Prime Video'da İzleyebileceğiniz En İyi Diziler

“The Rings of Power”, “Fleabag”, “The Boys”, “The Office”, “This Is Us” ve “Downton Abbey” gibi Amazon Prime'da izleyebileceğiniz en iyi ve en ünlü diziler.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
24 Şubat 2023 Cuma 17:25 | Son Güncellenme:
31 dakika okunma süresi
Prime Video'da İzleyebileceğiniz En İyi Diziler

En İyi Amazon Prime Dizileri:

1. The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022-) – IMDB Puanı 6.9

Yaratıcılar: Patrick McKay, John D. Payne

Oyuncular: Morfydd Clark, Cynthia Addai-Robinson, Daniel Weyman, Owain Arthur, Charlie Vickers, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Cordova, Benjamin Walker, Charles Edwards,

"The Lord of the Rings: The Rings of Power", ana merkezine "The Lord of the Rings" serisinden tanıdığımız Galadriel karakterini alsa da Elrond, Halbrand, The Stranger, Queen Regent Miriel, Arondir gibi birçok farklı karakter ve lokasyon üzerinden, yok oldu sanılan kötülüğün Orta Dünya'yı nasıl yeniden ele geçirmeye başladığını anlatıyor.


2. Fleabag (2016-2019) – IMDB Puanı 8.7

Yaratıcı: Phoebe Waller-Bridge

Oyuncular: Phoebe Waller-Bridge, Sian Clifford, Olivia Colman, Andrew Scott, Jenny Rainsford, Bill Paterson, Brett Gelman

Yaratıcılığını ve başrolünü Phoebe Waller-Bridge'in üstlendiği "Fleabag", toplam 12 bölümlük iki sezonuyla hafta sonunda başlayıp bitirebileceğiniz, bol ödüllü bir yapım. Ödüllü tiyatro oyundan uyarlanan komedi dizisi, Londra'daki hayatla başa çıkmaya çalışırken yakın zamanda yaşanan bir trajediyle yüzleşmek zorunda kalan genç bir kadın hakkında. Özünde bir komedi dizisi olsa da İngiliz tarzı kara komedilerin yapmayı sevdiği gibi yer yer drama yönelmeyi de ihmal etmiyor.


3. Carnival Row (2019-2023) – IMDB Puanı 7.8

Yaratıcılar: Travis Beacham, René Echevarria

Oyuncular: Orlando Bloom, Cara Delevingne, Jamie Harris, Simon McBurney, Tamzin Merchant, David Gyasi

Viktoryan ve steampunk türü bir fantastik dünyada insan bir dedektif olan Rycroft "Philo" Philostrate ile bir peri olan Vignette Stonemoss, fantastik yaratıklara karşı hoşgörüsüzlüğün hüküm sürdüğü bu dünyada adalet arayışına çıkar. İkili, ırklar arasındaki hassas dengeyi bozan bir dizi cinayeti çözerken aralarındaki problemleri de düzeltmeye çalışır. "Carnival Row", toplam iki sezon ile ekranlara veda ettiği için hızlıca izleyebileceğiniz bir dizi.


4. The Marvelous Mrs. Maisel (2017-) – IMDB Puanı 8.7

Yaratıcı: Amy Sherman-Palladino

Oyuncular: Rachel Brosnahan, Alex Borstein, Michael Zegen,

Kocası onu terk ettikten sonra, genç bir anne ve ev hanımı olan Miriam "Midge" Maisel, stand-up için bir yeteneği olduğunu keşfeder. Dönem dizisi olan "The Marvelous Mrs. Maisel", hem komedisi hem oyunculukları hem de sevimli hikayesiyle kolaylıkla gönlünüzü kazanabilir.


5. The Man in the High Castle (2015-2019) – IMDB Puanı 7.9

Yaratıcı: Frank Spotnitz

Oyuncular: Alexa Davalos, Luke Kleintank, Rufus Sewell

Bilim kurgu ve gerilim türlerinde karşımıza çıkan "The Man in the High Castle", hem Amazon Prime Video'nın hem de son yılların en sevilen dizilerinden biri. Nazi Almanyası ve Japonya İmparatorluğu'nun egemen olduğu distopik bir Amerika'da genç bir kadın, totaliter rejimleri devirmenin anahtarı olabilecek gizemli bir film keşfeder.


6. The Boys (2019-) – IMDB Puanı 8.7

Yaratıcı: Eric Kripke

Oyuncular: Jack Quaid, Karl Urban, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Mathan Mitchell

Muhtemelen Amazon Prime Video'nun dünya çapında en sevilen dizisi "The Boys", kara komedi türünde bir süper kahraman dizisi. "Ben çok kan göremem, rahatsız olurum" diyenlerin izlemekte zorluk çekebileceği bir yapım. Yine de izleyicilerinin ve eleştirmenlerin çok sevdiği bir dizi. Amazon Prime Video orijinal yapımı "The Boys" dizisi, bir grup kanunsuzun, süper güçlerini kötüye kullanan yozlaşmış süper kahramanları devirmek için yola çıkmasını konu alıyor. Bu dünyada süper kahramanlara ünlü gibi davranılıyor, tüm bu şöhret ve bağlantılar sayesinde gerektiğinde cinayetten bile kurtulabiliyorlar. Kız arkadaşı kazara bu sözde "kahramanlardan" biri tarafından öldürülünce, Hughie Campbell, bedeli ne olursa olsun onları devirmek için kendi görevini başlatır.


7. Invincible (2021-) – IMDB Puanı 8.7

Yaratıcılar: Robert Kirkman, Ryan Ottley, Cory Walker

Seslendirme Kadrosu: Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Zazie Beetz, Grey griffin, Kevin Michael Richardson, Walton Goggins, Gillian Jacobs, Zachary Quinto ve Jason Mantzoukas

"The Boys" dizisinin animasyon versiyonu diyebileceğimiz "Invincible", yine süper kahraman türünde ve yine oldukça vahşi diyebileceğimiz bir yapım. Ancak izleyenler, en az "The Boys" kadar "Invincible"dan da zevk almakta. Dizi, bir yandan çocukluğumuzdaki çizgi filmlerin tarzına benzerken, bir yandan yetişkinlere yönelik olduğunu ilk bölümün son sahnesinden itibaren kanıtlıyor. Robert Kirkman tarafından yazılan çizgi roman dizisine dayanan "Invincible", süper güçlerin etkileriyle ilgili felsefi temaları ele alıyor ve sorduğu sorulara oldukça şiddetli cevaplar veriyor. Babası gezegendeki en güçlü süper kahraman olan genç Steven, hem babasının gölgesinde kendi güçlerini ve kim olduğunu keşfetmeye çalışır hem de diğer süper kahramanları korkunç bir şekilde öldürmekte olan bir kötüyü durdurmaya çalışmaktadır.


8. Upload (2020-) – IMDB Puanı 7.9

Yaratıcı: Greg Daniels

Oyuncular: Robbie Amell, Andy Allo, Allegra Edwards

Bilim kurgu ve komedi türlerindeki "Upload" dizisi, oldukça keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak bir Amazon Prime Video yapımı. Bir insanın, ölümden sonra bilincini sanal aleme yükleyerek kendi öbür dünyasında yaşamayı seçebildiği bir dünyada Nathan, zamansız ölümünün ardından lüks bir sanal dünyada uyanır. Nathan, bir yandan gerçek dünyada bıraktığı hayatıyla bağlantıda kalıp, bir yandan da yeni hayatına alışmaya çalışırken, ölümünün o kadar da tesadüfi olmayabileceğini keşfeder.


9. The Office (2005-2013) – IMDB Puanı 9.0

Yaratıcılar: Greg Daniels, Ricky Gervais, Stephen Merchant

Oyuncular: Steve Carell, John Krasinski, Jenna Fischer, Rainn Wilson, Leslie David Baker, Angela Kinsey, Brian Baumgartner, Kate Flannery, Phyllis Smith, Creed Bratton, Oscar Nunez, Mindy Kaling, B.J. Novak, Ed Helms

"The Office"in İngiliz orijinaline çok benzeyen ABD uyarlaması, Dunder Mifflin adlı yerel Pennsylvania kağıt satış şirketini ve çalışanlarını anlatıyor. Bu konu kulağa ne kadar sıkıcı geliyorsa dizi de onun 180 derece zıttı bir şekilde komik. Her biri fazlasıyla orijinal karakterlerin hikayelerini izlerken, "Ben bu kişiye sinir oluyordum, ne zaman en sevdiğim karaktere dönüştü?" deme olasılığınız da oldukça yüksek. "The Office" kafanızı dağıtmak ve yorgunluğunuzu atmak için izleyebileceğiniz en iyi yapımlardan biri.


10. The Peripheral (2022-) – IMDB Puanı 7.7

Oyuncular: Chloe Grace Moretz, Gary Carr, Jack Reynor, Chris Coy, Louis Herthum, Eli Goree, Austin Rising, Miles Barrow

Teknolojinin toplumu kurnazca değiştirdiği bir gelecekte geçen hikayede bir kadın, alternatif gerçeklik ve kendi karanlık geleceğiyle gizli bir bağlantı keşfeder. Bilim kurgu ve gizem türlerindeki "The Peripheral", listemizdeki bir diğer Amazon Prime Video orijinal dizisi.


11. The Expanse (2015-2022) – IMDB Puanı 8.5

Yaratıcılar: Daniel Abraham, Mark Fergus, Ty Franck

Oyuncular: Steven Strait, Dominique Tipper, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo, Cas Anvar

Bilim kurgu ve gizem türünde yapımları bolca bulabileceğiniz Amazon Prime Video'nun bir diğer orijinal dizisi olan "The Expanse", platformun en sevilen içeriklerinden biri. 24. yüzyılda, bir grup insan, Güneş Sistemi'nin kırılgan durumdaki huzur halini tehdit eden büyük bir komployu çözmeye çalışır.


12. The Wheel of Time (2021-) – IMDB Puanı 7.1

Yaratıcı: Rafe Judkins

Oyuncular: Rosamund Pike, Daniel Henney, Madeleine Madden, Zoe Robins, Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Barney Harris, Kate Fleetwood

Amazon Prime Video orijinal dizisi olan "The Wheel of Time", Robert Jordan'ın kitap serisinden uyarlanan, fantastik türde büyük bütçeli bir yapım. "The Wheel of Time", büyünün hakim olduğu fantastik bir dünyada geçiyor. Geçmişteki karanlık tarih nedeniyle sadece kadınların büyü yapmasına izin verilen bu dünyada Moraine adında bir büyücü, yeniden güçlenmekte olan karanlık tarafı durdurmak için bir grup genç arasından seçilmiş kişiyi bulmaya çalışır.


13. Good Omens (2019-2023) – IMDB Puanı 8.0

Yaratıcılar: Neil Gaiman, Terry Pratchett

Oyuncular: David Tennant, Michael Sheen, Frances McDormand, Sam Taylor Buck, Daniel Mays, Jon Hamm

Amazon Prime Video ve BBC'nin, Neil Gaiman ve Terry Pratchett'in sevilen fantastik-komedi romanı "Good Omens"inden uyarladığı dizi, bir iblis ve bir meleği takip ediyor. Deccal'in dünyanın sonunu getirmesini engellemek için mecburen bir araya gelen bu iki zıt kutup, David Tennant ve Michael Sheen'in mükemmel oyunculukları da devreye girince harika bir kimya yakalıyor. Hedonist iblis Crowley rolünde David Tennant o kadar başarılı ki tüm oyunculuk kariyerini bu role hazırlanmak için inşa ettiğini düşünebilirsiniz. Aziraphale isimli meleği canlandıran Michael Sheen'in performansı da bir o kadar başarılı ve ikilinin uyumu diziyi ileriye taşıyan en güçlü unsurlardan.


14. Tom Clancy's Jack Ryan (2018-) – IMDB Puanı 8.0

Yaratıcılar: Carlton Cuse, Graham Roland

Oyuncular: John Krasinski, Wendell Pierce, Michael Kelly

"The Office"in sevilen karakteri Jim ile hayatımıza giren John Krasinski'yi bu sefer komediden çok daha uzak, bol aksiyonlu bir ajan dizisi olan "Tom Clancy's Jack Ryan"da izliyoruz. CIA analisti Jack Ryan, beklenmedik bir şekilde kendisini tehlikeli saha görevlerinde bulmaya başlar.


15. The Night Manager (2016) – IMDB Puanı 8.0

Yaratıcı: David Farr

Oyuncular: Hugh Laurie, Tom Hiddleston, Elizabeth Debicki, Olivia Colman, Alistair Petrie, Michael Nardone, Hovik Keuchkerian, Adeel Akhtar, Tom Hollander

Suç ve gizem türlerindeki "The Night Manager", altı bölümlük bir mini dizi. Kahire'de bir otelin gece müdürü, bir silah tüccarının yakın çevresine sızmak için işe alınır.


16. Nine Perfect Strangers (2021-2022) – IMDB Puanı 7.0

Yaratıcılar: John-Henry Butterworth, David E. Kelley

Oyuncular: Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Manny Jacinto, Asher Keddie, Luke Evans, Melvin Gregg, Samara Weaving, Grace Van Patten

Gizem dizi "Nine Perfect Strangers"ta şehir stresinden kaçmak isteyen dokuz kişi soluğu hem gençleşme vadeden hem de sağlıklı bir yaşam stili kazandırma konusunda yardımcı olan sağlık merkezinde alır. Sağlık merkezinin patronu Masha, dokuz misafirinin stresten arınmalarına yardımcı olurken aynı zamanda tazelenmelerini de sağlamaktadır. İlk zamanlarda her şey oldukça mükemmel ilerler ve dokuz misafir, başlarına geleceklerden habersiz huzurlu tatillerine devam eder. Sağlık merkezinin patronu Masha'nın yardımları zamanla manipülasyona dönüşür ve dokuz misafirinin hem zihinleri hem de bedenleri üzerinde hakimiyet kurmaya başlar.


17. Hanna (2019-2021) – IMDB Puanı 7.6

Yaratıcı: David Farr

Oyuncular: Esme Creed-Miles, Mireille Enos, Aine Rose Daly

Bol aksiyonlu bir büyüme hikayesi sunan "Hanna", Amazon Prime Video'nun sevilen yapımlarından bir diğeri. Ormanda büyümüş sıra dışı bir genç kız, kayıt dışı bir CIA ajanının amansız takibinden kaçarken, kendi kimliği ile ilgili gerçeği de ortaya çıkarmaya çalışır.


18. Star Trek: Picard (2020-2023) – IMDB Puanı 7.3

Yaratıcılar: Kirsten Beyer, Michael Chabon, Akiva Goldsman

Oyuncular: Patrick Stewart, Michelle Hurd, Alison Pill, Santiago Cabrera

"Star Trek: The Next Generation" (1987) ve "Star Trek X: Nemesis" (2002) filmlerinin devamı olan "Star Trek: Picard", bilim kurgu severlerin zevkle izleyeceği bir yapım. Dizi, Jean-Luc Picard'ın hayatının bir sonraki bölümüne odaklanıyor.


19. A Private Affair (2022-) – IMDB Puanı 6.6

Yaratıcılar: Ramon Campos, Teresa Fernandez-Valdes, Gema R. Neira

Oyuncular: Aura Garrido, Jean Reno, Gorka Otxoa

"A Private Affair", komedi ve gizem türlerinde bir dizi. Adeta bir dedektif ruhuna sahip ve üst sınıftan cesur kız olan Marina Quiroga, sadık uşağı Hector'un yardımıyla kasabasında terör estiren seri katili yakalamak için yola çıkar.


20. The Devil's Hour (2022-) – IMDB Puanı 7.7

Yaratıcı: Tom Moran

Oyuncular: Jessica Raine, Peter Capaldi, Nikesh Patel

İngiliz psikolojik-gerilim dizisi "The Devil's Hour"da başrolü Peter Capaldi ve Jessica Raine paylaşıyor. Lucy, her gece şeytanın saati olarak bilinen zamanda tam olarak 3.33'te uyanmaktadır. Uzun zamandır hayatında hiçbir şeyin mantıklı gelmediğini hisseden Lucy, aradığı cevapları esrarengiz ve vahşi cinayetlerde bulacaktır.


21. This Is Us (2019-2022) – IMDB Puanı 8.7

Yaratıcı: Dan Fogelman

Oyuncular: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Eris Baker

İzleyicilerin kalbine dokunan duygusal bir drama dizisi olan "This Is Us", büyük bir aile hikayesi anlatıyor. Aynı gün doğan bir grup insanın mücadelelerini, ailelerini ve ilişkilerini izliyoruz.


22. Undone (2019-) – IMDB Puanı 8.2

Yaratıcılar: Raphael Bob-Waksberg, Kate Purdy

Oyuncular: Rosa Salazar, Angelique Cabral, Constance Marie, Bob Odenkirk

Dikkat çeken bir animasyon tekniğiyle çekilen "Undone" dizisi, fantastik bir drama olarak Amazon Prime Video'nun orijinal içeriklerinden. Büyük bir araba kazasından kıl payı kurtulan bir kadın, zamanla yeni bir ilişkisi olduğunu keşfeder.


23. Downton Abbey (2010-2015) – IMDB Puanı 8.7

Yaratıcı: Julian Fellowes

Oyuncular: Maggie Smith, Hugh Bonneville, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Brendan Coyle, Laura Carmichael, Jim Cater, Michelle Dockery, Joanne Froggatt, Robert James-Collier, Sophie McShera, Penelope Wilton, Kevin Doyle, Sllen Leech

Çok sevilen dönem dizisi "Downton Abbey", hala büyük bir izleyici kitlesine sahip. 20. yüzyılın başlarında İngiliz bir aristokrat aile olan Crawley'lerin ve çalışanlarının hayatına odaklanan dizinin geçtiği devasa malikane büyüleyici manzaralar sunuyor. Üstelik "Downton Abbey" o kadar çok takip ediliyor ki dizi sona erdikten sonra filmleri çekilmeye devam etti.


24. Homecoming (2018-2020) – IMDB Puanı 7.4

Yaratıcılar: Micah Bloomberg, Eli Horowitz, Sam Esmail

Oyuncular: Stephan James, Bobby Cannavale, Hong Chau, Alex Karpovsky, Julie Roberts, Shea Whigham, Janelle Monae

Gerilim ve gizem türlerindeki "Homecoming", alışılmadık bir sağlıklı yaşam şirketi olan gizemli Geist Group ve onların aynı derecede alışılmışın dışında programı olan Homecoming Initiative etrafında dönen bir antoloji dizisi.


25. Mozart in the Jungle (2014-2018) – IMDB Puanı 8.1

Yaratıcılar: Alex Timbers, Roman Coppola, Jason Schwartzman

Oyuncular: Gael García Bernal, Lola Kirke, Saffron Burrows, Hannah Dunne, Bernadette Peters, Malcolm McDowell, Debra Monk

"Mozart in the Jungle" dizisinde aşk, para, hırs ve müzik iç içe geçiyor. New York'u fethederken kendisini ve aşkı bulmaya çalışan müzisyenlerin dünyasına giriyoruz. Genç obuacı Hailey, büyük bir şans elde etmeyi umarken, küstah yeni maestro Rodrigo, New York Senfonisi Orkestra'sının tüm düzenini alt üst eder.


26. American Gods (2017-2021) – IMDB Puanı 7.6

Yaratıcılar: Bryan Fuller, Michael Green

Oyuncular: Ricky Whittle, Emily Browning, Yetide Badaki, Bruce Langley, Ian McShane, Omid Abtahi

"American Gods", fantastik ve gizem türlerini sevenlerin keyif alabileceği bir dizi. Shadow adında kısa süre önce serbest bırakılan eski bir mahkum, kendisine Wednesday diyen ve Shadow'un hayatı ve geçmişi hakkında sandığından daha fazlasını bilen gizemli bir adamla tanışır.


27. The Terminal List (2022-) – IMDB Puanı 7.9

Oyuncular: Chris Pratt, Constance Wu, Taylor Kitsch, Riley Keough, Artlo Mertz, Jeanne Tripplehorn

Donanma SEAL Komutanı James Reece, tüm müfrezesinin öldürülmesinin ardındaki gizemli güçleri araştırırken intikam arayışına çıkar. Ordunun komuta yapısından bağımsız olan Reece, sorumlu kişileri yakalamak için yaklaşık yirmi yıllık savaştan öğrendiği dersleri uygular. "The Terminal List", aksiyon-gerilim türlerinin hayranlarını oldukça mutlu eden bir dizi.


28. Outer Range (2022-) – IMDB Puanı 7.1

Yaratıcı: Brian Watkins

Oyuncular: Josh Brolin, Imogen Poots, Lili Taylor, Tom Pelphrey, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Noah Reid, Shaun Sipos, Olive Abercrombie, Will Patton, Isabel Arraiza

Toprağı ve ailesi için savaşan bir çiftlik sahibi, Wyoming'in vahşi doğasının kenarında anlaşılmaz bir gizemi keşfeder. Ancak kovboy şapkalarına ve atlara aldanmayın; "Outer Range" dizisi, Western dünyasında geçtiği kadar da paranormal bir dünyaya da ait. Wyoming'li bir çiftlik sahibi olan Royal Abbott, otlağının en uzak noktasında, dairesel bir delik bulur ve içine girmeye karar verir.


29. Little Fires Everywhere (2020) – IMDB Puanı 7.7

Yaratıcı: Liz Tigelaar

Oyuncular: Reese Witherspoon, Kerry Washington, Rosemarie DeWitt, Lexi Underwood, Joshua Jackson, Jade Pettyjohn, Megan Stott, Gavin Lewis

Celeste Ng imzalı 2017'nin en çok satan kitabından uyarlanan mini dizi "Little Fires Everywhere", mükemmel Richardson ailesinin ve hayatlarını alt üst eden esrarengiz anne ve kızının iç içe geçmiş kaderlerini konu alıyor.


30. Modern Love (2019-2021) – IMDB Puanı 7.9

Oyuncular: Anne Hathaway, Tina Fey, Andy Garcia, Dev Patel, Sofia Boutella, Olivia Cooke, Julie Garner, Cristin Milioti, Catherine Keener, Andrew Scott

İlişkileri, aşkı ve insanlar arasındaki bağı araştıran New York Times köşesine dayanan "Modern Love" dizisinin başrolleri iki bölümde bir değişiyor. Romantik komedi türündeki "Modern Love", bir hafta sonunda başlayıp bitirebileceğiniz kadar kısa ve keyifli bir yapım.


Modunuzu Yükseltecek 18 Dizi Önerisi

Amazon Prime'da İzleyebileceğiniz En İyi Filmler

Hafta Sonu Başlayıp Bitirebileceğiniz Diziler

EN ÇOK OKUNANLAR

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

“The Idea of You” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“The Idea of You” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“The Idea of You” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

Nisan Ayı Film Önerileri
Nisan Ayı Film Önerileri

Nisan Ayı Film Önerileri

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

Nisan Ayı Dizi Önerileri
Nisan Ayı Dizi Önerileri

Nisan Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri
Mart Ayı Film Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri

“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler
“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler
En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları
43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

Mayıs Ayı Film Önerileri
Mayıs Ayı Film Önerileri

Mayıs Ayı Film Önerileri

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey