinde tutucu bir yapı sergiler. Duygulu ve ayakları yere sağlam basan bir tutkulu bir Boğa ile kim başa çıkabilir ki. Kalbi, sürekli bir ilişki için çarpar durur. Onunla asla oyun oynama şansınız yoktur. Yaşamı ve aşkı ciddiye alan, ender kişilerdendir. Romantizmde bile yaşamdan fazla uzaklaşmaz ve duygularını herkesten daha gerçekçi yaşarlar. Ruhlarında hep, hayatı coşkuyla kucaklayan aşkın özlemi vardır. Sevdiği kişi ile güçlü bir aile bağı oluşturmak adına yaptığı mücadeleyi daima kazanırlar. Aşkın büyüsünü iyi bilirler. Sevdiği kişi için her türlü fedakarlığı yaparlar ve karşılığını da beklerler. Ayrılık fikri lugatlarında asla yoktur. Sevgi ve romantizmin zamanla olgunlaşmasını beklerler. Güçlü duygularına karşılık verecek bir aşkın hayalini kurarlar. Maddeyi seven bu kişiler, aşık oldukları zaman, parayı ikinci plana atacaklardır. Bu kişilerin yüreklerinde daima sevgi vardır.

Hangi Burçlar Birbiriyle Uyumlu?

Burç Uyum Analizi; Burç Uyum Tablosu - Burç Uyumu Evlilik; Burç Uyumu Arkadaşlık - Burç Uyumları İlişki - Uyumlu Burçlar Listesi

Boğa Burcu Erkekleri Özellikleri Nelerdir?

Ciddi ve sakin yapıları ile iyi bir aile reisi olmaya adaydırlar. Son derece sabırlı, pratik ve çözümleyicidirler. Doğuştan baba özelliklerine sahip oldukları için muhakkak baba olmaları gerekmez. Çevresindeki her çocuğa gerçek bir şefkat gösterir. Yüksek standartta yaşadıkları için, konforlu bir hayata hiçbir zaman "hayır" demezler. En büyük amaçları, sevdikleri ile birlikte duygu dolu anlar yaşamalarıdır. Köklerine çok bağlı olan bu kişiler, ömür boyu yaşlı akrabalarının her türlü sorunlarına koşarlar. Yaşamın temel taşları oldukları için de, ne zaman başı sıkışan bir dostu varsa, o her zaman yanındadır.

Boğa Burcu Kadınları Özellikleri Nelerdir?

Çok güçlü bir fiziksel yapıya sahip oldukları için, aşkta da aşırılıklara kaçabilirler. Gerçek sevgiyi ararken, yanlış evliliklere sürüklenebilirler. Sessiz, sakin yapılarına rağmen, derin ve yoğun duygulara sahiptirler. Ses tonları mükemmeldirler. Sanata karşı eğilimlerini engelleyemezler. Güzelliğe ve uyuma olan tutkularını herkes anlayamaz. Her şeyden şikayet eden kadınlardan olmadıkları için de, çoğu kez gereğinden fazla sorumluluk alırlar. Annelik ve eş olmak onlara çok yakışır. Hiç bu kadar eviyle bütünleşen bir kişi göremezsiniz. Sakin ve dişi yapılarıyla çocuklarını ve sevdiklerini çok güzel taşır ve hiç de şikayet etmezler. Çocukları daha küçük yaşta disiplinli ve derli toplu olmayı öğrenmişlerdir ve ömür boyu annelerine minnettar kalacaklardır. Mutfak malzemelerine karşı zaafları çok fazladır. Günün uzun bir bölümünü mutfakta geçirebilirler.

via GIPHY

Boğa-Koç Burç Uyumu

Koç insanı ateşlidir ve gördüğünüz anda ondan etkilenirsiniz. Onun kendinden emin tavırları ve rahat hareketleri karşısında adeta büyülenebilirsiniz. Fakat o, özgürlükçü ve başına buyruk davranmaktan hoşlanır. Kendi kararlarını kendi verir. Önceleri her şey çok güzeldir ve siz onun uydusu haline gelebilirsiniz. Daha sonra aranızda önlenemeyen tartışmalar başlar. O, sizin sabırlı davranışlarınız karşısında çileden çıkabilir. Anında düşündüklerini yapmak isteyen bir Koç için, siz oldukça yavaş hareket eden biri olarak suçlanabilirsiniz. Sizin sahiplenme duygunuz, onun kıskançlıklarını anında belli etmesi ile çatışabilir. Sonu gelmeyen savaşlardan sonra, aranızdaki çekim bittiği anda bu aşk kendiliğinden sönümlenebilir. Tabii o zamana kadar sağlam bir yeriniz kalmışsa. Savaş sonrası sulh sizde adeta imkansızdır.

Boğa –Boğa Burç Uyumu

Siz her anlamda birbirinizi tamamlayan bir çift oluşturursunuz.O da bir Boğa olduğu için, her türlü hareketinizi anlamlı bir şekilde değerlendirecek ve paylaşım konusuna önem verecektir. Tıpkı sizin gibi ateşli ve ihtiraslıdır. Aşk ve yaşam konusunda sizinle aynı fikirdedir. Güzelliklere ve yuvaya önem verirler. Her şeyinizi paylaşır ve birbirinizi desteklersiniz.Fakat daha sonra, ilişkiniz fazla sakin ve rutin olmaya başlayacaktır. Her ikiniz de yeni heyecanlar arayabilirsiniz. Özellikle erkek Boğa, ateşli bir aşkın hayalini kurabilir. Kanını kaynatacak bir sevgili buldukları anda, büyük aşklarını yaşamaya başlarlar. Geride kalan için tek bir şey vardır; oturup giden sevgilinin geriye dönmesini beklemek.

Boğa –İkizler Burç Uyumu

İşte her anlamda birbirine zıt bir ilişki. Siz toprak grubusunuz; o, bir hava. Sizin sabit değerleriniz, onun değişken yapısıyla nasıl bağdaşabilir ki? İkizlerin neşeli ve esprili zekası sizi bir anda sarabilir. Onu müthiş beğeneceğiniz kesin. Sizi oyalayacak, güldürecek ve yeni insanlar tanımanıza neden olacaktır. Üstelik çevresindeki tüm kişiler kendisi gibi ilginç ve sıra dışıdır. Onunla birlikte olmaktan büyük keyif alacaksınız. Çok geçmeden tehlike çanları çalmaya başlayınca, gerçek tüm çıplaklığıyla ortaya çıkacaktır. Sizin sabit düşünmenizi, onun değişken yapısının anlaması mümkün değildir. Üstelik bir İkizler, Boğa kadar asla ateşli olamaz. Küçük sürtüşmeleriniz, büyük savaşlara neden olmadan; yapmanız gereken tek şey, karşılıklı konuşarak, arkadaşça bu ilişkiye son vermektir. Gerçi siz Boğa'ların, eski flörtleri ile arkadaş kalmaları mümkün değildir.

Boğa-Yengeç Burç Uyumu

İşte uyumlu bir su-toprak karışımı olan ilişki. Duygusal alıngan ve yuvaya bağlı bir Yengeç ile sabit, sevecen ve sevdiklerine aşırı düşkün bir Boğa'nın aşkına hiç kimsenin itirazı olmayacaktır. Üstelik gerçekten seven bir Yengeç, son derece sıcak ve ateşli olur. Sizin her arzunuza cevap verir ve hem de karşılık beklemez. Fedakarlık ve koruma içgüdüsü ikinizde de vardır. Sizi her konuda destekleyecek ve yüzünüzü kara çıkarmayacaktır. Sizin de onu toplum içinde asla küçük düşürmenizi istemeyecektir. Eğer bir Boğa olarak böyle bir hata yaparsanız, size kırılacak, üzülecek fakat belli etmeyecektir. Aşkından çok şey eksilecek, size hissettirmeyecektir. Belki de yıllar sonra size küçük bir itirafta bulunacaktır. Ne Dersiniz?

Boğa-Başak Burç Uyumu

Tıpkı size benzeyen bir toprak grubu olan Başak kişisi ile karşılaştığınız zaman, şaşırmamalısınız. İlk anda aynı zevkleri paylaştığınızı zannedebilirsiniz. Daha sonra yanıldığınızı anlayacak ve uzun süre bocalama geçireceksiniz. Siz, duygu dolu ve ateşli bir yapıya sahipsiniz. O ise sistemli ve mesafelidir. Duygusal anlamda yoğun duygular yaşamaz ve isteklerinize her zaman karşılık vermez. Ayrıca onun tarafından her an tenkit edilmeye hazır olun ve bekleyin. Siz hala inatla aradığım sevgili " o" diyorsanız, her şeyi zamana bırakın. Disiplinli yönleri ilginizi çekmeye devam ediyorsa, üstelik zeki ve pratik zekasından hoşlanıyorsanız, bu ilişkide umut var demektir. Bekleyin ve sonuçlarını görün.

Boğa-Terazi Burç Uyumu

Bir Terazi kişisini gördüğünüz anda etkilendiğinizi hissedeceksiniz.Çünkü o sizin gibi bir Venüs insanıdır. Gülüşü ve zarafeti ile çevresini büyüler. Ona ulaşmak isteyen o kadar çok kişi vardır ki, işte bu yüzden onun seçimleri daima yanlıştır ve aklı bir hayli karışıktır. Hayatında değer verdiği en önemli duygunun aşk olduğunu daha küçük yaşlarda öğrenmiştir. Bu cazip sevgili ile aranızda müthiş bir aşk başlar. Bu ateşli ve olağanüstü aşk, Tanrı Eros'u bile kıskandıracaktır. Fakat sakın siz onu kıskanmaya kalkmayın ve sadece şımartın. İsteklerini yerine getirin ve soru sormayın. İşte size ömür boyu sürecek romantik bir aşk masalı. Aranızda yaşanan sorunlar, sevginiz karşısında çok çabuk eriyecektir, emin olun.

Boğa-Aslan Burç Uyumu

İşte en hoşlandığınız kişilerden biri karşınızda duruyor. Bir Aslan'la karşılaştığınız anda ona doğru çekildiğinizi hissedersiniz. Aradığınız sevgili, eş, aşk karşınızda tüm ateşi ve cana yakın gülüşüyle sizi cezbetmeye hazırlanıyor. O da sizin gibi üstün kişilerden hoşlanır. Üstelik en az sizin kadar sabit ve gururludur. Bir hayli hırslıdır ve her şeyin en iyisini ister. Kaprisli ve huzursuz yönlerini saklamaktan hoşlanmaz. Emir verir fakat almaz. Bir Boğa olarak kıskançlığınıza gem vurmayı başarabilirseniz, bu ilişki en iyi şekilde gidecektir. Çünkü o, sizi kıskandığını söylemeyecek kadar gururludur. Onu övün yüceltin ve isteklerini yerine getirin. İnanın herkesin gıpta ile izlediği ideal bir çift olacaksınız. Bir ömür boyu sürecek bir ilişki sizi bekliyor.

Boğa-Yay Burç Uyumu

Yay kişisine yaklaşmanızı hiç tavsiye etmiyoruz. Zaten çevresi öylesine kalabalıktır ki, eğer sizi gerçekten görmüşse, hayli şanslısınız demektir. Çekici, sevimli ve neşeli halleri, şeytanı bile baştan çıkaran zekasıyla, sizi bir anda avucuna alıverir. Üstelik sizi elde etmek için fazla çaba da sarf etmez. Gönüllü sevgili adayları öylesine çoktur ki, ağa nerede takıldıklarını anlayamazlar. Onunla birlikteyken her şeyiniz farklı olur. Değişken, macera seven ruhuyla yerinde duramaz. Sürekli tartışmaktan başka bir şey yapamaz hale gelirsiniz. Onun ateşli yapısı ve sizin çekiciliğiniz, aranızda tek ortak paylaşımdır. Her şeye rağmen seviyor ve vazgeçmem diyorsanız, bekleyin zamanla durulacaktır. Bu zafere değer mi diyorsanız, inanın değer. O halde bekleyin.

Boğa-Oğlak Burç Uyumu

Oğlak insanı ile iyi anlaşır mutlu olursunuz. Oğlak da sizin gibi kuşkucu ve kıskançtır. Her şeyinizi inceler ve yorumlarını kendine saklar. Konuşma özürlüdür ve düşüncelerini açıklamaktan hoşlanmaz. Dikkatlidir ve gözünden hiçbir şey kaçmaz. Maddecidir ve tıpkı sizin gibi çıkarlarını korur. Gelecek güvencesi onun için önemlidir. Karşılıklı çok şey paylaşırsınız. Eğer birbirinize güven duygusunu hissettirmeyi başarabilirseniz, aranızda asla sorun olmayacaktır. Üstelik toplum içinde birlikte yükselecek ve karşılıklı destek alışverişi içinde olacaksınız. Bu beraberlik için her türlü onayı verebiliriz. Bazıları için, fazla sistemli bir aşk olabilir. Fakat emin olun, siz çok mutlu olacaksınız.

Boğa-Kova Burç Uyumu

İşte uzak durmanız gereken kişilerden biri karşınızda duruyor. Özgürlük ve bağımsızlık şarkıları söyleyen bu kişi nereden sizin yolunuza çıktı bilmiyoruz fakat, siz en kısa sürede yolunuzu değiştirmelisiniz. Son derece akıllı ve zeka düzeyi çok yüksek olan bu kişiyi anlamanız neredeyse imkansızdır. Asla aynı dili konuşmayacağınız kesin. Oldukça çekici bir kişi olan Kova'yı taparcasına sevseniz bile duygularınıza ket vurmalısınız. O, sizi üzecek, anlamayacak, kızdıracak ve üstelik bunları bilerek yapmayacaktır. Hayata bakış tarzınız o kadar farklı ki, bu konuda ikizinizin de işi zordur. Çünkü aynı yolda karşılaşmaktan başka suçunuz yok. O halde centilmen iki sporcu gibi el sıkışın, birbirinize 'hoşça kal' deyin ve aranızda geçenleri unutun gitsin.

Boğa-Akrep Burç Uyumu

Bir Akrep kişisi ile büyük bir aşk yaşayabilirsiniz fakat onunla her zaman mutlu olacağınızı sanmamalısınız. Onun ateşi ve kıskançlığı, sizden iki kat daha fazladır. Sizin sabit yapınız, onun yanında esnek ve yumuşak kalır. O, çok zor bir insandır ve affetmeyi bilmez. Duyguları derinlerde gizlidir. Konuşmaktan hoşlanmaz fakat cazibesi çok yüksek olan bu kişiyle karşılaşmışsanız kaçacak şansınız yok demektir. Bu ilişkide her şey olacaktır. Yoğun arzuların ve şiddetli kıskançlıkların yoğun bir karmaşası vardır. Eğer hikayeniz bir kitap olsaydı, her halde listeleri alt üst eder, filmi, gişe rekorları kırardı. O halde bu ilişkiyi yaşamaktan başka şansınız yok demektir.

Boğa-Balık Burç Uyumu

Balık sakin ve kendi dünyasında yaşayan bir kişidir. Sanatçı bir ruha sahiptir ve yaşamı farklı algılar. Onun dünyasına girmek için hayli çaba sarf etmeniz gerekebilir. Aynı dili konuşmanız bile uzun zaman alacaktır. Size uyum sağlamaya çalışacak, bilmediği denizlerde yüzmesini öğrenecektir. Korunma içgüdüsü çok fazla olduğu için de, size sığınmak isteyecektir. Sahiplenme duygunuzun yoğun olduğunu ona hissettirirseniz, sizden asla ayrılmak istemeyecektir. Peki sizdeki ihtiras ateşini söndürebilecek mi? Ona da siz karar vereceksiniz. Aradığınız rutin bir yaşam mı? Yoksa enerjisi yüksek bir aşk mı? Onun karamsar düş dünyasına evet diyorsanız, orada kalın ve daha sonra sakın şikayet etmeyin.

Boğa Burcu Ayrılığı Nasıl Yaşar?

Bir toprak burcu olduğunuz için gelecekte güven arayan siz; ilişkilerinize de bu anlamda bakarsınız. Unutmanın zorluklarını en uç noktalarda yaşarken, sessiz ve sakin yapınızın altındaki fırtınaları hiç kimseye hissettirmezsiniz. Beklenmeyen ayrılıklar; sizde sevgi tatminsizliğine ve çevreye karşı kuşku ile bakmanıza neden olur. Size acı veren bu üzüntüden kurtulmak istiyorsanız, benzeri bir olayla karşılaşma sendromundan kurtulmalı ve farklı kişilerin de olabileceğine kendinizi inandırmalısınız. Kuşkuları bir kenara atıp, dünyanın güzelliklerinin yeniden sizi bulacağını bilmelisiniz. Her yeni insan farklıdır ve bir gün gerçekten aradığı sevgiyi yaşayacaksınız. Bir zamanlar mutluydunuz ve bir gün tekrar mutlu olacaksınız.


Balık Burcu Aşk Uyumu; Balık Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Kova Burcu Aşk Uyumu; Kova Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Koç Burcu Aşk Uyumu; Koç Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

EN ÇOK OKUNANLAR

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

1 dakika okunma süresi
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

12 dakika okunma süresi
En İyi Polo Kazak Stilleri
En İyi Polo Kazak Stilleri

En İyi Polo Kazak Stilleri

1 dakika okunma süresi
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

1 dakika okunma süresi
Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

34 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar
Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Şubat Ayı Burç Yorumları
Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat Ayı Burç Yorumları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları