2023 Yılında Burcunuzu Neler Bekliyor? 2023 Yılı Burç Yorumları

2023 yılında burcunuzu aşk, para, sağlık, iş ve arkadaşlık konularında neler bekliyor? 2023 yılının astrolojik açıdan önemli olayları hangi günlerde gerçekleşiyor? 2023 yılında burcunuzu neler bekliyor?

YAZAR: Gülser Çelik
ABONE OL
19 Aralık 2022 Pazartesi 12:27 | Son Güncellenme:
17 dakika okunma süresi
2023 Yılında Burcunuzu Neler Bekliyor?

2023 Yılında Burcunuzu Neler Bekliyor? 2023 Yılı Burç Yorumları

2023 yılının herkese mutluluk, aşk, bereket, sağlık ve bolluk getirmesini diliyorum. Önemli geçişlerin olacağı bir yıl olacak. Tutulma serileri Akrep-Boğa hattından, Terazi-Koç hattına geçerken, 18 yıllık bir döngünün kapanmasına şahitlik edeceğiz. Bereketin, bolluğun ve şansın gezegeni Jüpiter 16 Mayıs itibariyle Koç burcundan çıkıp Boğa burcuna geçecek ve hayatta şanslı olduğumuz konular değişecek.

Kimilerine evlilik, kimilerine iş, kimilerine ise çocuk vadedecek. Satürn mart ayında Kova burcundan çıkıp Balık burcuna geçerken, ilahi adalet dönemi başlayacak. Plüton uzun zamandır seyahat ettiği Oğlak burcundan çıkıp Kova burcuna girecek; beraberinde yeni teknolojik sistemler kurulurken bazılarının da yıkılmasına tanıklık edeceğiz. Aynı durum bazı toplum kuruluşları için de geçerli olacak.

Peki, 2023 yılında burcunuzu aşk, para, sağlık, iş ve arkadaşlık konularında neler bekliyor? 2023 yılının astrolojik açıdan önemli olayları hangi günlerde gerçekleşiyor? 2023 yılında burcunuzu neler bekliyor, mercek altına aldık.

2023 Yılında Koç ve Yükselen Koç Burçlarını Neler Bekliyor?

16 Mayıs itibariyle Boğa burcuna geçen Jüpiter hayatın her alanında Koç burçlarına şans getirecek. Hayatlarıyla ilgili önemli adımlar atabilir, planlar yapabilirler. Para konularında bereketleri artacak, yeni gelir kaynakları elde etme şansı elde edecekler. Akrep-Boğa hattındaki tutulmaların Terazi-Koç hattına geçmesiyle birlikte bu alanlardaki değişim ve dönüşümleri başlayacak. 5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarıyla birlikte Koç burçları son bir buçuk yıldır parasal konularda verdikleri mücadelelerin sonuçlarını alacak. 20 Nisan tutulmasıyla birlikte gündemleri değişmeye başlayacak; ilişkiler konusunda önemli kararlar verecekler. Önümüzdeki bir buçuk yıllık döngü boyunca bekar Koç burçları ciddi bir ilişkiye başlayabilir, uzun süredir ikilemde olan ilişkiye sahip olanlar ise yollarını ayırabilirler.

2023 Yılında Boğa ve Yükselen Boğa Burçlarını Neler Bekliyor?

Boğa burçları 16 Mayıs tarihine dek ruhlarını iyileştirme ve fark etmedikleri bir yeteneklerini keşfetme konusunda Jüpiter'in desteğini alacak. 16 Mayıs itibariyle daha dışa dönük olacakları, hayatlarıyla ilgili önemli adımlar atacakları bir sürece girecekler. Daha şanslı ve dikkat çekici olacaklar. Akrep-Boğa hattındaki tutulmaların Terazi-Koç hattına geçmesiyle birlikte bu alanlardaki değişim ve dönüşümleri başlayacak. 5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarıyla birlikte Boğa burçları son bir buçuk yıldır ilişkiler konusunda yaşadıkları ve öğrendikleri deneyimleri sonuçlandıracaklar. 20 Nisan tutulmasıyla birlikte gündemleri değişmeye başlayacak; hayattan ne istediklerine, nasıl bir çalışma hayatı istediklerine, aslen ruhlarının ne istediklerine dair olan sorularının cevaplarını arayacaklar. Boğa burçları bir buçuk yıl sürecek döngünün sonunda yeni rutinler elde edip, değişip, dönüşürken; kim dost, kim düşman öğrenmiş olacaklar.

2023 Yılında İkizler ve Yükselen İkizler Burçlarını Neler Bekliyor?

İkizler burçları 16 Mayıs tarihine dek Jüpiter gezegeninin desteğiyle birlikte kendilerini daha şanslı olacakları, yeni ortamlara girecekleri bir dönemin içinde bulacaklar. 16 Mayıs itibariyle kendilerine, ruhlarına iyi gelecek eylemlerde bulunmak isteyecek, belki de yeni bir yeteneklerini keşfedecekler. Akrep-Boğa hattındaki tutulmaların Terazi-Koç hattına geçmesiyle birlikte bu alanlardaki değişim ve dönüşümleri başlayacak. 5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarıyla birlikte İkizler burçları son bir buçuk yıldır deneyimledikleri kim dost kim düşman konularında son kararlarını verecek. 20 Nisan tutulmasıyla birlikte gündemleri değişmeye başlayacak; yepyeni ortamlara girip, kalabalıklara karışacaklar. Önümüzdeki bir buçuk yıllık döngü boyunca aşk isteyen İkizler burçları yeni fırsatlarla karşılaşabilir, çocuk isteyenler ise bazı ciddi kararlar verebilir.

2023 Yılında Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor?

Yengeç burçları 16 Mayıs tarihine dek Jüpiter gezegeninin desteğiyle birlikte kariyer konularında şanslı olacak. Bu dönemde görüşmeler yapabilir, yeni iş başvurularında bulunabilir, yeni görevler alabilirler. 16 Mayıs itibariyle sosyal çevrelerini genişletecek ve yeni ortamlara girecekler. Akrep-Boğa hattındaki tutulmaların Terazi-Koç hattına geçmesiyle birlikte bu alanlardaki değişim ve dönüşümleri başlayacak. 5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarıyla birlikte Yengeç burçları son bir buçuk yıldır ilişkiler ve aşk konusunda deneyimledikleri zorlanmaları sonuçlandırıp, geride bırakacaklar. 20 Nisan tutulmasıyla birlikte gündemleri değişmeye başlayacak; kariyerleri konusunda önemli kırılmalar yaşayacaklar. Yengeç burçları bir buçuk yıllık döngü boyunca kariyer, aile ve yaşam alanları konularında değişim ve dönüşüm yaşayacak.

2023 Yılında Aslan ve Yükselen Aslan Burçlarını Neler Bekliyor?

Aslan burçları 16 Mayıs tarihine dek yurt dışı, akademik kariyer ve seyahatler konusunda Jüpiter gezegeninin desteğini görmeye devam edecek. 16 Mayıs itibariyle kariyer konusunda 12 yılda gelen şanslı bir döneme giriş yapacaklar. Akrep-Boğa hattındaki tutulmaların Terazi-Koç hattına geçmesiyle birlikte bu alanlardaki değişim ve dönüşümleri başlayacak. 5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarıyla birlikte Aslan burçları son bir buçuk yıldır kariyerleriyle ilgili deneyimledikleri zorlu dönemleri sonuçlandıracak ve yollarına devam edecekler. 20 Nisan tutulmasıyla birlikte gündemleri değişmeye başlayacak; bir buçuk yıllık döngü boyunca ülke değiştirebilir ya da yeni bir akademik kariyer yolculuğuna başlayabilirler.

2023 Yılında Başak ve Yükselen Başak Burçlarını Neler Bekliyor?

Başak burçları 16 Mayıs tarihine kadar yatırım ve para konularında Jüpiter gezegeninin desteğini alacak. 16 Mayıs itibariyle yurt dışı, akademik kariyer ve seyahatler konusunda şanslı olacakları bir sürece girecekler. Akrep-Boğa hattındaki tutulmaların Terazi-Koç hattına geçmesiyle birlikte bu alanlardaki değişim ve dönüşümleri başlayacak. 5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarıyla birlikte son bir buçuk yıllık süreçte aldıkları eğitimlerin, vizyonlarını genişletme çabalarının ve yurt dışına gitme planlarının sonuçlarını alabilirler. 20 Nisan tutulmasıyla birlikte gündemleri değişmeye başlayacak; bir buçuk yıllık döngü boyunca yatırımlar, vergiler, krediler konusunda yeni adımlar atacak ve finansal konularda bazı sınavlara tabi tutulacaklar.

2023 Yılında Terazi ve Yükselen Terazi Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi burçları 16 Mayıs tarihine kadar ilişkiler konusunda Jüpiter'in desteğini görecek; etraflarına karşı daha dikkatli olup, çevrelerindeki kişilere şans vermeliler. 16 Mayıs itibariyle yatırım konularında şans onlardan yana olacak. Akrep-Boğa hattındaki tutulmaların Terazi-Koç hattına geçmesiyle birlikte bu alanlardaki değişim ve dönüşümleri başlayacak. 5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarıyla birlikte son bir buçuk yıllık süreçte parasal mevzularda yaşadıkları sıkıntıları sonuçlandırmış olacaklar. 20 Nisan tutulmasıyla birlikte gündemleri değişmeye başlayacak; bir buçuk yıllık döngü boyunca gündemleri ilişkiler olacak. Bazı Terazi burçları evlenebilir, bazıları ciddi bir ilişkiye başlayabilir, bazıları da toksik ilişkilerden kurtulabilir.

2023 Yılında Akrep ve Yükselen Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?

Akrep burçları 16 Mayıs tarihine dek günlük rutinleri, sağlıkları ve yardımcılar konusunda Jüpiter'in desteğini görecek. 16 Mayıs itibariyle ciddi ilişkiler, ortaklıklar konularında şanslı olacak. Bu dönemde bekar Akrep burçları evlilik teklifi alabilir. Akrep-Boğa hattındaki tutulmaların Terazi-Koç hattına geçmesiyle birlikte bu alanlardaki değişim ve dönüşümleri başlayacak. 5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarıyla birlikte ilişkiler konusunda yaşadıkları zorlu süreci geride bırakıp, sonuçlandıracaklar. 20 Nisan tutulmasıyla birlikte gündemleri değişmeye başlayacak; Akrep burçları bir buçuk yıllık döngü boyunca hayattan ne istiyorum, dostum kim düşmanım kim, sorularına cevap arayacaklar. Ruhlarının gerçekten ne istediğini bulma konusunda arayışa geçecekler.

2023 Yılında Yay ve Yükselen Yay Burçlarını Neler Bekliyor?

Yay burçları 16 Mayıs tarihine dek aşk ve çocuklar konusunda Jüpiter'in desteğini görecek. 16 Mayıs itibariyle iş, günlük rutinler ve sağlık konularında oldukça şanslı olacakları bir dönemin içine girecekler. Akrep-Boğa hattındaki tutulmaların Terazi-Koç hattına geçmesiyle birlikte bu alanlardaki değişim ve dönüşümleri başlayacak. 5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarıyla birlikte sağlıkları ve iş hayatlarıyla ilgili yaşadıkları sıkıntılar ve sorunlar geride kalırken, ödüllerini aldıkları bir sürece geçecekler. 20 Nisan tutulmasıyla birlikte gündemleri değişmeye başlayacak; Yay burçları bir buçuk yıllık döngü boyunca gündemlerine aşk ve çocuk konularını alacaklar.

2023 Yılında Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak burçları 16 Mayıs tarihine dek ev almak, satmak ve yatırım konularında Jüpiter'in desteğini görecek. 16 Mayıs itibariyle aşk ve çocuklar konusunda şanslı olacakları bir döneme girecekler. Boğa hattındaki tutulmaların Terazi-Koç hattına geçmesiyle birlikte bu alanlardaki değişim ve dönüşümleri başlayacak. 5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarıyla birlikte son bir buçuk yıldır aşk ve sosyal çevre konusunda yaşadıkları zorlu süreci geri bırakacaklar. 20 Nisan tutulmasıyla birlikte gündemleri değişmeye başlayacak; bir buçuk yıllık döngü boyunca gündemleri daha çok evleri, aileleri ve yatırım konuları olacak.

2023 Yılında Kova ve Yükselen Kova Burçlarını Neler Bekliyor?

Kova burçları 16 Mayıs tarihine dek seyahat, arkadaşlık ve ticaret konularında Jüpiter'in desteğini görecek. 16 Mayıs itibariyle aile, ev, gayrimenkul yatırımları konusunda oldukça şanslı olacakları bir döneme girecekler hatta bazı Kova burçları şehir değiştirebilir. Terazi-Koç hattına geçmesiyle birlikte bu alanlardaki değişim ve dönüşümleri başlayacak. 5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarıyla birlikte son bir buçuk yıldır kariyer, kökler, ev ve aile konularında yaşadıkları zorlu süreci geride bırakacaklar. 20 Nisan tutulmasıyla birlikte gündemleri değişmeye başlayacak; bir buçuk yıl boyunca çevreleri değişirken, yeni eğitimler alacak, ufuklarını geliştiren seyahatlerde bulunacak ve akademik anlamda vizyonlarını geliştirecek kararlar verecekler. Ülke değiştirmeleri de oldukça olası gözüküyor.

2023 Yılında Balık ve Yükselen Balık Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık burçları 16 Mayıs tarihine dek para konularında Jüpiter'in desteğini görecek. Yeni gelir kaynakları elde edebilir, mevcut maaşlarına zam alabilirler. 16 Mayıs itibariyle eğitim, seyahat konularında şanslı olacakları bir döneme giriş yapacaklar. Araba satın almak ya da değiştirmek isteyenler 16 Mayıs sonrasını tercih edebilir. Terazi-Koç hattına geçmesiyle birlikte bu alanlardaki değişim ve dönüşümleri başlayacak. 5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarıyla birlikte son bir buçuk yıldır arkadaş çevresi, ticaret ve eğitim konusunda yaşadıkları zorlanmaları geride bırakacaklar. 20 Nisan tutulmasıyla birlikte gündemleri değişmeye başlayacak; bir buçuk yıl boyunca gündemleri yatırımlar, davalar ve miras konuları olacak. Dönüşüm geçirecekleri bir dönem başlıyor.

2022 Ocak Ayı Burç Yorumları

Satürn Kova'da Retro Hareketine Başladı

Gökyüzündeki Retro Gezegenlerin Burçlara Etkileri Neler?

EN ÇOK OKUNANLAR

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler
Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

Şubat Ayı Burç Yorumları
Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları